Kur pirkot šią suknelę??
QUOTE(Katinytis @ 2010 06 26, 00:13)
labai dziaugiuosi

Papildyta:
QUOTE(Mil@na @ 2010 06 26, 18:22)
Kur pirkot šią suknelę??
pirkau klaipedoje,Arenos prekybos centre
Tai daugiau niekas ir nesirodo

QUOTE(Katinytis @ 2010 06 30, 12:22)
Kankinausi keturias dienas, mat siuvimo masina turiu tik antras menesiukas, siuti nemoku, bet pasisiuvau

O Katinyti, gal kokona pasirodytum ir iskarpeles gal turi ?
Milita, o kokioje parduotuvėje Arenos prekybos centre pirkote:)?
QUOTE(gima @ 2010 07 08, 17:20)
Milita, o kokioje parduotuvėje Arenos prekybos centre pirkote:)?
ten prie laiptu i antra auksta yra ta parduotuve,nelabai pamenu to pavadinimo bet kazkas panasaus i funy club ar funky.na zodziu rasit.

http://www_artndream...723840_main.jpg
sveikutės, šiandien užtikau knygą į temą, panoramoje pegase yra štai ši knygutė su daugybe iškarpų rūbų, kurių nereikia siūti. Kaina 100lt, sudomino rimtai, o kai tokia karšta vasara, tai labai paprasta, išsikirpai sijoną ir eini
bent pavartyti tikrai verta knyga.
sveikutės, šiandien užtikau knygą į temą, panoramoje pegase yra štai ši knygutė su daugybe iškarpų rūbų, kurių nereikia siūti. Kaina 100lt, sudomino rimtai, o kai tokia karšta vasara, tai labai paprasta, išsikirpai sijoną ir eini

QUOTE(Lachesė @ 2010 07 13, 19:28)
http://www_artndream...723840_main.jpg
bent pavartyti tikrai verta knyga.

man atrodo, kad galiu tau sutaupyt šimtelį

žvilgtelk čionai
paveiksliukų man kol kas neatidarė, bet rodos, kad tą nuorodą duodu

o mes su sesėm vis siuvam. Infinity jau baigta ir labai liuks atrodo

fotosesiją pažadu

genijė!!! šimtą litų sutaupei man
AČIŪ!!! tai medžiagos bus galima nusipirkti. Šiaip man labai visos jos patinka, tik kažkodėl nesijaučiu gerai.

QUOTE(Lachesė @ 2010 07 16, 21:18)
genijė!!! šimtą litų sutaupei man
AČIŪ!!! tai medžiagos bus galima nusipirkti. Šiaip man labai visos jos patinka, tik kažkodėl nesijaučiu gerai.

džiaugiuosi, kad nudžiuginau

o tu kurią siuvai? ir kodėl sakai, kad nesijauti smagiai, a?
o čia manoji foto, kur žadėjau. va visai neseniai išleidau savo modelius tūsintis po atestatų įteikimo

emami
baltą baltą, kažkokia stora su ja jaučiausi. bet tai dzin, užtat taviškės labai gražios ir emami ir ta kita iš juostelių ir nepilno kliošo, jeigu gerai supratau ?
O kur medžiagas pirkai? kokia kaina?

O kur medžiagas pirkai? kokia kaina?