Įkraunama...
Įkraunama...

Viena suknelė, o variantų daugybė

Sveikos
Nuostabi suknele transformeris, ir as tokios uzsimanaiu
Rdau dar info kaip siuti, tik russ
jei kam reikes pagalbos del vertimo, rasykit

http://club.osinka.r...-63755?&start=0

cia daugiau ideju (kolekcijos)

http://club.osinka.r...614?&start=1440

http://club.osinka.r...2955021#2955021

cia yra TIKROJI ISKARPA

http://club.osinka.r...&...f=t&q=emami

dar rasite ir cia
http://www.season.ru.../transform.html

Niu jei kas dar pasius sia sukne, idekit foto
gal ir as prisidesiu, jei rasiu tinkamo trikotazo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo K_margo: 12 birželio 2010 - 21:29
QUOTE(Katinytis @ 2010 06 12, 11:42)
Ta infiniti suknia galima daryti ištisa, nekerpant atskirai sijono atskirai tu viršaus daliu(na jeigu neplanuoji jos dėvėt kaip sijono)

O jeigu planas yra nešiot ir kaip sijonėli, tai būtu konstruojama ji taip

Ta antroji, kur įkėlėi yra tos mano rodytos suknelės nėštukėms piešinukas, kur sakiau, kad rasčiau pas save paknisus. Nereiks man ieškot jei kuriai prireiks. thumbup.gif Aš pati, tai jos nelabai noriu, nes ne itin mėgstu A formos sijonus

Pasiuvau gi šiandien dukters lelei dvi tas infinity, kad patikrint vakar rodytą tą nėštukėms ar mano spėjimas pasitvirtins. Nu ir greičiausiai taip. Tiesiog pasiuvau vieną įprastai, o kitą padariau platesnę, pakreipdama tą kraštinę (mėlynai pažymėta). Va kaip tik K-margo įkėlė nuorodą ir ten tas parašyta lotuliukas.gif , o aš čia vargstu, galvą sukinėju doh.gif

user posted image

Beje, šitos suknelės susiuvimas priekyje, žinokit. O mudvi su dukra, kad mūčijomės bandydamos apvyniot tą lėlę, o paskui spjovėm ir pasukom tipo atbulai lotuliukas.gif , o pasirodo, kad čia taip ir turi būt bigsmile.gif

Tiesa, dar pasiuvau pažiūrėjimui kaip atrodo ir Picaro Puck, bei Infinity, bet tą su saulės kliošo sijonu. Dukra, tai apsipatenkinus nuo paskutiniosios grožio. Sakė tarnaus kaip vestuvinė lotuliukas.gif

QUOTE(K_margo @ 2010 06 12, 22:25)
Sveikos
Nuostabi suknele transformeris, ir as tokios uzsimanaiu
Rdau dar info kaip siuti, tik russ
jei kam reikes pagalbos del vertimo, rasykit

Niu jei kas dar pasius sia sukne, idekit foto
gal ir as prisidesiu, jei rasiu tinkamo trikotazo

dėkui tau už nuorodas wink.gif
fotkių nebent ant lėlės galėčiau padaryt. lotuliukas.gif
Atsakyti
šitą brėžinį buvau radus, net nepagalvojau, kad čia tapti nėštukiška.
Atsakyti
O gal kas sukneles-kokono breziniu pasidalintumete? Esu tik megeja, tai be jo niekaip... Ir gal patartumte kur trikotazo Kaune geriausiai ieskoti? aciu smile.gif
Atsakyti
dar kelių suknelių brėžiniai bei pvz. kaip apsivilkt wink.gif

Linadageli, Katinytis minėjo, kad kokoną turi susikirpus? wink.gif
Atsakyti
Turiu susikirpus, šiandien ikvėpime beveik baigiu siūti blush2.gif ax.gif , bet aš jisusikirpau maždaug iš galvos, nes brėžini buvau mačius, bet neišsisaugojau, nes man jis pasirodė gan netikslus blush2.gif .
Atsakyti
Aš irgi įkvėpime ir taip pat siuvu. Atėjau pasėdėt ramiai ir arbatos įkalt, nes bais supykau ant tos savo mašinos lotuliukas.gif

Galvojau, pradėsiu sukneles siūt, bet pirmiau pasipraktikuosiu trikotažą siūt ant dukters kelnių. Gi pirkom audinio, tai mergica užsisakė tas haremines kelnes biggrin.gif Paėmiau tokį plonutį trikotažą. Gražus, smagiai krinta, bet siūt sunku, o dabar dar sugalvojo ta mano mašina primakaliuot siūlų doh.gif
Žadėjau dar savo Picaro Puck imtis šį vakarą, bet jau neįstengsiu schmoll.gif

Katinyti, lauksiu rezultatų mirksiukas.gif

vis gi susikalbėjau aš su ja ir kelnės gatavos thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inc: 14 birželio 2010 - 23:02
inc, kokia tavo siuvimo mašina? aš kol kas dirbu su skolinta, bet galvoju apie nuosavą ir kad paprastai siūtų gerai ir trikotažą siūtų, apmėtytų biggrin.gif vienu žodžiu,kad dartytų viską.
Atsakyti
Lachese, aš turiu Janome 419s va tokią
Rinkausi pamenu, iš kelių, bet vyras nuvažiavo ir paėmė šitą. Jis pas mane mechanikas užkietėjęs, tai jam šitos konstrukcija labiausiai patiko lotuliukas.gif Aš tai norėjau labiau iš tokių apvalesnių, su daugiau funkcijų lotuliukas.gif , bet iki šiol nepasigedau jokios. Man jos funkcijų sočiai užtenka
Atsakyti
žodžiu,kad dartytų viską.

Tokios nebūna, juk buitnės siuvimo mašinos tik imituoja trikotažine siūle, ji niekad nebus kaip overloko, bet aš vakar patingėjau vert siūlus i overloka, tai kokona siuvau tiesiog siuvimo mašina lotuliukas.gif . Kadangi siuvau jau prietemoje tai tik sujungus detales pastebėjau kad audinio skirtingas puses susiuvau. Eisiu viska taisyt doh.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katinytis: 15 birželio 2010 - 11:25
žinau,kad nebuvo tokių smile.gif bet gamintojai eina link to, dėl tokių ,kaip aš ir daugelio dar... doh.gif na pasvaigau ir gerai.

o kai kurių suknių gi net nereikia siūti, va kas geriausia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2010 06 15, 12:14)
...Kadangi siuvau jau prietemoje tai tik sujungus detales pastebėjau kad audinio skirtingas puses susiuvau. Eisiu viska taisyt  doh.gif .

pokštininkė lotuliukas.gif šiaip aš ir visad bijau, kad va taip nesusiūt biggrin.gif

galvojau, jau rezultatą pamatysiu, o dabar vėl laukt verysad.gif

o aš iškarpą saviškei ruošiu tuoj, tai gal vakare jau ir gatava bus? cool.gif
Atsakyti