Įkraunama...
Įkraunama...

Mechaninė ar automatinė pavarų dėžė ?

na aš už mechaninę (nes niekad nevairavau automato)
biggrin.gif
o ką veikt su dešine ranka tada mašinoje biggrin.gif
o čia kaip ritualas
įjungi 1
po to 2
po to........
Atsakyti
Na, as vis delto uz automatine biggrin.gif Jei yra toks palengvinimas kaip sakant, tai kodel juo nepasinaudoti..Nors vairuoti pradejau irgi su mechanine ir buvo gerai, taciau dabar nebenoreciau, nes su automatine labai patogu, atsiputus vaziuoji biggrin.gif
Atsakyti
TIK AUTOMATINE thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Tik mechaninė thumbup.gif daugiau kaifo vystant greitį perjunginėt tongue.gif
Atsakyti
Ir ta ,ir ta teko važiuoti nemažai.Automatinė thumbup.gif
Atsakyti
As tik uz automotine,jei yra lengviau kam rinktis sunkiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kameja_x @ 2006 01 03, 20:15)
nesu eksperte, bet dristu gincytis. paimk vienodo galingumo mechanine ir automata - mechanine tikrai greiciau isibegeja. aisku, automatas gerai startuoja, jei jo varikliukas geras smile.gif

As irgi ne eksperte,bet dristu teigti,kad jeigu paimti vienodo galingumo mechanine ir automata-automatas greiciau isibeges(tik reikia iskart stpriau paspausti) smile.gif
Atsakyti
as del sito irgi drisciau pasigincyti, nors nesu eksperte wink.gif bet su mechanine gali 1 begiu spausti kiek nori o su automatu tau tik sast ir perjungia i 2 ir nepavyksta raut is vietos taip sauniai 4u.gif
As pati uz mechanine thumbup.gif Bet kartais galbut tikrai patogiau automatine, tik man labai buvo sunku priprasti, kai tetes vairuot reikejo masina... Tada su viena koja gaza spaudinejau su kita stabdi ir ilgai nesupratau kas cia ne taip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(alex @ 2006 01 08, 13:51)
As irgi ne eksperte,bet dristu teigti,kad jeigu paimti vienodo galingumo mechanine ir automata-automatas greiciau isibeges(tik reikia iskart stpriau paspausti) smile.gif

labai labai klysti mirksiukas.gif gal tada reiktu praktikoj pabandyti smile.gif mechanine is vietos eina geriau nei automatas, faktas kaip blynas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Kameja_x @ 2006 01 09, 12:38)
labai labai klysti mirksiukas.gif gal tada reiktu praktikoj pabandyti  smile.gif mechanine is vietos eina geriau nei automatas, faktas kaip blynas tongue.gif

Pritariu 100%. O, kas priestarauja tegu pasiklausia specu! Buna isimciu - jei mechanine su 0,8 kubaturos varikliu! bigsmile.gif
Atsakyti
Kvailai as gal cia su savo klausimu atrodysiu... Nu zalia vairavime esu blush2.gif ax.gif
Paskaicius diskusija smalsu paliko... o kur jus taip is vietos startuojat, kad tiek svarbu tas dalykas? Prie sviesoforo? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Adile @ 2006 01 09, 20:50)
Kvailai as gal cia su savo klausimu atrodysiu...  Nu zalia vairavime esu  blush2.gif  ax.gif
Paskaicius diskusija smalsu paliko... o kur jus taip is vietos startuojat, kad tiek svarbu tas dalykas?  Prie sviesoforo?  biggrin.gif

aha lotuliukas.gif mes su vyru vis pabandom. pas mane automatas, pas ji begine. man niekaip nesiseka (nors mano masiniukas visu litru didesnis lotuliukas.gif ) blush2.gif bet nestartuojam labai daznai, nes retokai pasitaiko prie tuscio sviesoforo sustot...
Atsakyti