Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas nėštumas, vaikelio/širdelės nesimato

QUOTE(sigita33 @ 2010 05 28, 10:01)
Jolancik, o Tau teplioja ar kraujuoja? ir kokia forma to kraujavimo? man tai taip sviesiai rusvai ir po pasinaudojimo tualetu verysad.gif

jei teplioja po pasinaudojimo tualetu, tai tavo problema gali but ne ginekologine, o gali but bedu su inkstais..ginei sakei kada ir koks pasirodo tas kraujavimas?
Atsakyti
QUOTE(maukis2 @ 2010 05 28, 13:40)
jei teplioja po pasinaudojimo tualetu, tai tavo problema gali but ne ginekologine, o gali but bedu su inkstais..ginei sakei kada ir koks pasirodo tas kraujavimas?

man taip nebudavo, tik po apziuros, kai pasake kad mato kraujingu isskyru, pastebejau, kad tikrai teplioja, bet tik po tualeto, ir , na ne is ten is kur slapimas rolleyes.gif . Siaip jokio skausmo nejauciu, tik vidinis nerimas grauzia, laukiu antradianio, darysiuosi HCG tyrima, tada gal viskas bus aiskiau...
Atsakyti
QUOTE(sigita33 @ 2010 05 28, 16:02)
man taip nebudavo, tik po apziuros, kai pasake kad mato kraujingu isskyru, pastebejau, kad tikrai teplioja, bet tik po tualeto, ir , na ne is ten is kur slapimas rolleyes.gif . Siaip jokio skausmo nejauciu, tik vidinis nerimas grauzia, laukiu antradianio, darysiuosi HCG tyrima, tada gal viskas bus aiskiau...

Ir man neskauda, manau, kad cia viskas ok blush2.gif
O echo tau dare?
Atsakyti
QUOTE(Jolancik @ 2010 05 28, 20:50)
Ir man neskauda, manau, kad cia viskas ok  blush2.gif
O echo tau dare?

Dare, nes apziuros metu, desiniam sone kazka taip uzciupo, kad vos nuo kedes nenulekiau is skausmo, todel iskarto dare echo, mane kad nevietoj, echo metu nustate, kad viskas vietoj, ir mate puslele. Man labai neramu del to tepliojimo, ar tikrai cia nieko blogo?
Atsakyti
QUOTE(sigita33 @ 2010 05 28, 20:28)
Dare, nes apziuros metu, desiniam sone kazka taip uzciupo, kad vos nuo kedes nenulekiau is skausmo, todel iskarto dare echo, mane kad nevietoj, echo metu nustate, kad viskas vietoj, ir mate puslele. Man labai neramu del to tepliojimo, ar tikrai cia nieko blogo?

Na man irgi neramu, bet jeigu nera skausmo, tada viskas gerai. Man daktare israse Duphaston'a, bet siandien dar tepliojo. Na nerimaudama tik leliui pakenksi 4u.gif
Galvok, kad viskas gerai, leliukas auga, vystosi ir jam nervukai mamos kenkia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sigita33 @ 2010 05 28, 11:01)
Jolancik, o Tau teplioja ar kraujuoja? ir kokia forma to kraujavimo? man tai taip sviesiai rusvai ir po pasinaudojimo tualetu verysad.gif

na, va, siandien gryzau is ligonines. Liudna, skaudu ir didziule tustuma verysad.gif . Netekau savo zirniuko, tikiuosi kad dar pasiseks... O jums linkiu laimingai isnesioti ir pagimdyti sveikus vaikucius...
Atsakyti
QUOTE(sigita33 @ 2010 06 04, 12:24)
na, va, siandien gryzau is ligonines. Liudna, skaudu ir didziule tustuma  verysad.gif . Netekau savo zirniuko, tikiuosi kad dar pasiseks... O jums linkiu laimingai isnesioti ir pagimdyti sveikus vaikucius...

O Dieve verysad.gif
Uzjauciu verysad.gif
Stiprybes...
Jeigu galima paklausti, suprantu kad skaudu apie tai kalbeti, bet kas atsitiko? Del kraujavimo?
Atsakyti
QUOTE(Jolancik @ 2010 06 04, 15:44)
O Dieve  verysad.gif 
Uzjauciu  verysad.gif
Stiprybes...
Jeigu galima paklausti, suprantu kad skaudu apie tai kalbeti, bet kas atsitiko? Del kraujavimo?

Taip, kaip ir sakiau, treciadieni gine mate kraujingo tepliojimo, sestadieni teplioti stipriau pradejo, nuvaziavau i ligonine, sake jei neskauda dar pakentet, gal menesines, o gal bus persileidimas, iki 10 sav daktarai mano, kad neverta stabdyti, nes veliau gali buti rimtesniu bedu, o sekmadieni pradejo skaudeti, net labai, vel i ligonine bet jau buvo viskas ivyke...
Papildyta:
QUOTE(Jolancik @ 2010 06 04, 15:44)
O Dieve  verysad.gif 
Uzjauciu  verysad.gif
Stiprybes...

dar gerai, kad pataikiau ant labai humaniskos daktarytes, nes abrazijos ( valymo) nedare, geriau Cytotec vaistukus, cia skatinantys, ir issivale viskas, dar truputi kraujuoju, bet siaip jau geriau. Pasirodo kraujavimas vis tik nera normalus reiskinys, kaip ten besakytu daktarai, ir labai pavojingas. Saugok Jolancik savo vaikuti, nesinervink, tai labai svarbu, mat as praeita sav dar egzaminus turejau, galejo paveikti. Sekmes ir stiprybes. o mes kai atsigausim, bandysim vel... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sigita33 @ 2010 06 04, 17:26)
Taip, kaip ir sakiau, treciadieni gine mate kraujingo tepliojimo, sestadieni teplioti stipriau pradejo, nuvaziavau i ligonine, sake jei neskauda dar pakentet, gal menesines, o gal bus persileidimas, iki 10 sav daktarai mano, kad neverta stabdyti, nes veliau gali buti rimtesniu bedu, o sekmadieni pradejo skaudeti, net labai, vel i ligonine bet jau buvo viskas ivyke...
Papildyta:

dar gerai, kad pataikiau ant labai humaniskos daktarytes, nes abrazijos ( valymo) nedare, geriau Cytotec vaistukus, cia skatinantys, ir issivale viskas, dar truputi kraujuoju, bet siaip jau geriau. Pasirodo kraujavimas vis tik nera normalus reiskinys, kaip ten besakytu daktarai, ir labai pavojingas. Saugok Jolancik savo vaikuti, nesinervink, tai labai svarbu, mat as praeita sav dar egzaminus turejau, galejo paveikti. Sekmes ir stiprybes. o mes kai atsigausim, bandysim vel... 4u.gif

Sekmes Jums 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mielosios 4u.gif
Prašau nuraminkit mane, gal kam taip jau nutiko...HCG 386, paskutinės mm gegužės 6d., 4-5 savaičių norma 101-4500...Žinau, kad mano skaičiukai į normas telpa, bet vistik labai mažai verysad.gif Prašau pasakykit, kad čia viskas tvarkoj...Kitą kraujo tyrimą darysiuos pirmadienį...
Atsakyti
QUOTE(Nuotaka 09 09 05 @ 2010 06 12, 11:56)
Sveikos mielosios 4u.gif
Prašau nuraminkit mane, gal kam taip jau nutiko...HCG 386, paskutinės mm gegužės 6d.,  4-5 savaičių norma 101-4500...Žinau, kad mano skaičiukai į normas telpa, bet vistik labai mažai verysad.gif Prašau pasakykit, kad čia viskas tvarkoj...Kitą kraujo tyrimą darysiuos pirmadienį...

viskas tau gerai ir leliukui smile.gif , kam sau nereikalingus nervus keli? doh.gif
mamytes, kam jus sau keliat nereikalinga galvos skausma ieskodamos kazko blogo ten kur to visai nera? schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(maukis2 @ 2010 06 12, 12:42)
viskas tau gerai  ir leliukui smile.gif , kam sau nereikalingus nervus keli? doh.gif
mamytes, kam jus sau keliat nereikalinga galvos skausma ieskodamos kazko blogo ten kur to visai nera? schmoll.gif

Tiesiog tos laborantės nugasdino, sakė, kad mažokai, gali buti nesivystantis... verysad.gif Nes skaičiukai tikrai mažoki verysad.gif
Atsakyti