Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenimas ir darbas Danijoje

i 
Skelbimam turime skelbimų temas. Skelbimai forume draudžiami
Atsakyti
Sveikos, paneles,
kreipiuosi gana idomiu klausimu pas jus. Situacija yra tokia, kad siais metais pabaigiu mokslus ir zadu isvykti i Danija, taciau tuo paciu - as siuo metu tvarkausi bedas su dantukais ir gydytoja man pataria detis breketus, taciau iskart iskilo klausimas, kad bus itin keblu atvykti i Lietuva kas menesi tvarkytis dantukus, tad noriu jusu paklausti, ar kam teko susidurti su Danijos gydytojais odontologais/ortodontais, kokie atsiliepimai, ar patenkino kokybe, kokios kainos? Aciu paneles is anskto uz jusu atsiliepimus, nes reikia dabar priimti sprendima del breketu, tai vat smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Simoo7e @ 2011 03 01, 19:59)
Sveikos, paneles,
kreipiuosi gana idomiu klausimu pas jus. Situacija yra tokia, kad siais metais pabaigiu mokslus ir zadu isvykti i Danija, taciau tuo paciu - as siuo metu tvarkausi bedas su dantukais ir gydytoja man pataria detis breketus, taciau iskart iskilo klausimas, kad bus itin keblu  atvykti i Lietuva kas menesi tvarkytis dantukus, tad noriu jusu paklausti, ar kam teko susidurti su Danijos gydytojais odontologais/ortodontais, kokie atsiliepimai, ar patenkino kokybe, kokios kainos? Aciu paneles is anskto uz jusu atsiliepimus, nes reikia dabar priimti sprendima del breketu, tai vat smile.gif

labas,Danijoje begalo brangios dantistu paslaugos zinok,geriau Lietuvoje viska susitvarkyti. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Simoo7e @ 2011 03 01, 20:59)
ar kam teko susidurti su Danijos gydytojais odontologais/ortodontais

Sia tema rasyk palange asmenine zinute.
Atsakyti
sveikos 4u.gif

as tureciau toki klausimeli.rudeni ketinu studijuoti danijoje ir dabar man neaisku kokie ten reikalai su butu nuoma.noreciau issinomuoti kambari dar pries atvykstant,bandziau ieskoti info internete,bet nepasiseke kazka rasti. Gal Jus galetumete suteikti kokios informacijos?buciau labai dekinga
Atsakyti
Turiu skubu klausimeli 4u.gif

Nelabai ziuriu aktyvi temele, bet gal pasiseks.
Gal kas galetu pasakyti kiek kainuoja nuoma 2-3 kambariu buto/namo dalies Kopenhagoje (rajonas kolkas nesvarbu)
Ir kiek kainuotu aukles paslaugos? Vaziuosime su 6 men ir 5 m. vaikais...
Atsakyti
QUOTE(Nicki @ 2011 04 06, 17:09)
Turiu skubu klausimeli 4u.gif

Nelabai ziuriu aktyvi temele, bet gal pasiseks.
Gal kas galetu pasakyti kiek kainuoja nuoma 2-3 kambariu buto/namo dalies Kopenhagoje (rajonas kolkas nesvarbu)
Ir kiek kainuotu aukles paslaugos? Vaziuosime su 6 men ir 5 m. vaikais...

kainas galite pažiūrėti čia http://www.boligport..._leje_bolig.php
Atsakyti
sveikos mamytes, as su klausimu, gal kuri esate susidurusi:) uz men. skrisiu i danija, auginu 10men mergaite, kokius man reiktu dokumestus susitvarkyti kad as gauciau uz dukra pinigeliu, vyras yra dirbantis. (danijoje)
Atsakyti
QUOTE(Edutee @ 2011 04 07, 21:49)
sveikos mamytes, as su klausimu, gal kuri esate susidurusi:) uz men. skrisiu i danija, auginu 10men mergaite, kokius man reiktu dokumestus susitvarkyti kad as gauciau uz dukra pinigeliu, vyras yra dirbantis. (danijoje)

Kai uzsiregistruosite abi, kad esate atvykusios kaip seimos nariai ir gausite CPR numerius, po to dvieju savaiciu begyje ir geltonas sveikatos draudimo korteles, uz vaika teveliui automatiskai turetu pervesti pinigeliu i jo saskaita (Nem konto), aisku jei jis dirba legaliai. Nesvarbu kada atvyksite, mokejimai visiems vienodai vyksta kas tris menesius. Dabar mokejimas bus balandzio 20d, sekantis - liepos 20d.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pjuvena po krūmu: 08 balandžio 2011 - 22:57
QUOTE(Pjuvena po krūmu @ 2011 04 08, 23:55)
Kai uzsiregistruosite abi, kad esate atvykusios kaip seimos nariai ir gausite CPR numerius, po to dvieju savaiciu begyje ir geltonas sveikatos draudimo korteles, uz vaika teveliui automatiskai turetu pervesti pinigeliu i jo saskaita (Nem konto), aisku jei jis dirba legaliai. Nesvarbu kada atvyksite, mokejimai visiems vienodai vyksta kas tris menesius. Dabar mokejimas bus balandzio 20d, sekantis - liepos 20d.

aj tai tai tetis gaus pinigelius uz vaika ne as (dirba legaliai) o prisiregistruoti cia kur reiks? o man cia lt nutruks pinigeliai uz vaika?smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edutee: 10 balandžio 2011 - 19:56
QUOTE(Edutee @ 2011 04 10, 19:56)
aj tai tai tetis gaus pinigelius uz vaika ne as (dirba legaliai) o prisiregistruoti cia kur reiks? o man cia lt nutruks pinigeliai uz vaika?smile.gif

kadangi jis dirbantis, tai jis kaip mokesciu moketojas ir gaus. Registruotis reikia Udlændingeservice (imigracijos tarnyba), cia jau susirasit internetu, kuri jums artimiausia, kuriam mieste.
Uz vaika pinigelius zinoma kad moka tik vienoj saly smile.gif Jei moketu kiekvienoj saly, tai gali po europa vazinetis ir tik krautis i saskaita vaiko pinigus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pjuvena po krūmu @ 2011 04 10, 23:43)
kadangi jis dirbantis, tai jis kaip mokesciu moketojas ir gaus. Registruotis reikia Udlændingeservice (imigracijos tarnyba), cia jau susirasit internetu, kuri jums artimiausia, kuriam mieste.
Uz vaika pinigelius zinoma kad moka tik vienoj saly smile.gif Jei moketu kiekvienoj saly, tai gali po europa vazinetis ir tik krautis i saskaita vaiko pinigus  lotuliukas.gif

tai jo nutruks, bet netaip palkausiau as:) ar automatiskai ar reik nutraukti paciai eit i sodra ir pan.? o gal dar zinot pagal ka skaiciuoja pinigelius uz vaikuti? aciu uz info:) 4u.gif
Atsakyti