Įkraunama...
Įkraunama...

Kambariniai augalai iš suvalgytų vaisių sėklų

pries daug daug laiko lotuliukas.gif ikisus buvau manga i zeme (dar pries tai pamirkiau vandeny). galvojau nieko neiseis, ilgai nedygsta. siandien pakrapciau paziuret ar dar ten kas nors gyvas yra. ogi ziuriu lenda zalumynas is seklos! yahoo.gif turetu isdygt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2007 06 07, 07:22)
as kazkaip nepamenu ar pas amne buvo uzsitraukes pelesis..gal ne.. g.gif  gal rimtai dregmes daugoka..as tiesa kazkur skaiciau kad reikia karts nuo karto atidengti ir pravedinti, paskui vel uzdengti..gal tas pagelbetu  g.gif

Tai kad as ryte uzdengiau, o vakare jau pelesis buvo aptraukes... blink.gif net pati apshalau kad taip greit.. blink.gif Nuemiau dabar ta dangteli, dabar avokadai kvepuoja laisvai ir sildosi sauluteje cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monikju: 07 birželio 2007 - 12:40
Mano datuliu daigeliai pradejo kaltis smile.gif du tokie islinde kaip ragiukai victory.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2007 06 12, 22:55)
Mano datuliu daigeliai pradejo kaltis smile.gif du tokie islinde kaip ragiukai  victory.gif

as ir tuiu viena tokia labai faina wub.gif
Atsakyti
valio!!!! Stai ir sulaukaiu savo pelesinio avokado daigelio biggrin.gif thumbup.gif Jau kokiu 3 cm. ilgio. !
Beje, pastebejau, kad avokadas zemeje praskilo, kai kelias dienas nebuvome namie, niekas jo nepalaiste,ir zemele visiskai isdziuvo . Tada gryzusi iskart palaisciau, ir islindo daigelis bigsmile.gif
Atsakyti
As tau padėjau daiginti pasifloros sėklytes. Tikiuosi bent vienas daigelis išlįs smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo varveklis: 19 birželio 2007 - 16:43
4u.gif isiliesiu ir as i jusu buri...grizom is Kroatijos thumbup.gif ,tai puse bagazo sudare mano seklos,auginiai...
Seimininkas pas kuriuos gyvenom iskase ir padovanojo figa ir vasingtonija...ir labai stebejos,kam as tuos visokius kauliukus vezuos doh.gif
Dabar bandysiu viska i zeme kaisiot ir laukt rezultatu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(forta @ 2007 06 19, 21:38)
4u.gif isiliesiu ir as i jusu buri...grizom is Kroatijos thumbup.gif ,tai puse bagazo sudare mano seklos,auginiai...
  Seimininkas pas kuriuos gyvenom iskase ir padovanojo figa ir vasingtonija...ir labai stebejos,kam as tuos visokius kauliukus vezuos doh.gif
  Dabar bandysiu viska i zeme kaisiot ir laukt rezultatu bigsmile.gif

tik sukaisiojus ant vazoneliuas uzsirasyk kur kas yra, nes kai isdygs - pasimesi kas kur yra ..man taip buvo doh.gif
Atsakyti
gal kam teko su persikais susidurt jau 3 savaite kiurkso zemeje pasodinti ir nieko verysad.gif kiek laiko jie dyksta ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(HATA @ 2007 06 23, 14:12)
gal kam teko su persikais susidurt jau 3 savaite kiurkso zemeje pasodinti ir nieko verysad.gif kiek laiko jie dyksta ? g.gif

kantrybės, kantrybės , mes čia mėnesius skaičiuojam kol daigiuko sulaukiam biggrin.gif
( neiškentusios ir pakasinėjam blush2.gif )
Linkiu, kad kuo greičiau daigelis išsikaltų 4u.gif

user posted image
Atsakyti
aisku tada lauksim mirksiukas.gif
Atsakyti
labutis , aš auginu citriną . ji jau gan didelė smile.gif , tik norėčiau, kad ji vestų vaisius , gal žinot , kaip ją paskiepyti ? ačiū už atsakymą smile.gif
Atsakyti