QUOTE(Žanė @ 2010 05 14, 10:38)
tai kuuur? aš nenoriu investuot į daiktą, jei jisai neatsipirks taip sakant.
na, abejoju, ar aš auginsiu morkas jame, man morkos toks sudėtingas dalykas atrodo. bet kokį agurką, pomidorą įkiščiau. aišku, daugiausia būtų prieskoniniai augalai, svogūnėliai.
matai, kadangi pačiai žiauriai aktualus klausimas, tai taviškis rodytas supus greičiau nei atsipirks. Jei nors truputėlį dabar daugiau įdėjus, tai ateity atsibodus daržininkauti galima auginti daugiametes gėles ar net krūmelius ar medelius. Tai reiškia, kad galima turėti papuoštą terasą apskritus metus

O bet tačiau, apie darželį parašiau ankstesnėje žinutėje
QUOTE(ne mama @ 2010 05 14, 10:40)
nu as tuose didziuosiuose savo kibiruose irgi nedariau skyliu, bet siaip zinau kad nera sveika tai- bet nedariau specialiai, nes tu dideliu kibiru tikrai nenesiosiu kur nors isvaziuodama- tai be skyliu sakau pripilsiu daug vandens, tai per keleta dienu dideli augalai vistiek ji issiurbs

bet aisku su laistymu reik nepersistengt tokiuose vazonuose, tik vat galvoju ar saknims oro nepritruks, nors o kaip augina tuose visuose pintuose vazonuose kur istiesta plevele buna, juk gaunas praktiskai tas pats kas kibiras be skyliu, ar ne
į tuos kur su celofanu, tai statau su visais vazonėliais, o jei kibiruose auga, tuomet reiktų padaryti drenažo sluoksnį ir įbesti vamzduką orui cirkuliuoti. Seniuose mačiau yra tokios skaidrios žarnelės, tarp augalo lapų net nesimatytų
( fu, kreivi pirštai
)