QUOTE(Jurgitele25 @ 2010 06 03, 17:50)
dare man kardiograma butent PA metu kai i greitaja isveze...ji puiki buvo
siandien sapnavau sapna ir dabar baisiai nervuojuosi nes pilnatis...sapno reiksme seimos nario mirtis
kiek kartu sau prisiekiau kad neziuresiu reiksmiu,bet taip aiskiai atsikelus maciau kaip kerpu teciui plaukus kad nieko blogo nepagalvojus paziurejau...ir nusterau
seip as po savaites einu mokytis kirpeju kursus,tai gal tas dadejo kazkiek nes labai noriu...ziauriai noriu mokytis kirpti...bet vistiek baisu,ir mamai paskambinau kad saugotusi ir teciui
tetis sako tu manes negazdink 

siandien sapnavau sapna ir dabar baisiai nervuojuosi nes pilnatis...sapno reiksme seimos nario mirtis

na elektrokardiograma geriausiai parodo, kokie gali buti pakitimai sirduteje.Cia tos PA duoda nemormalius jausmus sirdies plote

oi as irgi sapnus nenormalius sapnuoju paskutiniu metu, bet jie per pilnati visada bent jau pas mane yra nenormalus.
Manau jums i pasamone yra ilindes tas laukimas ar noras kirpti,o pasamone daugiausia ir ismeta visko i musu sapnus.Skaiciau ne viena straipsni, kad sapnuoti netgi kosmarus yra gerai.
Papildyta:
QUOTE(gryda @ 2010 06 03, 20:18)
jau kaip mane vargina tas tvankumas. Greičiau imtų lyti, o tai nebegaliu tverti. O kaip jums?
vakar tas lietus Kaune ivare daugeliui baimes