Įkraunama...
Įkraunama...

Kada "pasijutot" nėščia?

laukiuosi beveik 28 savaites..
jauciuosi tiesiog puikiai!
nei kojos tinsta,nei nugaros skauda,nejauciu meslungiu,neturiu jiokiu striju..
thumbup.gif
daznai pamirstu,kad laukiuosi ..nubegu iki autobuso ir tt..darau visus darbus kuriuos dariau pries nestuma..
uzsidejus platesnius rubus,netgi neatrodau nescia..manau atrodau stora g.gif
,,nesijauciu nescia''
idomu ar ilgai tas tesis? g.gif

idomu butu suzinoti keliu jus savaiciu ir kaip jauciates
Atsakyti
na pas man jau 33sav ir as irgi neturiu striju, veido oda grazi, plaukai auga, nepriaugau virsvorio, tik meslungis kartais pakankina doh.gif o tikrai tikrai nescia pasijauciau tada kai pradejau jausti sunaus spyrius ax.gif o db tai as viena is tu nestukiu kurios jau sunkiai isplauna grindis,vaiksto laiptais,ilgiau pastoveti irgi beda ir nekilnoju sunkiu daiktu, nlb gerai naktimis miegu, nes sunkoka vartytis, tai manau tai ir yra nlb maloni nestumo dalis mano atveju(jei galima taip issireiksti smile.gif )
o tu turetum dziaugtis, kad kojos netinsta ir meslungio nera, juk nestumas tai ne liga!! mirksiukas.gif kiekviena is musu jauciasi ir atrodo skirtingai, pvz pas mane jau lb anksti isryskejo pilvukas ir matesi, kad tai nestukes pilvelis, o ne lasinukas, o tavo situacija gal truputi kitokia..o gal cia tik tu sau neatrodai nescia su didesniais rubais? smile.gif
Atsakyti
Jau nestumo pradzioje (6sav) pasijauciau nescia, nes begalo vemiau ax.gif
Atsakyti
Sveikos. Parašysiu savo nuomonę, dar nežinodama, kad tiksliai laukiuosi... Tai jei taip jau kam buvo pareašytik merginos... ačiu
Man pirmas požimis buvo krūtinės, bikini, nugaros ir kaklo bėrimas, net buvau šoke, po to, po savaitės didelis svaigimas-vėmimas, tuomet kreipiausi pas gydytoją, nėštumo dar nematė, susitarėm palaukti dar porą savaičių, o odos gydytoja parašė, kad tipo rožinė kažkokia liga- bet tai tikras blefas...
Testas neigiamas... Ginekologė sakė, įtarimai yra dideli nėštumui, tai dabar meldžiuosi, kad būtų TAIP ir kad aš būčiau nestuke.gif
Atsakyti
laba vakara paneles,

Norejau paklausti ar testukas galejo rodyti neteisinga atsakyma? Mano spenialiai pajautreje, kelias dienas tepliojo, aplink spenelius neryskus patamsejimas ir isryskeje spuogiukai aplink spenelius. perskaiciau viename straipsnyje, kad jei is desimties pozymiu yra bent trys tai tureciau buti nescia, o pas mane net keturi pozymiai... Bet testukas parode neigiama ats.
Is anksto dekoju smile.gif
Atsakyti
Emilija22, šita tema skirta jau esamoms nėštukėms dalintis savo patirtimi smile.gif Savo klausimą geriau užduokite štai čia http://www.supermama...howtopic=618484 smile.gif
Atsakyti
Gal tik kokia 27-a - 28-a savaite, kai pagaliau pilvas pradejo atrodyti kaip nestukes, o ne kaip "gerai pavalgiusios" ar "cepelinu megejos" lotuliukas.gif , kai pradejau jausti, kaip vaikelis per pilva perbraukia rankyte ar kojyte, pilvas kilnojasi, kad net is isores matosi, o ne tik tas jausmas, lyg kazkas viduje burbuliuotu, kai pardavejos nuo nesciuju kasos nebenuvaro, kai pradejau naktim keltis del uzspaustos slapimo pusles...

Pirmus 3-4 menesius labai vemiau, bet jauciausi ne kaip nescia, o kaip su amzinu paxmielu lotuliukas.gif , antra trimestra isvis nejauciau nieko - nei pykinimo, nei pilvo, nei kazkokio ypatingo jausmo, o kai ziuredavau per echoskopija ar 4D tyrima i savo leliuka, negaledavau patiketi, kad ten vartosi mano pilvo gyventojas smile.gif...
Atsakyti
Apie paxmielą labai taikliai čia lotuliukas.gif
Aš ir dar nesijaučiu nestuke.gif o tie blogumai tai kaip šiaip kokia ligonė kad būčiau g.gif
Tik va pilvukas jau lenda (gal kad labai kūda buvau)
Ir vyras sakė, jog miegodama rankomis pilvuką laikau lyg saugočiau biggrin.gif
Atsakyti
Siaip man 16 sav, bet as taip pat nesijauciu nestuke.gif schmoll.gif pilvuko nera, svoris neauga, o pozymiai tik tokie kad nebera mmm ax.gif

Tiesa, pamirsau dar viena pozymi - nesinori alkoholio lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo heditt: 13 rugpjūčio 2010 - 13:08
mums tai dabar 29-30 sav. jauciuosiu gerai,bet megoti nelabai patogu ax.gif
pilvukas jau matosi nestuke.gif ir pora striju jau yra verysad.gif Ir jie mane labai nervina :-(
Atsakyti
Sveikutes . Mums dabar jau 37 sav. Jau laukiu nesulaukiu tos dieneles. ax.gif
Pasijutau nescia kai pradejo matytis pilvukas kazkur 4men. O dabar jauciuosi net labai nestuke.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano ciklas nereguliarus tai nuspręsti pagal vėluojančias mėnesinės nėra šansų biggrin.gif Tapo labai jautrios krūtys, du testai davė teigiamą atsakymą, pas ginekologę eisiu po mėn. Manau dabar kokios 4 sav. tongue.gif
Atsakyti