o man sirdis...nu blin as jau ir galvoju kad ne nuo nervu...visa savaite sirdies plote chaosas,nu ysivarysiu dar ir depresija tikrai...net dusina atrodo kartais...nusokt nuo proto galima

Lapke, na ir vaizduotė pas tave. Tu manai, kad tau rodys, kaip tau pjauna? Nematysi - patikėk. Tik nebent pati įjungsi savo lakią fantaziją ir visko prisigalvosi
Pabandyk vyti tokias mintis šalin. Tu gali. Aš esu tikra, kad gali. Pradėk save jau dabar nuteikinėti, kad nieko nejausi.
Be to, nu kiek ten to kraujo bus? Tikrai nedaug.
Lapke, o tu įsivaizduoji save gimdančią? Ką tada darysi, ką?

QUOTE(gryda @ 2010 06 02, 14:48)
Lapke, na ir vaizduotė pas tave. Tu manai, kad tau rodys, kaip tau pjauna? Nematysi - patikėk. Tik nebent pati įjungsi savo lakią fantaziją ir visko prisigalvosi
Pabandyk vyti tokias mintis šalin. Tu gali. Aš esu tikra, kad gali. Pradėk save jau dabar nuteikinėti, kad nieko nejausi.

Grydute, as zinau, kad nematysiu nieko, ir nejausiu, bet tikrai zinau, kad kol gulesiu isivaizduosiu viska net gal baisiau nei ten yra, mano vaizduote ziauri, as pries akys viska matau, ir man bloga pradeda darytis. Man net bloga darosi kai ehoskopija daro ir as i ekrana paziuriu... as zinau, kad cia nenormalu, bet nuo vabalo ikandimo puolu i panika, kad man jam alergija ir tuoj sustos sirdis, jei paima kraujo is venos, tai vos nejauciu, kad jos sumazejo mano kune, kaip jis ten teka, kaip viskas visuj atrodo ir guliu po to 10 min nes isbalus ir akyse tamsu, o jau apie kazkokias operacijas net kalbos nera... tokia baime, tokia vaizduote, kad je tau!
O del gimdimo, tai kada nors turesiu problema... Tikrai pas psihoterapeuta reiks eit. Nes po keliu meteliu jau noreciau vaikelio, bet kur gi ne! Man bunant nesciai kur nors sudurs, suskaudes, kazka pajusiu, tai PA istiks 100%, manysiu persileidimas, o gal man nuo nestumo kazkas sutriko, o gal cia simptomai, kazkokios lygos, o as nescia net ne visus tyrimus galesiu padaryt, ar vaistus gert, ar operacijas daryt

atsibusi atsibusi tu po to cezario
nedaro pilnos narkozes,tik apatines kuno dalies nejausi,sesute kalbins tave kaip jautiesi,kas naujo ka seip veiki o po to bepasakojant savo gyvenimo istorija isgirsi kad jau verkia
o tada tikrai gali sirdis sustoti is dziaugsmo

QUOTE(Jurgitele25 @ 2010 06 02, 17:13)
nedaro pilnos narkozes,tik apatines kuno dalies nejausi,sesute kalbins tave kaip jautiesi,kas naujo ka seip veiki o po to bepasakojant savo gyvenimo istorija isgirsi kad jau verkia

Isivaizduoju

ir as taip maniau,bet man bent jau per saremius taip skaudejo kad galvoju kad tik greiciau islystu tas lelius,baime dingo iskarto...nes taip skauda kad nera laiko bijot,tik meldiesi mintyse kada baigsis tas pragaras
bent jau man,kitos labai lengvai pagimdo
o as sunkiai......

O mane labai nervuoja klausimas ka darysi kaip tau gimdyti reiks ir pan. nieko nedarysim ,pagimdysim kaip ir visos pagimdo ,vienaip ar kitaip .Situokie klausimai manau ir ivaro baimes. Jeigu viena pagimde sunkiai kita gali labai lengvai pagimdyti ir cia nepalyginami dalykai ,o dabar kuo toliau tuo vis nauju geresniu budu yra .
Kazko paskutiniu metu nebijau ,jau ne tokiu skausmu esu iskentus. iskesiu ir dar kaip reikes o jeigu del savo vaiko tai
Kazko paskutiniu metu nebijau ,jau ne tokiu skausmu esu iskentus. iskesiu ir dar kaip reikes o jeigu del savo vaiko tai

QUOTE(Jurgitele25 @ 2010 06 02, 17:13)

man daryti du cezariai. Klausė, kaip noiu - ar miegoti ar tik pusės kūno nejausti. Aš panorau pamiegoti

Iš tikro tai nereikia bijoti to gimdymo šiais laikais. Tikrai

QUOTE(AREANA @ 2010 06 02, 22:06)
Lapke gal tu ir teisi del galvos svaigimo, bet i galva vel lenda nesamones
O tas Tanakan receptinis vaistas ar ne?Reikes pabandyti 

Ne. jis nereceptinis

QUOTE(L@pke @ 2010 06 02, 23:16)
Ne. jis nereceptinis
Ir tikrai turi padet, ir jis neturi salutinio poveikio, yra homeopatinis, nepigus, bet realiai geras, daug ka pastato i vietas, nuima tuos sukimasi, skausmus, spazmus, nesala galunes, sirdis geriau pradeda veikt, smegenys geriau dirba, nera tuo novargio, silpnumo, atmintis pgereja. Su tuo ginkmedziu daug preparatu, bet tik Tanakanas yra patvirtintas ir patikrintas, tad jo veiksmingumas irodytas moksliskai, va
Apie vaistus tiek jau zinau, vaikstanti enciklopedija 

Reikes pabandyti, nes jau pabodo tie svaigimai

QUOTE(gryda @ 2010 06 02, 22:10)
man daryti du cezariai. Klausė, kaip noiu - ar miegoti ar tik pusės kūno nejausti. Aš panorau pamiegoti
Nepatinka, kai guli ir nežinai, kas darosi, kokie nors įrankiai dar subarškės - baisu gi. O čia pamiegi ir atsikeli, žiūri - vaikas

ir as taip man

labas rytas
vel galva sviagtsa, plysta is skausmo ,o mokytis egzaminui reikia...bet kaip nors. po egzaminu tai jau atsiduosiu visa sveikatai ,gydysiuosi,domesiuosi ir t.t. kad tik vel but gerai