Įkraunama...
Įkraunama...

Nerimas, itampa ir baimes - 2!

QUOTE(Jurgitele25 @ 2010 06 03, 17:50)
dare man kardiograma butent PA metu kai i greitaja isveze...ji puiki buvo g.gif
siandien sapnavau sapna ir dabar baisiai nervuojuosi nes pilnatis...sapno reiksme seimos nario mirtis blink.gif  blink.gif kiek kartu sau prisiekiau kad neziuresiu reiksmiu,bet taip aiskiai atsikelus maciau kaip kerpu teciui plaukus kad nieko blogo nepagalvojus paziurejau...ir nusterau verysad.gif seip as po savaites einu mokytis kirpeju kursus,tai gal tas dadejo kazkiek nes labai noriu...ziauriai noriu mokytis kirpti...bet vistiek baisu,ir mamai paskambinau kad saugotusi ir teciui verysad.gif tetis sako tu manes negazdink verysad.gif

na elektrokardiograma geriausiai parodo, kokie gali buti pakitimai sirduteje.Cia tos PA duoda nemormalius jausmus sirdies plote ax.gif
oi as irgi sapnus nenormalius sapnuoju paskutiniu metu, bet jie per pilnati visada bent jau pas mane yra nenormalus.
Manau jums i pasamone yra ilindes tas laukimas ar noras kirpti,o pasamone daugiausia ir ismeta visko i musu sapnus.Skaiciau ne viena straipsni, kad sapnuoti netgi kosmarus yra gerai.
Papildyta:
QUOTE(gryda @ 2010 06 03, 20:18)
jau kaip mane vargina tas tvankumas. Greičiau imtų lyti, o tai nebegaliu tverti. O kaip jums?

vakar tas lietus Kaune ivare daugeliui baimes doh.gif teko vaziuoti gatvelemis, kur vos galima isvaziuoti uzlipus ant bordiuru, salia paskende masinos.Anksciau buciau jautus kazkokia baime, o dabar uzpludes adrenalinas kaip tik diktavo ka reikia daryti tokioje situacijoje. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vile999 @ 2010 06 04, 09:16)
na elektrokardiograma geriausiai parodo, kokie gali buti pakitimai sirduteje.Cia tos PA duoda nemormalius jausmus sirdies plote ax.gif
oi as irgi sapnus nenormalius sapnuoju paskutiniu metu, bet jie per pilnati visada bent jau pas mane yra nenormalus.
Manau jums i pasamone yra ilindes tas laukimas ar noras kirpti,o pasamone daugiausia ir ismeta visko i musu sapnus.Skaiciau ne viena straipsni, kad sapnuoti netgi kosmarus yra gerai.
Papildyta:
vakar tas lietus Kaune ivare daugeliui baimes doh.gif teko vaziuoti gatvelemis, kur vos galima isvaziuoti uzlipus ant bordiuru, salia paskende masinos.Anksciau buciau jautus kazkokia baime, o dabar uzpludes adrenalinas kaip tik diktavo ka reikia daryti tokioje situacijoje. 4u.gif

as ir pastebejau kad gavus gera doze adrenalino baigiasi visi PA...kazkaip organizmas pasikrauna ir tada viskas ciki buna ta diena thumbup.gif
Atsakyti
Man liko kelios valandos iki apgamo salinimo, jau jauciu, kad skauda pilvas, galva miglota, ir norisi surast priezasti ten neit. As nonoriu but baile ir nematau nieko idomaus ir teisingo tame bijojime, bet nervas toks kad neapsakyt! unsure.gif

Mano drauge vakar nuejo ir jai nic nieko nerado, net nepasake kokiu nors stebet, nors ji valgo riebesni ir prastesni maista, daznai nudega, niekada nenaudoja apsauginiu kremu ir kosmetiniu kremu ir nieko... O man reikia, o po keliu metu dar ka suras ir dar ir dar.. ka as nuolatos pjausiu? unsure.gif g.gif

Dabar sedziu ir zinau, kad kai tik nuvaziuosiu, tyrimus priduosiu, atsisesiu ir pamatysiu svyrksta, iskart prasides visa savaite manyje paslepta baime. Nezinau kas bus. Jei tuo metu mane atjungtu butu faina, nematai, nesuprantu ir gerai, o cia nejauti bet isivaizduoji, sekundes teka letai...

O jus visos buvot del melanomos pasitikrinusios, ar kaip as iki siol - kas cia dar per liga tokia, iskur jai pas mane but, aisku nesitikrinau, ner man ko dar daryt!

As tai dabar visiem patariu pasitikrint, nes is gydytoju suzinojau daug ko nezinojau anksciau ir kad nebutu per velu reiktu jau nuo 20 metu karta ar bent karta per du metus nueit pasitikrint. Nes niekad nezinai kokie yra linke i bloguma, o kokie ne. ax.gif

Santariskese tai is vis nemokamai ir tikrina ir salina, mokomose konsultacija + salinimas + analize = 400 Lt. Na va, man pasake salint, vyrui irgi, o pas drauge viskas gerai, zinau kad ir dar musu pazystami eis, paziuresim g.gif

Na liko valanduke... kaip galva sukasi, skauda ir miglota... delnai slapi jau, negaliu sustot judinus koja... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(L@pke @ 2010 06 04, 15:02)
Man liko kelios valandos iki apgamo salinimo, jau jauciu, kad skauda pilvas, galva miglota, ir norisi surast priezasti ten neit. As nonoriu but baile ir nematau nieko idomaus ir teisingo tame bijojime, bet nervas toks kad neapsakyt! unsure.gif

Mano drauge vakar nuejo ir jai nic nieko nerado, net nepasake kokiu nors stebet, nors ji valgo riebesni ir prastesni maista, daznai nudega, niekada nenaudoja apsauginiu kremu ir kosmetiniu kremu ir nieko... O man reikia, o po keliu metu dar ka suras ir dar ir dar.. ka as nuolatos pjausiu?  unsure.gif  g.gif

Dabar sedziu ir zinau, kad kai tik nuvaziuosiu, tyrimus priduosiu, atsisesiu ir pamatysiu svyrksta, iskart prasides visa savaite manyje paslepta baime. Nezinau kas bus. Jei tuo metu mane atjungtu butu faina, nematai, nesuprantu ir gerai, o cia nejauti bet isivaizduoji, sekundes teka letai...

O jus visos buvot del melanomos pasitikrinusios, ar kaip as iki siol - kas cia dar per liga tokia, iskur jai pas mane but, aisku nesitikrinau, ner man ko dar daryt!

As tai dabar visiem patariu pasitikrint, nes is gydytoju suzinojau daug ko nezinojau anksciau ir kad nebutu per velu reiktu jau nuo 20 metu karta ar bent karta per du metus nueit pasitikrint. Nes niekad nezinai kokie yra linke i bloguma, o kokie ne. ax.gif

Santariskese tai is vis nemokamai ir tikrina ir salina, mokomose konsultacija + salinimas + analize = 400 Lt. Na va, man pasake salint, vyrui irgi, o pas drauge viskas gerai, zinau kad ir dar musu pazystami eis, paziuresim  g.gif

Na liko valanduke... kaip galva sukasi, skauda ir miglota... delnai slapi jau, negaliu sustot judinus koja... verysad.gif

kumsciai uz tave ir manau vakare parasysi visa issisiepus kad nebuvo ko bijot thumbup.gif
Atsakyti
Lapke kaip tau sekasi, kaip praejo operacija?
Atsakyti
QUOTE(gryda @ 2010 06 03, 20:18)
jau kaip mane vargina tas tvankumas. Greičiau imtų lyti, o tai nebegaliu tverti. O kaip jums?

Vargina ir mane isvis vasaros nelabai megstu.Ziema mano metas wub.gif thumbup.gif

Lapke tikiuosi tu sveika,rami ir atsipalaidavusi thumbup.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Nzn kas tai per daiktas ir nesitikrinu smile.gif tju i mano kl neatsakei del vaistuku mirksiukas.gif
Atsakyti
Lapke, jau viskas praeity 4u.gif Parašyk, kaip praėjo, kaip laikaisi.
Atsakyti
Kuku kur visos pradingot? g.gif Lapke kaip tu?
Atsakyti
Sveikos smile.gif
As tai megaujuosi Saule, geru oru ir leidziu laika ,darze, sode gamtoje wub.gif thumbup.gif
Del nieko neisnervinu ,nei egzaminais niekuo ,kaip jau bus taip ,nors kol kas viskas kaip is pypkes gal del to nera preteksto del kazko nerimauti ax.gif
Laukiu nesulaukiu tikruju atostogu wub.gif thumbup.gif oij kiek veiklos prisimascius thumbup.gif
jeigu viskas gerai (mokslai kojos nepakis) ,eisiu antrad pas gyd. ziuresim ka toliau daryti ,gal nuims kai kuriuos vaistukus ,kitu duos tu gyvaciu nuodu ar pan. biggrin.gif skaiciau kad kinieciu preparatais Zmones nuo daug ligu naudoja pvz leukemiju ir kt. baisiu unsure.gif sako padeda. noriu bandyti smile.gif nieko neprarasiu biggrin.gif
ir kaip jau prasides atostogos nusprendziau pradesiu sportuoti juk sportas kele seretonina rolleyes.gif
Atsakyti
savaitgalis, geras oras, tai niekas prie kompo ir nesėdi biggrin.gif
Atsakyti
O.Lapinas. Kaip numalšinti nerimą?

http://gyvenimas.del...a.d?id=33139319
Atsakyti
Jūs turite galių, apie kurias net nesapnavote. Galite nuveikti tai, apie ką net negalvojote. Nėra jokių ribų tam, ko galite tikėtis, išskyrus tas ribas, kurias nubrėžia jūsų mintys. Negalvokite, jog negalite. Galvokite, kad galite.

Darwin P. Kingsley
Atsakyti