Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis balkone ar ant palangės

tiesa, gi yra ir 'žaislinių' morkyčių, valgomų, tų kur mažytės, apvalios ir atrodo kaip oranžiniai ridikėliai, joms tikrai gylio užtektų.

Kol kavą pasigaminau, dar sumąsčiau, kad tokia pakelta lysvė galėtų būti anksti pavasarį kaip šaltadaržis, jame jau anksti pavasarį galima būtų pasisėti ridikėlių, morkų, salotų, svogūnų, vėliau šonuose įkalus plastikinius bortelius ir į juose esančias apvalias skyles įstačius tvarkingus lankus, gautumėm mini šiltnamį iki kol praeitų šalnų pavojus.
Ar dar pasakoti? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 14 gegužės 2010 - 10:03
Pasakok, pasakok. As irgi apie kazka panasaus kitiems metams galvoju ax.gif
Tik nepirkt aisku - reiks teva verst gamint... Manau butu patogu, tvarkingiau ir pan. nereiktu tiek vazonu prisistatyt... Nu kol kas as dar apmastymuose, tai kuo daugiau pasakosit, tuo geriau blush2.gif
Atsakyti
penktadienis, šian lekiu gėlių pirkti bigsmile.gif O kas dėl konstrukcijų balkonuose, dar pagalvosiu, čia kiek kitaip reikia viską susidėliot wink.gif

Turiu omeny, kad reikia dar ir papildomu apšvietimu pavasariui pasirūpinti. Galima pradžioje ir nedėti, tik numatyti kas ir kur turi būti, kad pilnai funkcionuotų ax.gif

( psio, gėlės laukia, iki 4u.gif )
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2010 05 14, 10:02)
tiesa, gi yra ir 'žaislinių' morkyčių, valgomų, tų kur mažytės, apvalios ir atrodo kaip oranžiniai ridikėliai, joms tikrai gylio užtektų.

Kol kavą pasigaminau, dar sumąsčiau, kad tokia pakelta lysvė galėtų būti anksti pavasarį kaip šaltadaržis, jame jau anksti pavasarį galima būtų pasisėti ridikėlių, morkų, salotų, svogūnų, vėliau šonuose įkalus plastikinius bortelius ir į juose esančias apvalias skyles įstačius tvarkingus lankus, gautumėm mini šiltnamį iki kol praeitų šalnų pavojus.
Ar dar pasakoti? bigsmile.gif

tai beeee aaabeeeejoooo
galimybių žiūriu daug, man jau ima patikti rolleyes.gif
Atsakyti
darau perversma balkone siandien, jei pasiseks - gal jau iskeldinciau pmidorus visam laikui ax.gif
Kolkas viena lentyna sumeistravojau...

Toks klausimas man bedestant iskilo. jeigu taip iseis, kad pomidoru vazonai stoves 2 eilem: viena eile atrkim i siena, kita i lauka. ka daryt, kad neuzstotu vieni kitiems sviesos? blush2.gif
Ar butu gerai, jei tarkim prie sienos statyciau aukstesniu, o arciau krasto zemesnius? Kaip manot uztektu aukstaugiams sviesos?

Dar sumasciau, kad galima lovelius sukabint 2 aukstais - pagal mane visai gerai iseitu biggrin.gif Tik gaila lovelius turiu tik 3, o tilptu mazu maziausiai 3 tokiu budu kabinant... kiba reiks dar ka pasiset ir pasisodint i lovelius? bigsmile.gif

Ir dar - panasu, kad gali but, kad tilps ne tik pomidorai, bei visokie salotiniai dalykai, bet gal ir paprikos tilps clap.gif
Atsakyti
[quote=Gaudvilė,2010 05 14, 12:02]

As tu zaisliniu pasejus, auga sau graziai kolkas, ryt, foto imesiu situ morkyciu ir kt. geriu mirksiukas.gif
Atsakyti
kaip manot, ar jau galima mest pomidorus i balkona su palikimu nakciai? g.gif
pas mane pilni ziedu, jau ir pomidoriuku yra...
gal pirma dienom isnesti, po truputi prie lauko pratinant? g.gif
ir dar kazkam buvau zadejusi cifomandra ax.gif nu tas pomidoru medis vadinamas... viena lysna turiu rolleyes.gif

ai, ir dar - ka rekomenduotumet pasiset, ka dabar dar galima set - liko laisvas lovelis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ooo: 14 gegužės 2010 - 12:13
QUOTE(ooo @ 2010 05 14, 12:13)
kaip manot, ar jau galima mest pomidorus i balkona su palikimu nakciai?  g.gif
gal pirma dienom isnesti, po truputi prie lauko pratinant?  g.gif

ai, ir dar - ka rekomenduotumet pasiset, ka dabar dar galima set - liko laisvas lovelis  ax.gif

aš tai jau viską išnešiau į balkoną, puikiai auga ir žydi, nieko jiems nesidaro. Pasiejau dar salotų, tai per naktį išdygo, keistumą. blink.gif
o aš irgi noriu patarimo ką galima dar pasieti ir kas nereikalautų daug šviesos? nes liko lovelių, bet vietos tai tik ant žemės..
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2010 05 14, 14:13)
kaip manot, ar jau galima mest pomidorus i balkona su palikimu nakciai?  g.gif
gal pirma dienom isnesti, po truputi prie lauko pratinant?  g.gif
ir dar kazkam buvau zadejusi cifomandra  ax.gif nu tas pomidoru medis vadinamas... viena lysna turiu  rolleyes.gif

ai, ir dar - ka rekomenduotumet pasiset, ka dabar dar galima set - liko laisvas lovelis  ax.gif

Mano darzas jau koki menesi balkone ir nenesu i kambari, viskas auga smile.gif Tik braske viena baigia nusibagt, tikriausiai nupuvo... sad.gif
Atsakyti
nu as biski po atostogu, tai nesiorientuoju kokie orai Lietuvoj blush2.gif lotuliukas.gif
tai jau ryt tempsiu i lauka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2010 05 14, 13:52)
nu as biski po atostogu, tai nesiorientuoju kokie orai Lietuvoj  blush2.gif  lotuliukas.gif
tai jau ryt tempsiu i lauka  biggrin.gif

Nu maniskiai tai dar ne balkone,, tiksliau balkone buna tik dienom, nes naktys saltokos visgi dar, o balkonas mano nestiklintas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristele10 @ 2010 05 14, 12:07)
As tu zaisliniu pasejus, auga sau graziai kolkas, ryt, foto imesiu situ morkyciu ir kt. geriu  mirksiukas.gif

aha, įdomu. ir kai jau užaugs, tai nufotkink, kokio dydžio pati morkytė wink.gif

QUOTE(ooo @ 2010 05 14, 12:13)
ir dar kazkam buvau zadejusi cifomandra  ax.gif nu tas pomidoru medis vadinamas...

kelių litrų vazone augini savo cifomandrą? 4u.gif aš ją vientelę dar kambary laikau, nes ji gal labai šiltamėgė g.gif auga visai neblogai...
Atsakyti