QUOTE(air-baby @ 2010 06 15, 13:49)
Sveikos
Perskaiciau visa tema ir padariau tik viena isvada per anksti pajauciam,kad esam

ir lekiam pas gines,o tos nieko nematydamos per ekoschopus prigazdina mus visokiausiais siaubais...paciai taip buvo...pasidariau NT jegele teigiamas kuo skubiau nulekiau pas gine ji mane tris dienas ziurejo ir nieko nemate ir vel liepe NT pasidaryti ir vel jis teigiamas...tai ji man pareiske nu tai kaip cia taip...tai tada vadinasi sako ji kad cia ne vietoj ir mazdaug vos ne kraukis daiktus ir vaziuok issivalyti

o man tada jau buvo 6 savaites...tada persirasiau pas kita daktare kuri man niestuma apciuope be jokiu ekoschopu...ir kai db ji jau patvirtino niestuma tik tada eisim i eko apziureti kokio dydzio ir panasiai...ir tai liepe ateiti tik po savaites,kad paaugtu ir kad ji jau galetu pamatyti,nes kaip zinia poliklinikose aparatura tikrai nera naujausia ir nieko jos ten padoriai nemato...o tos gines kurios iskarto tempiasi daryti ekoschopo tai galiu pasakyti yra tyngines arba visiskos neismaneles...
Tad mielosios reikia tik kantrybes...nors pati zinau kaip sunku islaukti vizito pas daktare...nes noras, kad butu patvirtintas niestumas yra ziaurus ir nekantrus
Sekmes visoms
As taip pat visiskai pritariu, kad svarbiausia neskubeti
nes kaip matau man buvo labai panasiai, kaip ir daugumai cia pasisakiusiu: 5 savaite nemate nestumo, itare, kad jis ne gimdoje vystosi, sekancia savaite jau mate, bet mane, kad jis nesivystantis, dar po savaites, kad gal jau vystosi, bet per mazas, tai gali nustoti vystytis, galu gale is niekur nieko iziurejo 9 savaite, kad salia negyvas dvynys, paskui pasirode, kad ten tik trynio maisas! taip teko prasinervinti iki 12 savaites, kada pasirode, kad viskas gerai! Buciau taip anksti nejus, buciau labai daug nervu sutaupius