Įkraunama...
Įkraunama...

Kambariniai augalai iš suvalgytų vaisių sėklų

QUOTE(madmuazele @ 2007 08 22, 12:06)
O kaip tu sėklytes sodinai?Guldei? Nes aš nežinojau kuria puse kišti, tai paguldžiau jas ax.gif

Guldziau ant plokstumos g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nereikalinga, lauksim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2007 08 21, 14:32)
Man visi gražūs bigsmile.gif  Lengviausiai ir greičiausiai išdygo ličiai ir granatai... Ilgiausiai datulės dygo... kai kurios dar dygsta.... Ai, alyvuogės dar neišdygo, nors pasodinau gegužės pradžioje... doh.gif

Ačiū 4u.gif , reiks pabandyti pasisėti litį.. blush2.gif
Atsakyti
pas ką nors kiviai gyvena? kaip atlaiko vasaros karščius?
Atsakyti
QUOTE(Edita:) @ 2007 08 22, 18:32)
Ačiū  4u.gif , reiks pabandyti pasisėti litį..  blush2.gif

jo lichiai grazus rolleyes.gif per 10 dienu išdygo papajai bigsmile.gif bet jie neipatingi schmoll.gif kaip agurkai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Siracusa @ 2007 08 22, 17:40)
pas ką nors kiviai gyvena? kaip atlaiko vasaros karščius?

Kolkas gyvas mano kiviukas. Tik naujii lapai vis didesni. Nors auga tai lėtai (pagal mane smile.gif, bet man labai gražus wub.gif
Atsakyti
wa mano papajai blush2.gif user posted image vienas kazkodėl dziuna g.gif

ir wa litchiai bigsmile.gif user posted image grazuolis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JuzTea @ 2007 08 23, 08:58)
wa mano papajai blush2.gif [img] vienas kazkodėl dziuna g.gif

ir wa litchiai bigsmile.gif [img]grazuolis biggrin.gif

bigsmile.gif O man ir papajai grazus wub.gif ,neteko dar ju auginti,o lytis pas mane ziema numiro doh.gif ,o buvo irgi toks grazuolis,taciau mazai mylejau ir retai laisciau,tai sudziuvo verysad.gif Sekmes auginant!Labai lauksim nuotraukyciu po kokio pusmecio,smagu palyginti koks augaliukas buna pradzioje ir kaip auga thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(marfa @ 2007 08 23, 11:10)
bigsmile.gif O man ir papajai grazus  wub.gif ,neteko dar ju auginti,o lytis pas mane ziema numiro doh.gif ,o buvo irgi toks grazuolis,taciau mazai mylejau ir retai laisciau,tai sudziuvo  verysad.gif Sekmes auginant!Labai lauksim nuotraukyciu po kokio pusmecio,smagu palyginti koks augaliukas  buna pradzioje ir kaip auga  thumbup.gif

būtinai parodysiu 4u.gif
Atsakyti
JuzTea, labai gražūs augaliukai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Siracusa @ 2007 08 23, 16:13)
JuzTea, labai gražūs augaliukai thumbup.gif

Ačiū blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, gal galit plačiau apie mandarinus blush2.gif Maniškiui jau 2 metai, ir nežinau ką su juo daryt, ūgis, tai tuoj metrą sieks doh.gif Nieko negnaibiau, tai pats neapsikentęs biškiuką šakotis pradėjo tongue.gif O šiaip, nei šioks, nei toks.
Kažkur skaičiau, kad juos įskiepyt reik, tik niekur nerandu kas tuom užsiima.
Gal kuri žinot?
Atsakyti