Sveikos
Matau visom norisi suzinot kaip viskas praejo ir pan...
Savaitgali neuzejau i foruma, nes bandziau pailset nuo kompo. Ir taip mano darbas visa diena prie kompo, tai svaitgali bandziau apsieit be jo: penktadieni gulejau ir ilsiausi valgydama ledus, sestadieni pabandziau uzsiimt dekupazu, kas isejo padovanojau mamai, o sekmadieni istrukau i kavyne prie ezero su mylimuoju, savo ir jo mama ir sese. Nors vakar buvo labai negerai man ir mamai, gal nuo oro, ar slegio - buvo labai silpna, pykino, sukosi galva - bet bandziau apie nieka negalvot, o ir oras vakare buvo superinis, tai labai fainiai pasedejom, paplepejom. (Kaip jum vakar savijauta buvo?)
Operacijos ziauriai bijojau. Atejau, vel daktaras viska apziurejo, as nuo jo neslepdama isgeriau puse xanax ir ant stalo. Paplepejom su sesute, labai maloni
, papasakojau, kad labai viska isivaizduoju baisiai, o po to man bloga darosi, tai ji pasake, jog visa laika kalbesimes ir as nespesiu nieko prisigalvot. Tada perspejo, kad skausmingesne
, kai suleidzia anestezija, o po keliu miniciu kau nieko nebejausi. Na taip ir buvo, kai suleidinejo anestezija skaudejo, bet istveriau, o po to jau nieko nejauti, ir xanax pradejo veikt, tai gulejau pasakojau jiem kaip dariau gastroendoskopija, kaip bijojau, kaip vaikystei koja sulauziau ir t.t. Nesupratau net to momento, tai man ispjove apgama, kai siuvo ir nepajutau, labai greit pasake stotis. Visa operacija tesesi gal 10-15 min. Uzklijavo man viska graziai, siek tiek kraujo buvo, todes is virsaus uzklijavo dar viena pleistra, kad nematyciau ir neprisigalvociau
Pasake savaitgali maziau vaiksciuot, pagulet koja padejus ant pagalves. Anestezija man laikesi iki kitos dienos pietu. Bet ir kai praejo, neskaudejo, tik jei atsistoji visu padu. Dabar jau gan greit einu, tik paskaudus uzsiuta vite jauciasi. Po savaites-pusantros nuims siulus ir galesiu begiot.
Dabar jei nenoriu stotis ir is kito kambario ko nors atnest, ar kur nors eit, sakau - man koja skauda
Bet perdaug tuo nesinaudoju, net sestadieni jau buvau i parduotuve nuejus, sekmadieni kaip sakiau istrukau is namu.
Aciu visom uz palaikyma! Man tikrai to labai reikejo, nes pries tokius dalykus visada ziauriai bijau, o kai ateina, susiimu save i rankas ir padarau
Aisku, nepalaikykyt hipohondrike, bet dabar visiem labai patariu del viso ko nueit ir pasitikrint. Tikimybe, kad mano apgamas buvo blogas, labai maza, bet jis jau nevisai normalus, tad bet kokia sekunde gali pradeti keistis, o tada jau buna per velu. Dabar man dvieju centimetru zaizdele ir 2 mm gylio, o kai jau diognazuoja melanoma, nuo kurios nei vienas zmogus neapsaugotas, pjauna po 10-15 cm i ilgi ir centimetrais i gyli... Tad, qapsisaugokite, nepagailekite tu 50 Lt, ar net nemokamai ir pasitikrinkite
Siandien dar buvau pas psihoterapeute, nusprendem pradet mazint Coaxil. dabar menesi gerisiu 2 kart per diena, o po to po viena ir mesiu
Dar man patare labai gera psihoterapeute ir nebrangia, bet labai gera zmogu, kuriai galima paskambint, pasitart net ne priemimo laiku. Tad jei kam is Vilniaus reikes, galesiu duot kontaktus

Savaitgali neuzejau i foruma, nes bandziau pailset nuo kompo. Ir taip mano darbas visa diena prie kompo, tai svaitgali bandziau apsieit be jo: penktadieni gulejau ir ilsiausi valgydama ledus, sestadieni pabandziau uzsiimt dekupazu, kas isejo padovanojau mamai, o sekmadieni istrukau i kavyne prie ezero su mylimuoju, savo ir jo mama ir sese. Nors vakar buvo labai negerai man ir mamai, gal nuo oro, ar slegio - buvo labai silpna, pykino, sukosi galva - bet bandziau apie nieka negalvot, o ir oras vakare buvo superinis, tai labai fainiai pasedejom, paplepejom. (Kaip jum vakar savijauta buvo?)
Operacijos ziauriai bijojau. Atejau, vel daktaras viska apziurejo, as nuo jo neslepdama isgeriau puse xanax ir ant stalo. Paplepejom su sesute, labai maloni

Aciu visom uz palaikyma! Man tikrai to labai reikejo, nes pries tokius dalykus visada ziauriai bijau, o kai ateina, susiimu save i rankas ir padarau

Aisku, nepalaikykyt hipohondrike, bet dabar visiem labai patariu del viso ko nueit ir pasitikrint. Tikimybe, kad mano apgamas buvo blogas, labai maza, bet jis jau nevisai normalus, tad bet kokia sekunde gali pradeti keistis, o tada jau buna per velu. Dabar man dvieju centimetru zaizdele ir 2 mm gylio, o kai jau diognazuoja melanoma, nuo kurios nei vienas zmogus neapsaugotas, pjauna po 10-15 cm i ilgi ir centimetrais i gyli... Tad, qapsisaugokite, nepagailekite tu 50 Lt, ar net nemokamai ir pasitikrinkite

Siandien dar buvau pas psihoterapeute, nusprendem pradet mazint Coaxil. dabar menesi gerisiu 2 kart per diena, o po to po viena ir mesiu

labas rytas
kaip man siandien blogai tai nezinau kas darosi
taip pradejo sirdi skaudet kad kvepuot pasidare sunku,greit tablete,lasiuku,labai letai aprimo,bet ne iki galo,vis suskausta sirdute...as taip bijau kad cia kazkas negerai,kad ne nervai o tikrai sirdute streikuoja ir taip bijau kad ji nesustotu....is proto galima issikraustyti
nezinau kur dar kreiptis jei kardiograma gera buvo ir kraujo tyrimas superinis...ka dar galiu patikrinti ta sirdele?zinau kad yra kazkoks issamus tyrimas labai baisus,tai ten viska mato sake,bet labai ne koks,kas daresi tai sake jei ir mirtu nekartotu...kazkaip ne kaip nuteikia
L@pke,kodel tu ejei del tu apgamu?tau kazkas sukele nerimo?as dabar ir apsiziurejau saviskius nu visi kaip buve ,bet vienas yra toks ydomus,ne issisokes o plemukas,ir siek tiek kitoks rudumas nei visu bet nei raudonas nei skaudamas...i ka reikia atkreipti demesi?

L@pke,kodel tu ejei del tu apgamu?tau kazkas sukele nerimo?as dabar ir apsiziurejau saviskius nu visi kaip buve ,bet vienas yra toks ydomus,ne issisokes o plemukas,ir siek tiek kitoks rudumas nei visu bet nei raudonas nei skaudamas...i ka reikia atkreipti demesi?
[quote=Jurgitele25,2010 06 08, 11:20]
labas rytas
taip pradejo sirdi skaudet kad kvepuot pasidare sunku,greit tablete,lasiuku,labai letai aprimo,bet ne iki galo,vis suskausta sirdute...as taip bijau kad cia kazkas negerai,kad ne nervai o tikrai sirdute streikuoja ir taip bijau kad ji nesustotu....is proto galima issikraustyti
nezinau kur dar kreiptis jei kardiograma gera buvo ir kraujo tyrimas superinis...ka dar galiu patikrinti ta sirdele?zinau kad yra kazkoks issamus tyrimas labai baisus,tai ten viska mato sake,bet labai ne koks,kas daresi tai sake jei ir mirtu nekartotu...kazkaip ne kaip nuteikia
O sirdies eho dare? Nes man ir krauja ziurejo ir kardiograma dare ir paskui sirdies ehoskopija dare, nors man neskaudejo, o vargino greitas pulsas ir permusinejimai, bet pakitimu nera
labas rytas

O sirdies eho dare? Nes man ir krauja ziurejo ir kardiograma dare ir paskui sirdies ehoskopija dare, nors man neskaudejo, o vargino greitas pulsas ir permusinejimai, bet pakitimu nera

nea,nedare,sakiau eisiu vel pas daktare ir kur sius ten ir eisiu....nebegaliu jau...
QUOTE(Jurgitele25 @ 2010 06 08, 10:20)
labas rytas

Man nicnieko neskaudejo, nekraujavo, jokie apgamai nebuvo paauge ar pakite mano akim. Kodel ejau?

O del sirdutes, Jurgitele, paimk viena karta ir issitirk normaliai ja. Nuo a iki z, kad daugiau nekiltu abejoniu. padaryt elektro-kardiograma, ehoskopija, kraujo tyrima, paprasyk su kruviu tyrima - pamint dvirati arba begt takeliu, tau bus matuojamas pulsas ir spaudimas kruvio metu, tad matys kaip dirba sirdute, kaip atlaiko kruvi. jei visi sie tyrimai bus geri, nustok nervintis!

o pas mane ji plaka taip kad ir papai ir pilvas kilnojasi
del tu apgamu tai tikriausiai pas savo daktare nueit ir siuntimuka pasimt ane?

QUOTE(Jurgitele25 @ 2010 06 08, 12:41)
o pas mane ji plaka taip kad ir papai ir pilvas kilnojasi

Kai pas mane stipriai plaka, tai irgi kilnojasi. Jauti visu kunu tuos duzius. Bet kardiograma+ehoskopija+kraujo tyrimas - turi pilnai nubriezti esama situacija. jei jie visi geri, tai ir nervintis nera ko. Gal tu taip reaguoji i oro kaita, as pavyzdziui siandien lietinga diena kaip muse sliauziuoju, akyse tamsu, sirdies duziu negirdziu, galva nuolatos sukasi, silpnumas nerealus, galbut arbata stiproka geri arba kava, ir zalia ir juoda ir kava kai stipresni vercia sirdi virpet, dauzytis, galbut per daug isiklausai i pojucius ir todel visi pojuciai sustipreja tau, o taip pat gali but kad nuo nervu, nerimo tau ji is tikruju plaka greiciau. Pabandyk suvok ka geri, ka valgai, kada tau ypac stipriai dauzosi, kaip buna nakti, kai miegi ir pan., is pabandyk keist tam tikrus veiksnius ir ziurek kas bus. Tikrai nemanau, kad nuo sirdies, nes kardiograma rodo ir pulsa ir ritma, jei butu kas blogai, tai iskart parodytu, o kraujas parodytu, jei tie duziai ne nuo kazkokiu fiziologiniu, bet nuo cheminiu pasikeitimu. Bet ir tas ir tas pas tave gerai, tad as - pati nervuota ir hipohondriska panele temoj - sakau, tikrai tai ne nuo ligu kazkokiu!

Del apgamu, jei i mokama eit tikrintis, tai nieko nereikia, tik uzsirasyt. As Northway mokejau tik 50 lt, jei nemokamai, tai geriausia i ligonine onkologijos, pas onkologa, nes dermatologai maziau isigylina ir supranta tas rizikas, o onkologas tiek visokiu mates, kad jau net be aparatelio mato, jei yra pakitimai. Pas nemokama, reikia is anksto uzsirasyt, tada nueit pas savo gydytoja, gaut siuntima (kas be problemos yra gaunama) ir viskas. Tik jei ka prasykit visa kuna apziuret, nes kartais daktarai klausia tik kokia vieta skundziates, apziuri rankas, nugara ir sako eik namo. O moterim dazniausiai melanoma buna ant koju, blauzdu, padu, tarp pirstu koju ir t.t. Tad netylekyt, reikalaukit pilnos apziuros su dermatoskopu

laba diena
Lapke smagu kad tau viskas gerai
Man siandien nekas, ras baisus ,prie zemes traukia. Mokslai visa sveikata sues
paskutinis egzas buv ziaurus ir dar tampo nervus hrrr... grynai ziuriu galva svaigsta nuo nervu jeigu isgeriu valerijono praeina, galva skauda kazdiena. Nei pas gyd. laiko nueiti dar nernadu kada
Tanakanas man visiskai nepatiko ,nejauciu jokio jo pveikio

QUOTE(Arletė @ 2010 06 08, 13:37)
laba diena
paskutinis egzas buv ziaurus ir dar tampo nervus hrrr... grynai ziuriu galva svaigsta nuo nervu jeigu isgeriu valerijono praeina, galva skauda kazdiena. Nei pas gyd. laiko nueiti dar nernadu kada

Bet gi Tanakan reikia sugert visa pakeli... O sukasi ir skauda kazzin ar nuo mokslu. Man jauciu nuo oro lietingo. mamai skambinau, tai sako net i parde nejo, ant tiek silpna, juoda akyse, svaigsta galva ir nesijaucia sirdis krutinej. Visai kaip pas mane.
naktim miegu kaip kudikis,bet tik praplesiu akis ir jauciu sirdy...jau antra savaite.....jei specialiai sulenkiu nugara,susikuprinu ir skauda,bet neduria o kitaip skauda,siandien tai net oro truko,bet isgerus vaistu praejo po valandos,dabar tik kai susirieciu taip ydomiai pajauciu...o seip nervas ima ir tiek