Įkraunama...
Įkraunama...

Kambariniai augalai iš suvalgytų vaisių sėklų

QUOTE(išdykėlė @ 2007 02 15, 19:46)
Aš jau ir sodinčiau, neskuo ilgiau lauksi, tuo bus sunkiau atskirti šaknis nuo kitos gėlės. Beja, prie kokios gėlės jos išdygo?

pasodinus buvau prie viksvuoles, kadangi Tunise maciau labai daug auganciu viksvuoliu aplink palmes tai pagalvojau, kad nesusipjaus ir isdygo bigsmile.gif
Atsakyti
Šaunu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Aš irgi labai mėgstu bandyti. Sėkmės auginant. man labai įdomu kaip seksis. Aš "moraliai" palaikau jūsų augintines 4u.gif
Atsakyti
Merginos, kurios pasodinusios ličius rolleyes.gif kaip sekas ? Gal jau turite mažų ličiukų bigsmile.gif
Pas mane dar vis nedygsta doh.gif bet neprarandu vilties cool.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvate24 @ 2007 02 23, 12:48)
Merginos, kurios pasodinusios ličius  rolleyes.gif  kaip sekas ? Gal jau turite mažų ličiukų  bigsmile.gif 
Pas mane dar vis nedygsta  doh.gif  bet neprarandu vilties  cool.gif

pas mane ir niekas nesirodo... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvate24 @ 2007 02 23, 11:48)
Merginos, kurios pasodinusios ličius  rolleyes.gif  kaip sekas ? Gal jau turite mažų ličiukų  bigsmile.gif 
Pas mane dar vis nedygsta  doh.gif  bet neprarandu vilties  cool.gif

na o pas mane, tai tas vienas kaip islindo ir viskas blink.gif . atrodo, kad procesas sustojo g.gif , nes nei kiti lenda, nei tas vienas dideja g.gif
as tai juos laikau silciausioj vietoj virs radiatoriaus, dabar manau, gal palaistyt reikia, kad ir kiti islystu, gal per sausa g.gif
Atsakyti
QUOTE(rrr? @ 2007 02 23, 11:05)
pas mane ir niekas nesirodo...  unsure.gif

QUOTE(Pūkis @ 2007 02 23, 11:10)
na o pas mane, tai tas vienas kaip islindo ir viskas  blink.gif . atrodo, kad procesas sustojo g.gif , nes nei kiti lenda, nei tas vienas dideja  g.gif
as tai juos laikau silciausioj vietoj virs radiatoriaus, dabar manau, gal palaistyt reikia, kad ir kiti islystu, gal per sausa  g.gif

g.gif na gal jiems vistiek šaltoka, visgi žiema ax.gif
Na reikės tada dar vis laukti, jei nė pas vieną dar nepasirodė rolleyes.gif
Atsakyti
palaisciau savo liciukus ir apsukau vazoneli, kad dabar kitai pusei silciau butu wub.gif , gal sudygs ir ten rolleyes.gif
Atsakyti
Is 11 liciuku seklyciu, 10 jau prasikale. As juos laikau plastikiniam indelyje, dregnoje vatoje, pridengus dangteliu.
Atsakyti
Ir mano liciai nedygsta... doh.gif
Atsakyti
siandie sugalvojau biski papurent zeme liciukams, na pati pavirsiu, kad greiciau islystu blush2.gif ax.gif , bet nugalejo smalsumas, tai as dasikasiau iki vieno liciuko ax.gif blush2.gif . na ir ka jus manot doh.gif , ogi jis lyg ir prasproges, bet apie ji kazkokie mazi mazi lens.gif kaip kirminukai toookie balti doh.gif . nu kazkoks siaubas doh.gif , negi jis sukirmyjes buvo g.gif , nors ne, gal ta JUKNEVICIAUS zeme kalta g.gif , na is kur dabar zinot g.gif . tai va as ji isemiau, nuploviau po siltu vandenuku ir apsukus vata pamerkiau i vandenuka. lauksio to liciuko ten wub.gif
o tame vazoneli jie kokie 5-7 susodinti, o tik vienas teislindes wub.gif , tai dabar net nzn ka begalvot doh.gif , o jei ir kiti su kirminukais doh.gif (iki ju nebekasiau ax.gif )
gal kokiu kalio permanganatu palaistyt g.gif , kaip manot g.gif ?
Atsakyti
laba.

Aš čia apie ličius ax.gif Maniškiai du iš 8 išdygo. Tai vienas su 8 lapais išsišakojo viršūnė į dvi dalis, o va kitas 10 lapų turi ir viršūnė į 3 šakas pasidalino.

Tiesa, nusipirkau papaja. Atrodo kelios seklytės j jau sudygo ax.gif
Gal kuri auginat? Gerai auga ax.gif

apie papaja
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muselyte: 14 kovo 2007 - 17:05
as ir auginu visokius augaliukus
isdygo dvi datules blush2.gif
agavas turim kelias
ir dar kazka
siandien nufotkinau pasirodyt bet kai pajungiau telefona prie kompo nusprogo kompas teks bandyt kita kart. doh.gif gal kita diena pavyks ikelt foto. blush2.gif
Atsakyti