Man visi gražūs Lengviausiai ir greičiausiai išdygo ličiai ir granatai... Ilgiausiai datulės dygo... kai kurios dar dygsta.... Ai, alyvuogės dar neišdygo, nors pasodinau gegužės pradžioje...
O man ir papajai grazus ,neteko dar ju auginti,o lytis pas mane ziema numiro ,o buvo irgi toks grazuolis,taciau mazai mylejau ir retai laisciau,tai sudziuvo Sekmes auginant!Labai lauksim nuotraukyciu po kokio pusmecio,smagu palyginti koks augaliukas buna pradzioje ir kaip auga
O man ir papajai grazus ,neteko dar ju auginti,o lytis pas mane ziema numiro ,o buvo irgi toks grazuolis,taciau mazai mylejau ir retai laisciau,tai sudziuvo Sekmes auginant!Labai lauksim nuotraukyciu po kokio pusmecio,smagu palyginti koks augaliukas buna pradzioje ir kaip auga
Sveikos, gal galit plačiau apie mandarinus Maniškiui jau 2 metai, ir nežinau ką su juo daryt, ūgis, tai tuoj metrą sieks Nieko negnaibiau, tai pats neapsikentęs biškiuką šakotis pradėjo O šiaip, nei šioks, nei toks. Kažkur skaičiau, kad juos įskiepyt reik, tik niekur nerandu kas tuom užsiima. Gal kuri žinot?