Įkraunama...
Įkraunama...

Kambariniai augalai iš suvalgytų vaisių sėklų

as 1 mango sėkla ikišus, labai nekantri esu, tai buvo atkrapšcius paziurėt, tai inai dvigubai didesnė ir kraštai visi zali, ir viena pusė lygtais nusileidusi i zeme kaip šaknys tipo g.gif galvoju gal sėkla neita buse ugly leidzia schmoll.gif
Atsakyti
O kaip tu sėklytes sodinai?Guldei? Nes aš nežinojau kuria puse kišti, tai paguldžiau jas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2007 08 21, 20:58)
Kokie dideli tavo citrusiukai...  thumbup.gif 
Mano mazyciai,...ir po kelis vienam vazonelyje...vis neapsisprendziu ka daryti... doh.gif

maniškiai iš pradžių augo gėlių vazone, po kelių mėn persodinau, ale šaknų ilgumas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Siracusa @ 2007 08 21, 18:50)
nugnybau vasaros pradžioj viršūnėlę, daugiau nieko nedariau kol kas unsure.gif gal reiktų ką mastau.gif

reikia nugnybti citrusiukam viršūnę? Nežinojau, tiksliau bijojau biggrin.gif reiks ir maniškiui nugnybti, nes ištysęs trupučiuką
Atsakyti
Nereikalinga, aha, taip labiau šakojasi wink.gif
Atsakyti
o kažin jei aš kiek daugiau nugnybčiau nei tik pačią viršūnėlę? nes truputį ištysę mano augaliukai. Ar jiems nebus nuo to blogiau? Nenunyks?
Atsakyti
mažiukas augalas ar jau paaugintas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Siracusa @ 2007 08 22, 14:53)
mažiukas augalas ar jau paaugintas? g.gif

Šiaip jam truputį daugiau nei metai. Ir aukštis kažkur gal apie 20 cm
Atsakyti
aš gal bandyčiau iš pradžių viršūnės nugnybimu apsiribot, jei viskas gerai, vėliau daugiau pagnaibysi biggrin.gif
Atsakyti
Na neblogai čia sugalvojai thumbup.gif Reiks taip ir padaryt
Atsakyti
nepamiršk pranešt rezultato hihihi.gif
Atsakyti
Būtinai, ir dar nuotraukas pateiksiu prieš ir po mano eksperimento biggrin.gif
Atsakyti