Įkraunama...
Įkraunama...

Nerimas, itampa ir baimes - 2!

Sveikos,

Man gyd. dėl Tanakako pamenu sakė, kad geriausiai jį gerti pusmetį net, kad pilną efektą pajusti, 3 mėn. jau čia trumpas kursas skaitosi net smile.gif
Todėl nuo keletos tablečių tikrai nieko nebus juntama dar, nes jis gi kaip ir žolinis... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 08 birželio 2010 - 13:21
QUOTE(L@pke @ 2010 06 08, 14:07)
Bet gi Tanakan reikia sugert visa pakeli... O sukasi ir skauda kazzin ar nuo mokslu. Man jauciu nuo oro lietingo. mamai skambinau, tai sako net i parde nejo, ant tiek silpna, juoda akyse, svaigsta galva ir nesijaucia sirdis krutinej. Visai kaip pas mane.

geriam abi Tanakana su mama smile.gif tai nejai nei man nieko schmoll.gif aisku sugersiu viska ,kad nusipirkau... cool.gif
tikrai,tikrai ,tikrai man nuo mkslu. Tiksliau nuo streso ,kuri patiriu nuolat...
ale ka darysi iskesiu ,o tada thumbup.gif ir esme ,kad jeigu tuo metu nera jkio streso ,man nei galva sukasi nei ja skauda. O be to gi valerijonas padeda vadinasi _NERVAI ir tik jie cia kisa koja. doh.gif cool.gif

Papildyta:
QUOTE(*Liepa18* @ 2010 06 08, 14:20)
Sveikos,

Man gyd. dėl Tanakako pamenu sakė, kad geriausiai jį gerti pusmetį net, kad pilną efektą pajusti, 3 mėn. jau čia trumpas kursas skaitosi net smile.gif
Todėl nuo keletos tablečių tikrai nieko nebus juntama dar, nes jis gi kaip ir žolinis... rolleyes.gif

nu taip ,cia savaime aisku. Bet koki poveiki jo pajusti turiu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitele25 @ 2010 06 08, 14:18)
naktim miegu kaip kudikis,bet tik praplesiu akis ir jauciu sirdy...jau antra savaite.....jei specialiai sulenkiu nugara,susikuprinu ir skauda,bet neduria o kitaip skauda,siandien tai net oro truko,bet isgerus vaistu praejo po valandos,dabar tik kai susirieciu taip ydomiai pajauciu...o seip nervas ima ir tiek verysad.gif

Man atrodo, kad tu per daug koncentruoji dėmėsį į širdį... Jei kardiograma gera, nieko blogo čia nėra, nerviškai viskas manau, o ypač jei miegant nieko nejauti net 4u.gif Jei tikrai problema būtų su širdim, tai skaudėtų nugaroje, ties kaklu, skausmas į petį eitų... Na čia kai vyrui buvo užėję jis tyrėsi, tai taip gydytojas sakė, nes šiaip sakė širdis nėra skausmingas raumuo. Jei juntamas skausmas tik širdies plote, tai gali but kokio nervo pertempimas ar uždegimas, nerviškai taip pat...
Papildyta:
QUOTE(Arletė @ 2010 06 08, 14:23)
Papildyta:

nu taip ,cia savaime aisku. Bet koki poveiki jo pajusti turiu?  g.gif

Na man pvz. po smegenų sutrenkimo skaudėdavo galvą, sunku būdavo susikaupti, tai visą tą nuima jis, taip pat galvos svaigimus, ūžimą ausyse... Kiti sako, kad tarsi galva sviesesnė ir lengvesnė tampa smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 08 birželio 2010 - 13:28
Stebesiu toliau Tanakan pveiki smile.gif
aciu
tik bijau kad nebuciau jo bereikalo pradejus gerti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2010 06 08, 14:27)
Man atrodo, kad tu per daug koncentruoji dėmėsį į širdį... Jei kardiograma gera, nieko blogo čia nėra, nerviškai viskas manau, o ypač jei miegant nieko nejauti net 4u.gif Jei tikrai problema būtų su širdim, tai skaudėtų nugaroje, ties kaklu, skausmas į petį eitų... Na čia kai vyrui buvo užėję jis tyrėsi, tai taip gydytojas sakė, nes šiaip sakė širdis nėra skausmingas raumuo. Jei juntamas skausmas tik širdies plote, tai gali but kokio nervo pertempimas ar uždegimas, nerviškai taip pat...

As kodel ir klausiu apie nakties miega, jei kazkas skauda tik nemiegant, o miegi hgerai, reiskias 100% nervai. Taip, jei skauda sirdis tai tu kuprinkis, nekuprinkis, visvien ji skaudes ir labai dideliam plote. O jei susirieciant, tai gali but ir nuo stuburo laisvai ir nuo nervu ir viskas vienas nuo kito priklauso. Stuburas suspaudzia nervus esant baimei ir nervams, nervai pradeda skaudet ivairiuose kuno vietose, mes dar daugiau nervinames, nervai dar labiau susispaudzia ir t.t. Tad nekvaisink sau galvos del tos sirdies! thumbup.gif
Atsakyti
man ir skauda visa sirdies plota ir po kaire mente verysad.gif bet i peti neina,tik nugara ir prieki doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitele25 @ 2010 06 08, 16:25)
man ir skauda visa sirdies plota ir po kaire mente verysad.gif  bet i peti neina,tik nugara ir prieki doh.gif

As manau cia stuburas ir nervai.
Atsakyti
KVĖPAVIMAS NERIMUI SLOPINTI

Ritmiškas ir lėtas kvėpavimas padės kovoti su nerimu ir jaustis ramiau streso metu. Įsitikinkite, kad kvėpuojate giliai, kad diafragma veikia taisiklingai, nes tik tuomet plaučiai iš oro absorbuoja visą deguonį ir pašalina anglies dvideginį.
Įkvėpdami suskaičiuokite iki 4, o iškvėpdami - iki 5. Streso metu 10 minučių per dieną pasėdėkite, kvėpuodami giliai ir vienodai.

Jauskite savo kvėpavimą. Patogiai atsisėskite ant žemės ar ant kėdės su stačiu atlošu. Vieną delną priglauskite prie saulės taško, kita delną priglauskite prie pilvo. Jauskite, kaip įkvėpiant krūtinės ląsta išsipkečia ir pakyla, o iškvepiant susitraukia ir nusileidžia.
Giliai kvėpuokite per šnerves.

Panikos priežastimi dažnai būna anglies dvideginio perteklius plaučiuose. Ją lydi varginantys simptomai: svaigulys, baimė, stiprus širdies plakimas ir kt. Užplūdus panikai pakvėpuokite lėtai ir giliai.

Pajutę deguonies perteklių, plaštakomis užsidenkite burną bei nosį ir įkvėpkite anglies dvideginio. Pasistenkite atpalaiduoti raumenis.
Atsakyti
nebegazdinkit,jei dar stuburas tai sakes...nors as juo niekad nesiskundziau,man tik po mente skauda o ne centre g.gif
Atsakyti
sveikutės 4u.gif buvom kaime, tad nesirodžiau...
L@pke, džiaugiuosi, kad tau operacija gerai ir sėkmingai praėjo thumbup.gif

QUOTE(L@pke @ 2010 05 31, 17:01)
Bet tada ir siandien turetu vartytis, nes siandien kaip tik antra labai smarki audra... 4u.gif O viskas nutil kokia birzelio 4-5

nu su tom audrom, tai šakės doh.gif jeigu tomis dienomis nebūčiau buvusi kaime ir vaikai nebūtų buvę su močiute, tai būčiau juos papurčius kaip reikalas... ačiū dievui, kad viskas susiklostė savaime geron pusėn... didelis fizinis aktyvumas (daržuose), vaikai ne šalia ir viskas gerai thumbup.gif

QUOTE(L@pke @ 2010 06 01, 14:24)
Man galva siandien velniskai skauda. Neskaudejo kazkur dvi savaites, o cia vel tas skausmas, kuris mane nuolatos kamavo anksciau. Tai bandau nekreip demesio, na kam nepaskauda galvos, bet vis tokia baime kad vel viskas gris, ir galva skaudes savaitem.

mane anksčiau labai kankino migrena, bet kai atsivežėm katytę, ši pradėjo miegoti pas mane ant galvos. ir jau kokį mėnesį nebeprisimenu kas ta migrena thumbup.gif

labai blogai jaučiuosi, tad nedaugžodžiausiu....
Atsakyti
Sveikos.
Nežinau kur kreiptis pagalbos.
Nors gal man jos ir nereikia. Bet namiškiai nesupranta, kad ir man gali būt blogai.
Net jei ir tiesiai šviesiai sakau, kad pavargau nuo namų, nuo rutinos, nuo beprotiško eismo... Perdegiau dabar jau. Turiu sūnų beveik 10 mėn. ir dukrą 5.5 m. vaikai rodos geri, miega naktim.... Dieną tai jau nuo mažojo retai atsitraukiu.
Nieko nebenoriu, ir nebenoriu to ne nuo šiandien.... tą tik šiandien pastebėjau.... tušas naujas stovi nenaudojamas, plaukų šaknys verkiant prašosi dažymo, dažai stovi ir laukia savo minutės.... rūbų naujų nesinori, išeit niekur nesinori, kambarių tvarkytis nesinori.... Einu autopilotu - jokio džiaugsmo tam ką darau. Aš nenormali turbūt. Aišku kaip ir daugelį krizė biški vožtelėjo per smegenus.

Rašau ir galvoju, gal ištrint. Gal pasijuoksit iš tokios nusivylusios namų šeimininkės.
Labai retai verkiu. Bet šiandien visą dieną "Sproginėju". Jau pilna pilna visko prisikaupė...........
Atsakyti
QUOTE(Ryški @ 2010 06 08, 22:43)
Sveikos.
Nežinau kur kreiptis pagalbos.
Nors gal man jos ir nereikia. Bet namiškiai nesupranta, kad ir man gali būt blogai.
Net jei ir tiesiai šviesiai sakau, kad pavargau nuo namų, nuo rutinos, nuo beprotiško eismo... Perdegiau dabar jau. Turiu sūnų beveik 10 mėn. ir dukrą 5.5 m. vaikai rodos geri, miega naktim.... Dieną tai jau nuo mažojo retai atsitraukiu.
Nieko nebenoriu, ir nebenoriu to ne nuo šiandien.... tą tik šiandien pastebėjau.... tušas naujas stovi nenaudojamas, plaukų šaknys verkiant prašosi dažymo, dažai stovi ir laukia savo minutės.... rūbų naujų nesinori, išeit niekur nesinori, kambarių tvarkytis nesinori.... Einu autopilotu - jokio džiaugsmo tam ką darau. Aš nenormali turbūt. Aišku kaip ir daugelį krizė biški vožtelėjo per smegenus.

Rašau ir galvoju, gal ištrint. Gal pasijuoksit iš tokios nusivylusios namų šeimininkės.
Labai retai verkiu. Bet šiandien visą dieną "Sproginėju". Jau pilna pilna visko prisikaupė...........

Labas, o tu neturi kam palikti vaikų bent pusdieniui pvz. ir skirti laiko sau...? Kad ir išeit pasivaikščioti paprasčiausiai vienai.
Nes gal tai tik poilsio stoka, užsikuitimas buityje ir t.t.

Vandene, o kas tau, peršalai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 09 birželio 2010 - 07:23