Sveikutes

Kaip nudziugau radus tokia temele..esu labai megeja kaisiot i zeme seklytes ir laukti kol kas nors isdygs

Esu auginus citrina, kuria veliau mama numarino

dabar turiu irgi citrina, bet ji pas mane kazkaip rudeni labai numete lapus ir apdziovno sakeles ir nesupratau del ko...kai apkarpaiu, dabar pavasari jau isleido sviezias dvi sakeles su lapeliais, sakau gal isgyvens...
Dar esu pora kartu auginus avokada..man jis labai grazus, bet kazkodel irgi ziemai atejus numesdavo lapus ir nunykdavo..dabar trecia karta jau daigin avokada..pries savaitele pastebejau akd jau daigelis islindo:) auga grazuolis daigiukas

Dar esu isdaiginus granata

irgi labai simpatiskas augaliukas, tik kolkas niekaip nesuformuoju kad jis sakotusi..as jam nukerpu sakuciu virsuneles, o jis banditukas toliau stiebiasi, o ne sakojasi
Dar ant mano palanges auga mandarinas..dar nedidukas

Tiesa esu pasisejus is seklyciu kaktusu..(cia aisku ne prie vaisiu, bet siaip )
Siuo metu dar turiu naujagimi kiviuka...Is daug seklyciu kazkodel isdygo tik viena...labai globoju ta daigiuka, tikiuosi jis sustipres ir isaugs

Dar tiesa turiu uzsiauginus pasiflora. Esu daug visokiu girdejus gandu..Vieni sako akd pasifloros vaisius papaja, kiti kad persimonas...Nors parduotuveje maciau tieisog pasifloros vaisiu..

O savaja pasisejau is seklyciu pirktu seklu parduotuveje.. Tai augalas labai greitai augantis ir toks vijklinis...Labai noriu sulaukti ziedu, nes sako labai grazus...bet kolaks net nepanasu kad ju butu
Dabar cia jsuu prisiskaicius uzsinorejau liti pasiset..kazkada bandziau bet neisdygo..bandysiu dar karteli

Gal dar kas koki mandresni augaliuka issidaigino ?