QUOTE(Doti @ 2005 12 19, 18:48)
Aš vairuoju su mechanine. Dabar tai neatrodo, kad sunku būtų... Bet va pastaruoju metu galvoju, gal tikrai patogiau su automatine...

Gal yra kas vairavęs su mechanine ir persėdęs prie automato? Įdomu būtų įspūdžius sužinoti. Be to, girdėjau tokius abstrakčius pasisakymus, kad naujesni automobiliai su automatine neturi tų senųjų trūkumų. Nelabai apie tai žinau, gal kas daugiau išmano?
Mano vyras 12 metu vairavo tik mechaninem dezem automobilius ir visus kurie vazinejo su automatais laike nemokanciais vairuot ir t.t. Pasnekedavau, kad va, kaip gerai butu automatas, tai pasierzindavo, kad cia tik ziopliam skirta, o jis tai jau niekada
Pries bene 2 metus gavo automobili su automatine... dabar jam mechanines neikisi. Pajutes "kaifa" su automatu vazinet mieste dabar keikiasi kai tenka su mechanine vazinet. Dvi ziemas pravazinejo su automatu ir su galu varomu automobiliu, jokiu problemu neturejo, avariju irgi (tpfu, tpfu, tpfu...).
As vairuoju, manau, prastokai (todel laaaabai retai vairuoju, kai jau neber kur dingt) man automatas

, nereikia su rankom makaluotis

O uzmiesty autopilotas

as uz technologijas ir patoguma