Įkraunama...
Įkraunama...

Kambariniai augalai iš suvalgytų vaisių sėklų

QUOTE(jurgutsiukas @ 2007 05 15, 08:03)
nakti lapuku papurksti  blink.gif  blink.gif  blink.gif gal ir nieko tu cia uzsikretei  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif mes net nezinojom kad turim tokiu bacilu  lotuliukas.gif

Aha, nakti.. ax.gif Labai geras uzsiemimas,ypac tokiai peledai kaip ash rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
QUOTE(jurgutsiukas @ 2007 05 08, 15:27)
uoj as kiek ju bandziau augint tai neklauskit  irnesakyk.gif bet va kai sita nupjoviau tai pora dienu padziovinau tada angliuku apvoliojau tada tik pasodinau tai dar laikosi kai sumanius buvau vazona pakeist ir smelio virsuj pabarstyt tai radau tik tokia viena saknyte kaip siuliukas plona tai nezinau ar ilgai jis cia gyvens bet jau nuo sausio stovi tai gal nenumirs  ax.gif

Nenumirs nenumirs, manau.
Aš savo įkišau į žemę be jokių anglių, laukiau laukiau, kol netekus kantrybės iškasiau, galvojau išmesiu, o radau šaknų priaugusių.. thumbup.gif Dabar didelis aštrialapis ananasas bigsmile.gif
O kas per augalai yra tie ličiai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikju @ 2007 05 15, 19:10)
Aha, nakti..  ax.gif  Labai geras uzsiemimas,ypac tokiai peledai kaip ash    rolleyes.gif  biggrin.gif

nu isivaizduoju ka mainiskis pasakytu jei nakti eiciau geliu lieti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(BitėMaja @ 2007 05 15, 19:05)
ohmy.gif kas per augalai yra tie ličiai?  g.gif

Paskaityk ankstesnes žinutes, ten ir foto kažkuri mergaitė yra įkėlusi.

Mano sėkmingai persodinus prigijo ir jau augina septintą lapelį thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės,
norėjau paklausti, kaip jūs tas sėklytes užauginate g.gif ar sodinate tiesiai į vazonėlį, ar vandenyje laikote kol pasirodo pirmoji šaknelė? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Agatas1 @ 2007 05 16, 05:45)
Paskaityk ankstesnes žinutes, ten ir foto kažkuri mergaitė yra įkėlusi.

Mano sėkmingai persodinus prigijo ir jau augina septintą lapelį  thumbup.gif

blush2.gif tik paskutinius psl skaičiau.. Einu ieškot, labai smalsu smile.gif
Atsakyti
DRAMBLIUK,aš sodinu tiesisi į vazonėlį. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(emma @ 2007 05 16, 15:15)
DRAMBLIUK,aš sodinu  tiesisi į vazonėlį. biggrin.gif

O kiek maždaug laiko laukiat? g.gif Aš prieš kokias 6 savaites į vazonėlius pasodinau 7 apelsino sėklas, tai dar nieko nėra unsure.gif vyras siūlo viską mesti lauk, bet aš dar gyvenu viltimi, kad kas nors išlys blush2.gif turiu dar 5 sėklas, tai jas į vandenuką sumečiau, lauksiu rezultatų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(emma @ 2007 05 15, 11:49)
Mergaitės,kaip auga jūsų ličiai? Maniškio lapeliai buvo žali,o dabar krašteliai parudo,gal jam drėgmės per daug,ar kad stovi saulėtoj vietoj nepatiko.O jūsiškių lapelių kraštai neruduoja?

laba.

Maniškių ličių lapelių galiukai irgi parudavo, bet mažai doh.gif tai pastačiau ant kitos palangės. Žodžiu neramu man darosi, ką ne taip darom g.gif
vieną galvoju, kad uošvienė perlaistė, vis atvaro į svečius ir net nepamatau, o jau ji palaisto mano ličį, jis labai matomj vietoj.
O va antarsis g.gif gal saulė per kaitri doh.gif
Ai, truputį ne į temą, bet apie gėlės. Mano medinilla sukrovė žiedus, kai pražys įdėsiu foto clap.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muselyte: 18 gegužės 2007 - 21:24
QUOTE(muselyte @ 2007 05 18, 23:22)
laba.

Maniškių ličių  lapelių galiukai irgi parudavo, bet mažai  doh.gif tai pastačiau ant kitos palangės. Žodžiu neramu man darosi,  ką ne taip  darom  g.gif
vieną galvoju, kad uošvienė perlaistė, vis atvaro į svečius ir net nepamatau, o jau  ji palaisto mano ličį, jis labai matomj vietoj.
O va antarsis  g.gif  gal saulė per kaitri  doh.gif
Ai, truputį ne į temą, bet apie gėlės. Mano medinilla sukrovė žiedus, kai pražys  įdėsiu foto  clap.gif  4u.gif

gerai lauksim mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš irgi jungiuosi į jūsų būrelį, šiandien pasisodinau 8 didžiojo greipfruto sėklas, žiūrėsim kas iš jų išaugs thumbup.gif
Atsakyti
Man pagaliau išdygo mandarino sėkla (pasodinau 8, laukiau kokius 2-3 mėnesius) ir beveik dvi apelsinų sėkos(iš 7) wub.gif
Atsakyti