Įkraunama...
Įkraunama...

Viena suknelė, o variantų daugybė

kiek tu sunaudojai?

Aš turėjau gabala gauta dovanu, tai berods buvo 1,6m , turiu aš tam trikotažui priekaištu , bet kai norėjosi taip greitai, kad galima buvo griebt viska kas po ranka pakliuvo ir siūt , tai gerai visai lotuliukas.gif . Kitas drabužis bus tobulesnis ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2010 06 09, 13:34)
Tokia jau pasisiuvus kone mėnesis laiko,nors spintoje tikrai daugybė drabužiu staiga patapo , kad nieko nėr ka apsirengti apart šio puikaus drabužio  bigsmile.gif .Va manoji suknia- nesuknia  ax.gif

eina sau thumbup.gif suknelė fantastiška wub.gif
o tavo audinys iš abiejų pusių vienodai margas ar tik gražiai apsivyniojus, kad nesimato skirtumo? ir kokios sudėties audinį pirkai jei ne paslaptis mirksiukas.gif

QUOTE(une @ 2010 06 09, 18:02)
Katinytis , 10 balu!!!  bigsmile.gif  thumbup.gif  super gerai atrodo  wub.gif
o as "neikertu tos schemos  schmoll.gif  doh.gif  ir audinio nusipirkau jau...  ax.gif
kiek tu sunaudojai?  4u.gif

pagal kurią nori siūt?
QUOTE(Katinytis @ 2010 06 09, 18:46)
Susikirpus esu kokona, bet jis turi mažiau variantu  ax.gif

tą, kur į apačią praplatėja, o rankovės vietos šniūrelių tarnauja? bigsmile.gif
man ji irgi viliojančiai atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2010 06 09, 20:07)

pagal kurią nori siūt?

noriu va tokios kaip Katinycio blush2.gif

ot-kiek apacioj merginu bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
o tavo audinys iš abiejų pusių vienodai margas ar tik gražiai apsivyniojus, kad nesimato skirtumo? ir kokios sudėties audinį pirkai jei ne paslaptis 

Audinys praktiškai vienodas iš abieju pusiu, tad nėra jokios apvyniojimo gudrasties smile.gif .Negaliu pasakyt jo sudėties, nes tai gautas dovanu audinys, gera draugė dirba siuvimo technologe ir šiais gūdžiais laikais gauna dali atlyginimo audiniais ax.gif .

Atsakyti
O dar klausimukas, kaip su apacia suknytes, palenkinejat ar apmetot ar dar ka darot blush2.gif
Atsakyti
nieko visai, reikia pirkti neįrantį trikotažą.
Atsakyti
beveik pasidariau ir as bigsmile.gif thumbup.gif

dar tik susidygsniavau, bet jau issimatavau turbut 20ia variantu lotuliukas.gif
labai labai patinka man vaizdas thumbup.gif
aciu, Katinyti, kad idejai nuotrauku-labai ikvepei , tad "nebetempiau gumos" daugiau ir pagaliau pasidariau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2010 06 09, 20:32)
Audinys praktiškai vienodas iš abieju pusiu, tad nėra jokios apvyniojimo gudrasties  smile.gif .Negaliu pasakyt jo sudėties, nes tai gautas dovanu audinys, gera draugė dirba siuvimo technologe ir šiais gūdžiais laikais gauna dali atlyginimo audiniais  ax.gif .

mhm, pamačiau jau tik parašius, kad spėjai paminėt, jog dovanų gavai wink.gif
man irgi draugės antnešė va tokių gabaliukų, bet lino lotuliukas.gif prašiau prašiau trikotažo, bet sakė nėr lotuliukas.gif
QUOTE(une @ 2010 06 09, 22:43)
beveik pasidariau ir as  bigsmile.gif  thumbup.gif 

dar tik susidygsniavau, bet jau issimatavau turbut 20ia variantu  lotuliukas.gif 
labai labai patinka man vaizdas  thumbup.gif 
aciu, Katinyti, kad idejai nuotrauku-labai ikvepei , tad "nebetempiau gumos" daugiau ir pagaliau pasidariau  wub.gif

rimtai?! šaunuolė! tą emami siuvai?
su baisiniu nekantrumu lauksiu fotosesijos mirksiukas.gif
Atsakyti
inc, nesu as tokia drasi savo nuotraukas deti schmoll.gif blush2.gif

tik su vyru nusprendem, kad kasdienai ji truputi per puosniai atrodo sad.gif nors gal cia nuo audinio priklauso ... g.gif pabandysiu ryt nusipirkti legingus , gal jie priduos bent kiek kasdieniskumo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2010 06 09, 23:26)
inc, nesu as tokia drasi savo nuotraukas deti  schmoll.gif  blush2.gif

tik su vyru nusprendem, kad kasdienai ji truputi per puosniai atrodo sad.gif nors gal cia nuo audinio priklauso ...  g.gif pabandysiu ryt nusipirkti legingus , gal jie priduos bent kiek kasdieniskumo  smile.gif

visos jos taip sako, kad nedrasu, nefotogeniška lotuliukas.gif , bet kai atiduodu fotkes, tai džiaugias kokios jos gražios mirksiukas.gif

be to, mes ne tave aptarsinėsim, o suknelę mirksiukas.gif žinai, tu bent trumpam įkelk arba kur nors su slaptažodžiu, kad nereiktų visam svietui rodytis, a?

o aš , tai jau spirgu irgi, nes suplanavom šeštadienį važiuot man medžiagų pripirkt thumbup.gif , tai dabar iki galo modelius nutart kuriuos reik, skaičiuoju kiek kiekvienai suknelei reiks audinio. bandysiu pradžiai į gariūnus užlėkt, o jei nerasiu, pardėse ieškosiu.
tiesa, o kaip tas viskozinis plonas audinukas? nėr, kad glamžytūsi labai, ką?
Atsakyti
Manasis drabužis irgi su blizgesiu , ten kur pilkos juostelės yra iaustas blizgus siūliukas , bet man tai netrukdo ir kasdienai pasipuošt ax.gif
Viskožinis trikotažas truputi lamdosi, bet labai malonus.
Atsakyti
vau, kokia faina wub.gif ir as noriu smile.gif Tik nelabai, tiksliau visiskai nesuprantu kaip tokia pasisiuti verysad.gif Gal kuri trumpai galetu nupasakoti ka ir kaip daryti smile.gif
Atsakyti