Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(brumbrumai @ 2010 05 19, 21:10)
ryskumas tai pavydetinas smile.gif bet man taip dar apcios norisi.. kad spygliukai islistu..

tikrai pritariu dėl apačios doh.gif jau toks pripratimas- bandau atprast... fotografuoju ir tik žiūriu, kad visi spygliukai matytųsi- per mažai mačiau lotuliukas.gif
Atsakyti
tiesa, pirmais kažkuri rašėte apie papildomą akumuliatorių- tai žiūrėjau ebay- siųsiuosi iš ten, nes bent Nikon tai ryškiai pigiau... galvoju imti akumuliatorių plius pakrovėjas mašininis (kelionėse gerai), tai lyg 13 svarų ax.gif
Atsakyti
Laurx

Pirma kai pamaciau uzkabino, smagiai atrodo tos pienes plaukuciuose, ir rankytej. Susišaukia gražiai. O ir erdves pakankamai. Antrą ir pati taikliai pasikritikavai smile.gif Bet kai pamačiau trečia tiesiog wub.gif , labai graziai sviesa krenta. Nuostabu wink.gif

QUOTE(paprasta @ 2010 05 19, 21:02)
dar spygliukų  4u.gif

Ryškumas 10 BALU thumbup.gif , užuodžiu pušų kvapą... mmmm smile.gif norėčiau dabar pasivaikščioti miške.

QUOTE(paprasta @ 2010 05 19, 21:50)
tiesa, pirmais kažkuri rašėte apie papildomą akumuliatorių- tai žiūrėjau ebay- siųsiuosi iš ten, nes bent Nikon tai ryškiai pigiau... galvoju imti akumuliatorių plius pakrovėjas mašininis (kelionėse gerai),  tai lyg 13 svarų  ax.gif

Liuks, ir aš ieškojau. Papigiai cool.gif Nes kažkaip pastebėjau, kad dažnai tenka krauti. O mašininis tai butu SUPER, net nebuvau girdėjusi. (Gal dėl to, jog mažai domėjausi). Smagu, kad čia tiek daug sužinau bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(robobebras @ 2010 05 19, 16:30)
nu as cia avansu imeciau Noelles siulytam geimui, jei nusprestumem palost, kad ne zodziais, o tipo savo varianta imestum apkarpyta smile.gif. Nes cia karpymui vietos yra.

Gera mintis wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dangerele: 19 gegužės 2010 - 21:08
QUOTE(bizyte @ 2010 05 19, 17:55)
man abi patiko

smile.gif aciu, nors 1 komentaro sulaukiau.
Pagalvojau kad visiska tikra sh... idejau, nes niekas nieko. Gal kad mano ND nebaigti g.gif Pazadu tikrai pabaigsiu. Skaitau, domiuosi, pas jus kasnakt tupiu, tik kazkaip neprisiverciu turbut....

Atsakyti
ačiū, dangerele 4u.gif

su alyvomis sunkiau- dar vienas bandymas 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 05 19, 21:02)
corrie, ačiū  4u.gif man tavo nuotraukėlėse pastatai krypsta blush2.gif

dar spygliukų  4u.gif

labai grazus spigliukai ir pumpuriukai. (man poros mm truksta apacioj).

kazkaip butent ta diena visos nuotraukos krypo i visas puses..
kai kurias norisi truputi pataisyt, bet dar nie vienos programos nezinau.
su kokia jus dazniausia dirbat ir kokia rekomenduotumet? (labai labai smagu butu jei pasidalintumet patirtim)

ikeliu dar viena nuotrauka. kaip visada kritikai 4u.gif
user posted image
Atsakyti
corrie, aš su Photoshop bandau.. bet dažniausiai taip nugrybaujau, kad nekoreguota gražiu nei koreguota būna lotuliukas.gif lotuliukas.gif nemoku dar blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 05 19, 23:02)

labai grazi nuotrauka. ir tas laselis ir spalvos ir ryskumas ir kompozija. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 05 19, 16:56)
nu bandau pakritikuot, kaip as isivaizduoju savo galva smile.gif

pirmoj man noretusi arciau mergaites.. kad labiau matytusi ka ji daro. ir tada maziau imant virsaus, nes vis tiek jis cia nieko "nesako". bet siaip grazi, didele gal geriau ziuretusi smile.gif
antroj, kaip pati sakei, noretusi desines daugiau. bet seimos albumui tai superine nuotrauka smile.gif
trecia man idomi, bet gal to plakato isvis nereikia..

QUOTE(solo @ 2010 05 19, 17:48)
laurx, mano akiai visos trys foto vykusios, antrojoj gal mergaitė galėtų būt dešiniau, ne centruota, bet čia turbūt todėl, kad akis atpratus nuo centravimų, iš esmės nekliudo. Fainai, pirmoji fantastiška.

QUOTE(dangerele @ 2010 05 19, 20:09)
Laurx

Pirma kai pamaciau uzkabino, smagiai atrodo tos pienes plaukuciuose, ir rankytej. Susišaukia gražiai. O ir erdves pakankamai. Antrą ir pati taikliai pasikritikavai smile.gif Bet kai pamačiau trečia tiesiog  wub.gif , labai graziai sviesa krenta. Nuostabu wink.gif

Dekui uz komentarus mano foto 4u.gif

Corie, pirmoj foto nelabai suprasi ka bandei fotografuoti berniuka ar vezima, antoj akis blaskos nerasdama kur uzsikabinti, is pastatu labiausiai paskutine, bet prisipazinsiu, nemoku as ju komentuoti, man arba grazu arba ne ax.gif

Paprasta, is alyvu bandymu paskutine geriausia smile.gif ir dar pusis visai nieko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bizyte @ 2010 05 19, 14:55)
man pirmoji ir paskutinė, pirmoj gal vos daugiau kairės norėtųsi, bet šiaip, fainai.

Aciu!

QUOTE(paprasta @ 2010 05 19, 16:11)
šiek tiek alyvų 

Paskutine bigsmile.gif
Laurx,aciu uz komentara! Ir pagyras suneliui blush2.gif .
Man tavo pirma ir trecia labai patiko wub.gif
Corrie,leidi mums keliaut po Belgija? tongue.gif Ar cia kokia kita salis? Siaip fotografuojant miestus,man norisi daugiau matyt.Net nezinau,kaip paaiskint g.gif Na,jei tu idedi kokio boksto virsune,man norisi matyt visa pastata.Cekava as tongue.gif .
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 05 19, 23:02)
ačiū, dangerele 4u.gif

sita grazi man labai smile.gif gal dar ne tobulumo virsune, bet ka maciau is alyvu sitoj temos, tai sita man graziausia smile.gif
Atsakyti
džiaugiuosi, kad patiko alyvos 4u.gif
Atsakyti