Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas nėštumas, vaikelio/širdelės nesimato

QUOTE(sigita33 @ 2010 05 26, 20:43)
Sveikos merginos,
Esu naujas zmogutis Jusu gretose, ir apimta didziules baimes ir vilties prasau Jusu patarimo ar komentaru. Siandien buvau pas gydytoja, pagal paskaiciavimus nuo paskutiniu menesiniu, jau 6 savaites kaip laukiuosi, taciau daktare pasake siandien, kad nemato dar sirdeles plakimo, kad pagal dydi, nestumas gali buti tik apie 4 savaites! Kaip taip gali buti? Tiksliai zinau, kad maziau nei 6 sav. tikrai negali buti.

Gal tikrai dar vaikelis mazas, gal veliau pastojai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolancik @ 2010 05 26, 21:46)
Gal tikrai dar vaikelis mazas, gal veliau pastojai?  g.gif

Aciu uz greita reagavima smile.gif
tai kad neimanomas dalykas, mat mano vyriskis isvyko balandzio 18 diena, o paskutines mmm buvo 04.08, be to siandien daktare dar pamate kraujingo patepliojimo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sigita33 @ 2010 05 26, 20:54)
Aciu uz greita reagavima smile.gif
tai kad neimanomas dalykas, mat mano vyriskis isvyko balandzio 18 diena, o paskutines mmm buvo 04.08, be to siandien daktare dar pamate kraujingo patepliojimo verysad.gif

As kai pas daktare nuejau, turejo buti 5 savaites, jeigu skaiciuoti nuo paskutiniu menesiniu pirmos dienos, bet daktare nestumo nepamate, prigasdino negimdiniu nestumu. Po savaites kai nuejau vel pasitikrinti, tai pamate puslyte ir pasake, kad mums tik 4 savaites, reiskia, kad pastojau savaite po menesiniu. O siandien ir man pradejo teplioti, bet kazkur skaiciau, kad tai ne visada blogai, kad kai placenta prisitvirtina prie gimdos sieneles, tai pasirodo kraujavimas...
Jeigu jokio skausmo nera, tai palauk savaite ir vel nueik pasitikrinti, bet pas kita daktare...
Atsakyti
Na, tai is tikro gera ir Klaipedoje labai gerai zinoma ginekologe, pas ja lankiausi kai laukiausi dukrytes. Siandien dare echoskopija, kad isitikintu, ar viskas vietoje vyksta. Matesi tik puslele, taciau nieko daugiau. Po siandienines apziuros pilveli maudzia, ypac desini sona, tikiuosi, kad ryt bus geriau.
Atsakyti
QUOTE(sigita33 @ 2010 05 26, 22:13)
Na, tai is tikro gera ir Klaipedoje labai gerai zinoma ginekologe, pas ja lankiausi kai laukiausi dukrytes. Siandien dare echoskopija, kad isitikintu, ar viskas vietoje vyksta. Matesi tik puslele, taciau nieko daugiau. Po siandienines apziuros pilveli maudzia, ypac desini sona, tikiuosi, kad ryt bus geriau.

pilveli maudzia del to, kad gimda tempiasi ir ruosia namucius leliukui, kad jam butu ten jauku 9men 4u.gif linkiu stiprybes ir maziau nervinkis, tikiu, kad viskas bus ok rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(maukis2 @ 2010 05 26, 23:24)
pilveli maudzia del to, kad gimda tempiasi ir ruosia namucius leliukui, kad jam butu ten jauku 9men 4u.gif  linkiu stiprybes ir maziau nervinkis, tikiu, kad viskas bus ok rolleyes.gif

Aciu Jums uz padrasinima ir palaikyma 4u.gif
Po pirmo vaikucio jau 12 metu praejo, tai viskas atrodo taip senai buvo...
O dabar labai jaudinuosi, nes labai daug laiko, pastangu ir pinigeliu kainavo sio mazo stebuklo pradzia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sigita33 @ 2010 05 26, 22:37)
Aciu Jums uz padrasinima ir palaikyma  4u.gif
Po pirmo vaikucio jau 12 metu praejo, tai viskas atrodo taip senai buvo...
O dabar labai jaudinuosi, nes labai daug laiko, pastangu ir pinigeliu kainavo sio mazo stebuklo pradzia  ax.gif

svarbu kuo daugiau geru emociju, o anksciau pamirsau pamineti, kad iki 6-7sav tikrojo nestumo pilvuke(nepriklausomai nuo to koki nestumo laikotarpi paskaiciavo daktaras) daznai echo mato tik puslele be gemaliuko ir nestukes pradeda gasdint nesivystanciais nestumais schmoll.gif o pasirodo, kad nera ko nerimauti ir vaikiukas ramiai sau auga, o pas tave kadangi paskaiciuota tik 4 sav, tai te reik laiko kol matysis gemaliukas:)
Atsakyti
QUOTE(maukis2 @ 2010 05 27, 00:31)
svarbu kuo daugiau geru emociju, o anksciau pamirsau pamineti, kad iki 6-7sav tikrojo nestumo pilvuke(nepriklausomai nuo to koki nestumo laikotarpi paskaiciavo daktaras) daznai echo mato tik puslele be gemaliuko ir nestukes pradeda gasdint nesivystanciais nestumais schmoll.gif  o pasirodo, kad nera ko nerimauti ir vaikiukas ramiai sau auga, o pas tave kadangi paskaiciuota tik 4 sav, tai te reik laiko  kol matysis gemaliukas:)

Siandien nuotaika visai subjuro verysad.gif dariausi HCG tyrima, ir vel tas pats, sako kad gali buti tik apie 4 savaites pagal tyrimo lentele, bet taip tirai nera. Skambinau savo ginei, ji realiste ir paaiskino ko galima tiketis, nes siandien teplioja ir gausiau nei vakar. Kita savaite reikes pakartoti tyrima. Ar yra kam taip buve, kad teplioja, tyrimai neatitinka realiai galimo nestumo laiko? Labai labai jaudinuosi, ir bijau netekti mazucio....
Atsakyti
nusiramink ir nestresuok
jei nestumas 6 savaites ir mate puslyte gimdoje tai vadinas viskas bus gerai
sirdele pradeda plakti apie 7-8 savaite
Atsakyti
QUOTE(deimina12 @ 2010 05 27, 19:54)
nusiramink ir nestresuok
jei nestumas 6 savaites ir mate puslyte gimdoje tai vadinas viskas bus gerai
sirdele pradeda plakti apie 7-8 savaite

dekui uz palaikyma, tikrai stengiuosi nestresuoti, bet kazin ar tai imanoma... tepliojimas gausej verysad.gif a
Atsakyti
Siandien buvome pas gydytoja, patikrino, sake, kad tas kraujavimas tikrai nieko blogo, mano atveju gimdoje susikaupe gleiviu ir jos iseina, israse Duphaston'a ir nuramino 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolancik @ 2010 05 27, 22:21)
Siandien buvome pas gydytoja, patikrino, sake, kad tas kraujavimas tikrai nieko blogo, mano atveju gimdoje susikaupe gleiviu ir jos iseina, israse Duphaston'a ir nuramino  4u.gif

Jolancik, o Tau teplioja ar kraujuoja? ir kokia forma to kraujavimo? man tai taip sviesiai rusvai ir po pasinaudojimo tualetu verysad.gif
Atsakyti