Įkraunama...
Įkraunama...

Nerimas, itampa ir baimes - 2!

o man sirdis...nu blin as jau ir galvoju kad ne nuo nervu...visa savaite sirdies plote chaosas,nu ysivarysiu dar ir depresija tikrai...net dusina atrodo kartais...nusokt nuo proto galima g.gif
Atsakyti
Lapke, na ir vaizduotė pas tave. Tu manai, kad tau rodys, kaip tau pjauna? Nematysi - patikėk. Tik nebent pati įjungsi savo lakią fantaziją ir visko prisigalvosi biggrin.gif Pabandyk vyti tokias mintis šalin. Tu gali. Aš esu tikra, kad gali. Pradėk save jau dabar nuteikinėti, kad nieko nejausi.
Be to, nu kiek ten to kraujo bus? Tikrai nedaug.
Lapke, o tu įsivaizduoji save gimdančią? Ką tada darysi, ką? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gryda @ 2010 06 02, 14:48)
Lapke, na ir vaizduotė pas tave. Tu manai, kad tau rodys, kaip tau pjauna? Nematysi - patikėk. Tik nebent pati įjungsi savo lakią fantaziją ir visko prisigalvosi  biggrin.gif  Pabandyk vyti tokias mintis šalin. Tu gali. Aš esu tikra, kad gali. Pradėk save jau dabar nuteikinėti, kad nieko nejausi.
Be to, nu kiek ten to kraujo bus? Tikrai nedaug.
Lapke, o tu įsivaizduoji save gimdančią? Ką tada darysi, ką?  ax.gif

Grydute, as zinau, kad nematysiu nieko, ir nejausiu, bet tikrai zinau, kad kol gulesiu isivaizduosiu viska net gal baisiau nei ten yra, mano vaizduote ziauri, as pries akys viska matau, ir man bloga pradeda darytis. Man net bloga darosi kai ehoskopija daro ir as i ekrana paziuriu... as zinau, kad cia nenormalu, bet nuo vabalo ikandimo puolu i panika, kad man jam alergija ir tuoj sustos sirdis, jei paima kraujo is venos, tai vos nejauciu, kad jos sumazejo mano kune, kaip jis ten teka, kaip viskas visuj atrodo ir guliu po to 10 min nes isbalus ir akyse tamsu, o jau apie kazkokias operacijas net kalbos nera... tokia baime, tokia vaizduote, kad je tau!

O del gimdimo, tai kada nors turesiu problema... Tikrai pas psihoterapeuta reiks eit. Nes po keliu meteliu jau noreciau vaikelio, bet kur gi ne! Man bunant nesciai kur nors sudurs, suskaudes, kazka pajusiu, tai PA istiks 100%, manysiu persileidimas, o gal man nuo nestumo kazkas sutriko, o gal cia simptomai, kazkokios lygos, o as nescia net ne visus tyrimus galesiu padaryt, ar vaistus gert, ar operacijas daryt doh.gif O apie gimdyma isvis kalba kita - tai baisiausia ko bijau. Neisivaizduoju... bijosiu traukuliu, bijosiu kokiu man cia vaistu kemsa, bijosiu kai laikas ateis gimdyt, bijosiu kad kas nutruks, ar plys, kad gimdymo metu mirsiu ar po gimdymo atsiras su sveikata realiu problemu ir vel gi mirsiu ar reikes operaciju. Cezario pjuvi irgi bijau darytis, nes bijau narkozes, o jei neatigausiu, jei mirsiu ant operacinio stalo, kaip ten man visa kuna pjaus ir pan. Nerealiai bijau ir ne del kitu atkreipimo demesio i save, tikrai bijojau to nuo paciu maziausiu metu, kai dar su lelem zaidziau vaiku darzely ir tai yra tikra beda...
Atsakyti
atsibusi atsibusi tu po to cezario lotuliukas.gif nedaro pilnos narkozes,tik apatines kuno dalies nejausi,sesute kalbins tave kaip jautiesi,kas naujo ka seip veiki o po to bepasakojant savo gyvenimo istorija isgirsi kad jau verkia thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif o tada tikrai gali sirdis sustoti is dziaugsmo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitele25 @ 2010 06 02, 17:13)
atsibusi atsibusi tu po to cezario lotuliukas.gif nedaro pilnos narkozes,tik apatines kuno dalies nejausi,sesute kalbins tave kaip jautiesi,kas naujo ka seip veiki o po to bepasakojant savo gyvenimo istorija isgirsi kad jau verkia thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif o tada tikrai gali sirdis sustoti is dziaugsmo thumbup.gif

Isivaizduoju thumbup.gif Labai noreciau toki dziaugsma patirti, bet lengva pasakot kai viskas praejo, as pati galeciau dabar labai ramiai papaskot kaip buna kai sulauzi koja, ka daro, kaip jautiesi po pilnos narkozes ir pan (sulauziau koja du kaulus 2 klasej), bet iki to, kai nejautei, nezinai, neisivaizduoji taip baisu, kad neapsakyt. tad va nuo mazumos gimdymo ir bijau... Visada kazkaip buvau isitikinus kad kaip tik per gindyma ir mirsiu... kvaila, bet kaip yra blush2.gif
Atsakyti
ir as taip maniau,bet man bent jau per saremius taip skaudejo kad galvoju kad tik greiciau islystu tas lelius,baime dingo iskarto...nes taip skauda kad nera laiko bijot,tik meldiesi mintyse kada baigsis tas pragaras blink.gif bent jau man,kitos labai lengvai pagimdo thumbup.gif o as sunkiai...... verysad.gif
Atsakyti
O mane labai nervuoja klausimas ka darysi kaip tau gimdyti reiks ir pan. nieko nedarysim ,pagimdysim kaip ir visos pagimdo ,vienaip ar kitaip .Situokie klausimai manau ir ivaro baimes. Jeigu viena pagimde sunkiai kita gali labai lengvai pagimdyti ir cia nepalyginami dalykai ,o dabar kuo toliau tuo vis nauju geresniu budu yra .
Kazko paskutiniu metu nebijau ,jau ne tokiu skausmu esu iskentus. iskesiu ir dar kaip reikes o jeigu del savo vaiko tai wub.gif
Atsakyti
Lapke gal tu ir teisi del galvos svaigimo, bet i galva vel lenda nesamones doh.gif O tas Tanakan receptinis vaistas ar ne?Reikes pabandyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitele25 @ 2010 06 02, 17:13)
atsibusi atsibusi tu po to cezario lotuliukas.gif nedaro pilnos narkozes,tik apatines kuno dalies nejausi,sesute kalbins tave kaip jautiesi,kas naujo ka seip veiki o po to bepasakojant savo gyvenimo istorija isgirsi kad jau verkia thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif o tada tikrai gali sirdis sustoti is dziaugsmo thumbup.gif

man daryti du cezariai. Klausė, kaip noiu - ar miegoti ar tik pusės kūno nejausti. Aš panorau pamiegoti biggrin.gif Nepatinka, kai guli ir nežinai, kas darosi, kokie nors įrankiai dar subarškės - baisu gi. O čia pamiegi ir atsikeli, žiūri - vaikas lotuliukas.gif
Iš tikro tai nereikia bijoti to gimdymo šiais laikais. Tikrai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AREANA @ 2010 06 02, 22:06)
Lapke gal tu ir teisi del galvos svaigimo, bet i galva vel lenda nesamones doh.gif O tas Tanakan receptinis vaistas ar ne?Reikes pabandyti ax.gif

Ne. jis nereceptinis 4u.gif Ir tikrai turi padet, ir jis neturi salutinio poveikio, yra homeopatinis, nepigus, bet realiai geras, daug ka pastato i vietas, nuima tuos sukimasi, skausmus, spazmus, nesala galunes, sirdis geriau pradeda veikt, smegenys geriau dirba, nera tuo novargio, silpnumo, atmintis pgereja. Su tuo ginkmedziu daug preparatu, bet tik Tanakanas yra patvirtintas ir patikrintas, tad jo veiksmingumas irodytas moksliskai, va ax.gif Apie vaistus tiek jau zinau, vaikstanti enciklopedija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(L@pke @ 2010 06 02, 23:16)
Ne. jis nereceptinis 4u.gif Ir tikrai turi padet, ir jis neturi salutinio poveikio, yra homeopatinis, nepigus, bet realiai geras, daug ka pastato i vietas, nuima tuos sukimasi, skausmus, spazmus, nesala galunes, sirdis geriau pradeda veikt, smegenys geriau dirba, nera tuo novargio, silpnumo, atmintis pgereja. Su tuo ginkmedziu daug preparatu, bet tik Tanakanas yra patvirtintas ir patikrintas, tad jo veiksmingumas irodytas moksliskai, va  ax.gif Apie vaistus tiek jau zinau, vaikstanti enciklopedija  biggrin.gif

Reikes pabandyti, nes jau pabodo tie svaigimai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gryda @ 2010 06 02, 22:10)
man daryti du cezariai. Klausė, kaip noiu - ar miegoti ar tik pusės kūno nejausti. Aš panorau pamiegoti  biggrin.gif Nepatinka, kai guli ir nežinai, kas darosi, kokie nors įrankiai dar subarškės - baisu gi. O čia pamiegi ir atsikeli, žiūri - vaikas  lotuliukas.gif
Iš tikro tai nereikia bijoti to gimdymo šiais laikais. Tikrai 4u.gif

ir as taip man biggrin.gif smile.gif
labas rytas
vel galva sviagtsa, plysta is skausmo ,o mokytis egzaminui reikia...bet kaip nors. po egzaminu tai jau atsiduosiu visa sveikatai ,gydysiuosi,domesiuosi ir t.t. kad tik vel but gerai biggrin.gif gal kiniecius bandysiu nzn nzn
Atsakyti