Įkraunama...
Įkraunama...

Mechaninė ar automatinė pavarų dėžė ?

QUOTE(Adile @ 2005 12 20, 21:16)

Kas su mechaninem vazineja - moka laaabai gerai vairuot, bet... neturi pinigu...  lotuliukas.gif
O kas su automatinem - vairuot nemoka, beeettt pinigu turi  lotuliukas.gif
Tad pakelkim taures  uz tai, kad kitais metais ir vairuot visi moketumem ir pinigu visi turetumem  clap.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aha, pakelkim už tai biggrin.gif clap.gif thumbup.gif
Atsakyti
auto kuria dabar turiu yra automatas
esu patenkinta vien del to,kad gyvenu tam s.. Vilniujs blush2.gif
kai noriu raliuoti ir pagaudyti kaifa-imu vyro auto smile.gif
Atsakyti
as dabar paskutinius dvejus metus su automatine vazineju,aisku daug paprasciau, tik jau benzino ryja doh.gif o kai panoresiu parduoti, tai jauciu bus vel problemu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Adile @ 2005 12 20, 20:16)
Taip ir as supratau cia pasiskaicius... irnesakyk.gif

Kas su mechaninem vazineja - moka laaabai gerai vairuot, bet... neturi pinigu...  lotuliukas.gif
O kas su automatinem - vairuot nemoka, beeettt pinigu turi  lotuliukas.gif
Tad pakelkim taures  uz tai, kad kitais metais ir vairuot visi moketumem ir pinigu visi turetumem  clap.gif

oi, koks geras tostas, kaip tik prieš šventes drinks_cheers.gif
turiu ir automatą, ir mechaninę, taip išeina, kad ir vairuoti moku, ir pinigų turiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rds: 21 gruodžio 2005 - 12:42
QUOTE(zeme @ 2005 12 19, 16:48)
Sveiki, paskelbiau tokią temą, nes tiesiog įdomu kokias mašinas vairuoja šiuolaikinės moterys ir kodėl. Aš pati asmeniškai vairuoju automobilį su automatine dėže, nes taip yra paprasčiau. Nesuki sau galvos dėl bėgių perjunginėjimo. Be to, sakoma ,kad pastaruoju metu nauji automobiliai gaminami dažniausiai tik su automatine deže. Mechaninės dėžės po truputi taps atgyvena.
Ką apie tai manote ir kokius automobilius vairuojate ?

Pirmiausia reiketu ismokti vairuoti su mechanine, o tada pereiti prie automato.
Kas bus jeigu atsitiks nelaime ir reikes skubiai ka nors kur nors nuvezti su mechanine pavara?
Atsakyti
Man tai jokio skirtumo ar mechaninė ar automatinė, svarbu mašina gera thumbup.gif Teises laikiau su mechanine, važinėjau 7 metus su mechaninė, o va dabar jau 2 metai kaip su automatine... Ir ta ir ta thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doma_: 23 gruodžio 2005 - 10:15
thumbup.gif As tik uz automatines, ypac mieste, man ji geriausia! jokiu diskusiju, automatas yra automatas, komfortas koks thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
8 metus vazinejau su mechanine. kai aplinkui visos drauges pradejo pirkti automatines, tai zyziau vyrui kad ir man labai tokios reikia, kaip man butu gerai, kaip palengvetu gyvenimas ir t.t. biggrin.gif Pagailejo manes. Nupirko man masiniuka su automatine pavaru deze.. o dabar pats su ja vazineja biggrin.gif nes man nepatiko. Sutinku, kad gal ir paprasciau su tokia vazineti, bet man neidomu ir kaip jau cia kazkas minejo tiesiog gera kai masina pilnai valdai victory.gif
Atsakyti
QUOTE(aistra @ 2005 12 23, 11:01)
Pirmiausia reiketu ismokti vairuoti su mechanine, o tada pereiti prie automato.
Kas bus jeigu atsitiks nelaime ir reikes skubiai ka nors kur nors nuvezti su mechanine pavara?

Tą patį, ką darytum, jei nemokėtum vairuoti - taksi išsikviesi laugh.gif Nors, jei kažkada vairavai mechaninę - atsisėstum ir važiuotum, nebūtų jokios problemos mirksiukas.gif
Aš pati mokiausi su mechaninę, važinėju su automatu. Reikėjo padėt nuvaryt mašiną mamos - tai atsisėdau ir nuvariau, nu užgesau porą kartų blush2.gif Kai stabdyt reikėjo biggrin.gif
Mano tėtis anksčiau juokdavosi, kad automatinė mašina nėra mašina, o po to su mano pasivažinėjo - dabar pats automatą nusipirko drinks_cheers.gif
Atsakyti
Yra pliusu ir automatinese ir mechaninese drinks_cheers.gif

Vat blogiausia kai jos sugenda ir reikia vazinet visuomeniniu transportu... doh.gif

Pati vairuoju dyzeliuka su mechanine ir i nieeeeka nekeisciau... ax.gif
Atsakyti
Man tai didelio skirtumo nėra. Svarbiausia, kad is vis masina butu, nes neisivaizduoju savo gyvenimo be jos. Teko vazinėti ir su automatine, ir su mechanine pavarų dėže. Su abiem gerai biggrin.gif
Atsakyti