Įkraunama...
Įkraunama...

Mechaninė ar automatinė pavarų dėžė ?

QUOTE(westa @ 2005 12 31, 21:21)
Man tai su mechanine važiuot tas pats, kaip skalbt su rankom, kai skalbimo mašina yra  smile.gif . Nu irgi ilgiau ale patogumas  bigsmile.gif

Va cia tai liuks zodziai biggrin.gif Nors siaip as pati visa laika irgi buvau uz mechanines, ir septynis metus pravazinejau su mechanine, bet kaip sakoma tada buvo jaunyste, kai norejosi pasiardyti, paganialinti masiniuka ir pan, taigi mechanine buvo tiesiog ideali tam reikalui. O dabar vyras nupirko man masina su automatu, na ir ka as galiu pasakyt: super ax.gif Neveltui sakoma, kad tai tinginiu masina, vaira sukineji sau ir tiek. O be to kai su leliuku vaziuoju visur, tai labai patogu thumbup.gif
Atsakyti
Aš galvojau, mechaninė jau nene...nenori neišmoksiu, o daba gerai...netrukdo, kad pavaras perjungt reikia....daba pripratus prie mechaninės, kai sėdau už automato tai šakis...taip maišosi...vis noris kairią koja minti stabdį....
Atsakyti
Aciu toms mamytems,kurios teigiamai atsiliepete apie masinas su automatine pavaru deze mirksiukas.gif as jusu pagalba beveik jau baigiu itikinti savo vyra kad man kaip tik tokia masina reikalinga biggrin.gif tu postu,kurios esate pries automatines pavaru dezes - jam neskaiciau ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš tai vairuoju automobilius tik su automatine pavarų dėže (nes su mechanine jau pamiršau...) labai patogu, labai smagu, o ir mano vyras jau dairosi sau mašinos su automtu.
Atsakyti
o aš nevairavus automatinės.
tai labai nieko ir negaliu lyginti.
bet kad 8 metus pastoviai vairuoju mašiną su mechanine pavarų dėže ir neturiu jokio noro keisti į automatinę.. tai faktas. 4u.gif
Atsakyti
labai patinka mechanine, galima geriau manevruoti, bet dabar turiu automata. kol gyvenu jav, tikrai nevairuociau mechanines, nes kamsciuose tai prazutis.
automatas tikrai nera blogai, labai labai patogu, be to, dabar tie automatai ir galingi, ir patvarus
Atsakyti
QUOTE(Makarska @ 2005 12 20, 13:20)
Aš tik už mechaninę dėžę, nes su ja fainiau lenkti: įsimetei žemesnę pavarą ir rauni į priekį. Su automatine taip neįšeitų. Su ja spaudi iki dugno, o mašina vis tiek kaip supančiota  doh.gif . Man tokia netinka.

Netiesa smile.gif . lenkimui galima isijungt kita rezima-yra spec.mgtukas.O ir taip man butent del to automatas patinka,kad labai greit startuoja,nepaliginsi su mechanine schmoll.gif .Nors is pradziu irgi nenorejau automato,arciau sirdies buvo mechanine smile.gif .Bet dabar tik uz automata thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(alex @ 2006 01 03, 20:43)
Netiesa smile.gif . lenkimui galima isijungt kita rezima-yra spec.mgtukas.O ir taip man butent del to automatas patinka,kad labai greit startuoja,nepaliginsi su mechanine schmoll.gif .Nors is pradziu irgi nenorejau automato,arciau sirdies buvo mechanine smile.gif .Bet dabar tik uz automata thumbup.gif

nesu eksperte, bet dristu gincytis. paimk vienodo galingumo mechanine ir automata - mechanine tikrai greiciau isibegeja. aisku, automatas gerai startuoja, jei jo varikliukas geras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kameja_x @ 2006 01 03, 20:15)
nesu eksperte, bet dristu gincytis. paimk vienodo galingumo mechanine ir automata - mechanine tikrai greiciau isibegeja. aisku, automatas gerai startuoja, jei jo varikliukas geras smile.gif

Su savo automatu visus palieku prie šviesoforo.
cool.gif

Aišku, čia nuo kitų charakteristikų priklauso.

Man buvo labai malonu persėsti prie automato. Pradžioj spyriojausi, kaip ir kiekvienas, truputuką vengiantis naujovių. Bet dabar atgal prie mechaninės negrįžčiau. Jau vien dėl to, kad įkalnėse galima atsipūsti ir nestresuoti, jei kokis berazumis sustojo per penkis cm. NERIEDA atgal įkalnėse- patogumas neišpasakytas. Plius, aišku, kamščiuose labai malonu. Ir šiaip.

Apskritai- tai žingsnis pirmyn. Panašiai, kaip pereinant nuo Fejos ar Maliutkos prie automatinės skalbimo mašinos.

Net vyras, pavažinėjęs su mano automatu, po kurio laiko pakeitė savo mechaninę mašiną - įsigijo automatą.

Kitas vairavimas. Malonumas. smile.gif
Atsakyti
Oi, ne aš pirma pravedžiau paralelę su bskalbimo mašinom. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(norge @ 2006 01 03, 22:02)
Su savo automatu visus palieku prie šviesoforo.
cool.gif

Aišku, čia nuo kitų charakteristikų priklauso.

Man buvo labai malonu persėsti prie automato. Pradžioj spyriojausi, kaip ir kiekvienas, truputuką vengiantis naujovių. Bet dabar atgal prie mechaninės negrįžčiau. Jau vien dėl to, kad įkalnėse galima atsipūsti ir nestresuoti, jei kokis berazumis sustojo per penkis cm. NERIEDA atgal įkalnėse- patogumas neišpasakytas. Plius, aišku, kamščiuose labai malonu. Ir šiaip.

Apskritai- tai žingsnis pirmyn. Panašiai, kaip pereinant nuo Fejos ar Maliutkos prie automatinės skalbimo mašinos.

Net vyras, pavažinėjęs su mano automatu, po kurio laiko pakeitė savo mechaninę mašiną - įsigijo automatą.

Kitas vairavimas. Malonumas. smile.gif

priklauso nuo variklio galingumo ir arkliuku smile.gif patikek, vienodo galingumo ar galingesnes begines tikrai nepaliksi prie sviesoforo. aisku, jei vairuotojas sugeba sureaguot biggrin.gif
Atsakyti
tik automatine brunette.gif paprasciau. o mechanine net nemoku ax.gif
Atsakyti