Įkraunama...
Įkraunama...

Mechaninė ar automatinė pavarų dėžė ?

QUOTE(Kameja_x @ 2006 01 09, 16:31)
aha lotuliukas.gif mes su vyru vis pabandom. pas mane automatas, pas ji begine. man niekaip nesiseka (nors mano masiniukas visu litru didesnis lotuliukas.gif ) blush2.gif bet nestartuojam labai daznai, nes retokai pasitaiko prie tuscio sviesoforo sustot...

Nematau nieko juokingo mirksiukas.gif As su saviskiu ir kartais startuoju, ziuriu kuris greitesnis bigsmile.gif
Na, kartais ir kitu vairuotoju greituma ismeginu, bet kai vaziuoju be vaiku! rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lovely @ 2006 01 10, 09:15)
Nematau nieko juokingo mirksiukas.gif As su saviskiu ir kartais startuoju, ziuriu kuris greitesnis bigsmile.gif
Na, kartais ir kitu vairuotoju greituma ismeginu, bet kai vaziuoju be vaiku! rolleyes.gif

kad man tik juoktis belieka lotuliukas.gif nors siaip dazniausiai buna pikta, kai lieku gale tongue.gif
Atsakyti
Sveikutės.
Pati pradėjau važinėti su mechanine pavarų dėže ir sakiau nesamnė niekada nevairuosiu mašinos su automatine dėže.Bet kaip sakoma niekada nesakyk niekada.Įsigijom mašiną su automatine dėže ir ką jūs nepalyginamas malonumas.Tikrai pajutau malonumą vairuoti.Įpatingai labai patogu mieste.Nereikia sukti galvos ką čia dabar daryti.Aišku per laiką viską darai automatiškai, bet kai nereikia nieko makaluoti tai labai thumbup.gif
Kadangi nesu mėgėja rauti iš vietos tai man tinka automatas tongue.gif
Atsakyti
Turim du automobilius ir abu su mechanine deze. tongue.gif Kai vyras rinko man masina net neabejojau jog ji bus mehanine, i automatus net neziurejau. Ner didesnio kaifo kai jauti masina ir gali manevruoti perjunginedama pavaras thumbup.gif Vaziavau ir su automatu, nieko, bet tai ne man schmoll.gif Kiekvienas renkasi kas jam prie dusios. Turiu problemu del kaires kojos, vyras siule keisti masina i automata, bet kol dar galiu vairuoti tai tik mechanine mirksiukas.gif
Atsakyti
Na, tai matau, kad labai daug skirtingų nuomonių. Dažniausiai, kas pripratusios prie mechaninės dėžės, nenori keisti į automatą. Ir dar manau, kad tos, kurios vairuoja automatą, mechaninės dažniausiai net nemoka. Aš turbūt su mechanine dabar net nemokėčiau, bet kam man reikia......
Atsakyti
Man tai jokio skitumo kokia pavaru deze,pradejau su mechanine vazinet poto su vyru sugalvojom pabandyti automatine vyruj patiko o man siaip jokio skirtumo.Mano tete nuo 5 m.pradejo sodint prie vairo tai as visokia technika esu vairavus man net traktorius sunkumu nesudaro(cia pasigirt truputi norejau biggrin.gif ).
Atsakyti
man automatine thumbup.gif
Atsakyti
Aš labiau pripratusi prie mechaninės ir man ji patogesnė, bet kartais pavažiuoju su tėvų "automatu" irgi visai nieko, mieste net patogiau, tik labai keista būna smile.gif
Atsakyti
man kaip tik neseniai teko vairuot automata ohmy.gif gyvenime didesnes traumos nesu patyrusi biggrin.gif Vairavau gal ir normaliai, bet viduje manyje viskas plesesi fear.gif Desine ranka drebejo ir vis nevalingai begius perjunginet bandziau ir kaire koja nors pasikisau po sedine vis tiek trukciojo. Na jau ivaziavus i kiema buvau apsipratus daugmaz, bet isitikinau, kad automato nenoreciau schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
Aš tik už automatą, bet kiek žmonių, tiek nuomonių. smile.gif Pati išmokau (ne taip jau seniai) su machanine ir palyginti neblogai, po didmiestį piko metu be problemų, egzus iš pirmo karto išlaikiau, tačiau vyras nupirko automatą, nes tiesiog vairavimas daug paprastesnis, o ypač ką tik išsilaikius teises. Tai kitas auto (jei prireiktų kkitą pirkti) bus tik automatas, tikrai nenorėčiau su mechanine dėže, o ir vyras tiek metų atsivažinėjes su mechaniuku, galvoja tik apie automatą... thumbup.gif
Atsakyti
Man labiau patinka mechanine, kaip as sakau automatas tinginuku masina lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš moku vairuoti ir su mechanine ir su automatu. nors dabar važinėju tik su automatu. o apie automatus labai daug mitų turi žmones (ypač tie, kurie važinėja tik su mechaninėm): negalima mašinos su automatu traukti? iš kur ištraukėte? galima. įsijungi neutral ir trauki, tik greitis ne didesnis negu 50km ir atsumas negali viršyti 120km. dėl degalų sąnaudų irgi labai subtilu: kaip vairuosi, kur vairuosi. O tokį dalyką, kad automato neįmanoma užgręžti irgi pamiršta žmonės.O dėl mašinos jautimo- vėlgi, kas jaučia tai ir taip jaučia, o kas nemoka vairuoti tai ir nemoka. geras vairavimas tai nėra tik mašinos jautimas, o apskritai jautimas, kas vyksta kelyje.
na ir dar pagalvokite merginos, ar nėra malonu, kai vyras, vietoj to, kad perjunginėtų bėgius, laiko ranką jums ant kelių thumbup.gif
Atsakyti