Įkraunama...
Įkraunama...

Mechaninė ar automatinė pavarų dėžė ?

Joo laume teisi su ta ranka ant keliu rolleyes.gif
Kai tik pradejom draugaut tai mano draugas su tecio masina, automatu, veziodavo... eh kaip puikiu budavo wub.gif visada mano ranka laikydavo arba ant keliu ranka padejes budavo blush2.gif O karta buvau labai pavargus ir vaziavom is kazkokio miestelio (ilgai) tai net jam ant keliu miegot galejau smile.gif O dabar kai jis mechanine turi tai net rankos normaliai palaikyt negali 4u.gif
Atsakyti

Šiuo metu turime mašinas su mechanine ir automatine pavarų dėže. Kažkaip įpratau ir nelabai svarbu su kokia pavarų dėže mašiniukas, nors dėl konforto aš tik už automatą lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano masiniukas su mechanine deze ir as nematau cia jokiu problemu. O vyro - su automatine, tai tenka daznai pasikeisti. Sutinku, kad yra savotiskas malonumas automatine vairuoti... Bet tas keitimasis sukelia siokiu tokiu problemu, kai vaziavau pirma karta, visi keleiviai labai pergyveno kad neieskociau sankabos lotuliukas.gif Jei reiktu rinktis sau kokios noreciau, tai manau didelio skirtumo nebutu, nes pripranti ir tiek.
Atsakyti
Aš tik už mechaninę. thumbup.gif
Automatą man vairuoti kažkaip nuobodu...

Na ir "iš vietos rauti" kartais smagu... ax.gif
Nesolidu, bet man patinka...
Atsakyti
Nesuprantu, kodėl žmonės vadina vairuotojus su automatu tinginiais, jei geriau pagalvotų, tai mes visos (-i) tinginiai. Skalbti rankom tai neskalbiam, indų plovomui irgi indaploves naudojam, o kur dar mikrobangės, mikseriai, kavos aparatai ir t.t. kaip pagalvoji, tai aplink visur pilna automatų smile.gif
Taigi, kodėl nepasinaudojus technikos galimybėmis.
Na o iš kitos pusės, tai nevisiems patinka mikorbangėje ruoštas maistas arba kava iš aparato. taip kad kiekvieno teisė rinktis thumbup.gif
Atsakyti
na nzn,visad buvau salininke mechanines dezes g.gif automatinei sakiau-niekada!
man reikia judesio,kazka ten makaluot,lekt ir pan.
dabar jau ir pas vyra ir pas mane jau antra masina automatine,prabangi,tai kazkaip labai patogu
niekur nesidraskau kaip beprote,o isdidziai riedu
galiu ir telefonu pakalbet,ir nosi pakrapstyt blush2.gif
ir su mech.viska gali,bet daug paprasciau automatu.
siai dienai as uz automata,taciau pradet mokintis reik tik su mech.
Atsakyti
QUOTE(gri36 @ 2006 02 06, 21:10)
Aš tik už mechaninę. thumbup.gif
Automatą man vairuoti kažkaip nuobodu...

Na ir "iš vietos rauti" kartais smagu... ax.gif
Nesolidu, bet man patinka...

su automatu "rauti" irgi gerai gali. Neseniai su vyru lenktyniavom nuo šviesoforo truputuką blush2.gif - jis su sportiniu mechaniniu 2 litru mašiniuku, aš su limuzinu automatu 2.3 litro.... lygiosios bigsmile.gif
Atsakyti
Sakyciau, viskas priklauso nuo to, kas esi sao automobiliui - vartotojas ar vairuotojas biggrin.gif
Jei esi vartotojas (juk daugeliui zmoniu automobilis - tiesiog priemone nusigauti is tasko A i taska cool.gif , tai automatine g/d thumbup.gif
o jei esi vairuotojasi ir vaziavimas tau ne tik naudingas bet dar ir dziugina - sergi uz mechanine g/d.
as pati, sakyciau esu vairuotoja blush2.gif Kad ir kaip patogu automatas, man kazkaip nuobodoka - pasijuntu pensininke biggrin.gif (ginkdie nenorejau nieko uzgauti 4u.gif )
Atsakyti
Aš už mechaninę, grynai iš techninės pusės. Kai slidu ir stabdžiai nepatikimi gali stabdyti greičių dėže. kai neužsikuria su mechanine galima patempti ax.gif
Atsakyti
Aš už automatinę pavarų dėžę. Teko keletą metų gyventi ir važinėti užjūry, ten beveik visi automatinėm mašinom važinėja. Aišku, kad patogiau, o kas sako, kad ne- pats sau meluoja, atseit, vairuoja mechaninę, yra kietesnis. Kietai vairuoja tas, kas gerai vairuoja, o ne kas iš vietos rauna. Automatai taip pat iš vietos gerai rauna, patikėk... Tai priklauso nuo variklio galingumo. tongue.gif
Atsakyti
Ir dar vienas pastebėjimas, aš sau su nepatikimais stabdžiais nei su automatu, ne su mechanine, nei su triptroniku neleisčiau važinėti.
Tai NESAUGU visais atvejais. ir mechaninė pavarų dėžė tau čia perdauk niekuo nepadės. ir lygiai tas pats su užkūrimu, techniškai tvarkinga mašina TURI užsikurti, na o jei neužsikuria, kaltinkite save biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laumė @ 2006 02 09, 13:34)
Ir dar vienas pastebėjimas, aš sau su nepatikimais stabdžiais nei su automatu, ne su mechanine, nei su triptroniku neleisčiau važinėti.
Tai NESAUGU visais atvejais. ir mechaninė pavarų dėžė tau čia perdauk niekuo nepadės. ir lygiai tas pats su užkūrimu, techniškai tvarkinga mašina TURI užsikurti, na o jei neužsikuria, kaltinkite save  biggrin.gif

Na kai šaltis toks, kad kuras tirštėja, tai joks tvarkingumas nepadės mirksiukas.gif
O stabdžiai, kad ir kokie patikimi bebūtų, ant ledo mašina slysta, nė dygliai nepadeda.Vat būtent del slydimo stabdžiai ir tampa nepatikimi. smile.gif
Atsakyti