Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas nėštumas, vaikelio/širdelės nesimato

QUOTE(Nuotaka 09 09 05 @ 2010 06 12, 12:45)
Tiesiog tos laborantės nugasdino, sakė, kad mažokai, gali buti  nesivystantis... verysad.gif Nes skaičiukai tikrai mažoki verysad.gif

nestumas irgi dar mazas, tie skaiciukai gali dar lb staigiai pakilti smile.gif o tai, kad db nerviniesi, tai geriau nuo ti tikrai nebus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuotaka 09 09 05 @ 2010 06 12, 12:45)
Tiesiog tos laborantės nugasdino, sakė, kad mažokai, gali buti  nesivystantis... verysad.gif Nes skaičiukai tikrai mažoki verysad.gif

Jei gerai jauciates, tai tikria neverta lakstyti ir ieskoti bedu...Kiekvienos atvejis individualus.
Man nesivystantis buvo nors HCG rode apie 3500 (pagal savaites ant zemesnes ribos, bet atitiko anot laborantes). Taigi cia visoms skirtingai. Gal jus tiesiog pastojote veliau, del to maziukas ir mazesnis pagal HCG 4u.gif
Atsakyti
Pas mane 1100 buvo ir tai pranasavo negimdini doh.gif
Tai kad manau kiekvienai skirtingai...
Svarbiausia nesinervinti, tik blogiau bus...
Atsakyti
QUOTE(Jolancik @ 2010 06 13, 22:13)
Pas mane 1100 buvo ir tai pranasavo negimdini  doh.gif
Tai kad manau kiekvienai skirtingai...
Svarbiausia nesinervinti, tik blogiau bus...

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Perskaiciau visa tema ir padariau tik viena isvada per anksti pajauciam,kad esam nestuke.gif ir lekiam pas gines,o tos nieko nematydamos per ekoschopus prigazdina mus visokiausiais siaubais...paciai taip buvo...pasidariau NT jegele teigiamas kuo skubiau nulekiau pas gine ji mane tris dienas ziurejo ir nieko nemate ir vel liepe NT pasidaryti ir vel jis teigiamas...tai ji man pareiske nu tai kaip cia taip...tai tada vadinasi sako ji kad cia ne vietoj ir mazdaug vos ne kraukis daiktus ir vaziuok issivalyti doh.gif o man tada jau buvo 6 savaites...tada persirasiau pas kita daktare kuri man niestuma apciuope be jokiu ekoschopu...ir kai db ji jau patvirtino niestuma tik tada eisim i eko apziureti kokio dydzio ir panasiai...ir tai liepe ateiti tik po savaites,kad paaugtu ir kad ji jau galetu pamatyti,nes kaip zinia poliklinikose aparatura tikrai nera naujausia ir nieko jos ten padoriai nemato...o tos gines kurios iskarto tempiasi daryti ekoschopo tai galiu pasakyti yra tyngines arba visiskos neismaneles... doh.gif
Tad mielosios reikia tik kantrybes...nors pati zinau kaip sunku islaukti vizito pas daktare...nes noras, kad butu patvirtintas niestumas yra ziaurus ir nekantrus biggrin.gif
Sekmes visoms 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(air-baby @ 2010 06 15, 13:49)
Sveikos  smile.gif
Perskaiciau visa tema ir padariau tik viena isvada per anksti pajauciam,kad esam  nestuke.gif ir lekiam pas gines,o tos nieko nematydamos per ekoschopus prigazdina mus visokiausiais siaubais...paciai taip buvo...pasidariau NT jegele teigiamas kuo skubiau nulekiau pas gine ji mane tris dienas ziurejo ir nieko nemate ir vel liepe NT pasidaryti ir vel jis teigiamas...tai ji man pareiske nu tai kaip cia taip...tai tada vadinasi sako ji kad cia ne vietoj ir mazdaug vos ne kraukis daiktus ir vaziuok issivalyti doh.gif o man tada jau buvo 6 savaites...tada persirasiau pas kita daktare kuri man niestuma apciuope be jokiu ekoschopu...ir kai db ji jau patvirtino niestuma tik tada eisim i eko apziureti kokio dydzio ir panasiai...ir tai liepe ateiti tik po savaites,kad paaugtu ir kad ji jau galetu pamatyti,nes kaip zinia poliklinikose aparatura tikrai nera naujausia ir nieko jos ten padoriai nemato...o tos gines kurios iskarto tempiasi daryti ekoschopo tai galiu pasakyti yra tyngines arba visiskos neismaneles... doh.gif
Tad mielosios reikia tik kantrybes...nors pati zinau kaip sunku islaukti vizito pas daktare...nes noras, kad butu patvirtintas niestumas yra ziaurus ir nekantrus  biggrin.gif
Sekmes visoms  4u.gif  biggrin.gif

Taip teisingai nereikia skubeti drinks_cheers.gif
As irgi gailejausi, kad per anksti nuejau doh.gif
Bet svarbiausia, kad viskas gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolancik @ 2010 06 15, 18:31)
Taip teisingai nereikia skubeti  drinks_cheers.gif
As irgi gailejausi, kad per anksti nuejau  doh.gif
Bet svarbiausia, kad viskas gerai  4u.gif

manau visos pasigailim, kad per anksti nueinam,nes poto buna nervu kalnai ir pns blink.gif
tad dar karteli visom KANTRYBES, o jei jos nebuna tai nuejusios pas gine ir nieko nesuzinojusios NESTRESUOKITE, o tik kantriai tada jau vel laukite mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(uoga26 @ 2010 06 15, 09:34)
2. Yra du budai nesivystanciam nestumui pasalinti - chirurginis ir MEDIKAMENTAIS! Reikalaukite pastarojo, nes siuo budu SAUGIAU, nera jokio chirurginio isikisimo, nera gramdoma gimda.

Ojojoj...Jus taip cia neagituokite labai uztikrintai nebudama medike nono.gif
Yra daugybe atveju kai TIK abrazija reikalinga... Galimos ivairios komplikacijos, kresejimai, vaisiaus ar placentos atplaisos ir daug daug kitu atveju, kai abrazija BUTINA gimdos ertmei isvalyti... O mergaites paskaiciusios jusu posta kaip velnias kryziaus sios proceduros baidysis. nono.gif

Be to, kai kuriom mechaninis isikisimas yra priimtinesnis nei cheminis mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes!

dabar man eina septinta savaite, tai darytis echoskopo 9 arba 10 savaite, paziures ar viskas gerai, nes kai su pirmu buvau 4 savaiciu, tai tik tada prigasdina,kad dar viskas neaisku, nutariau su antru nestumu palaukti!
Atsakyti
QUOTE(linulka @ 2010 06 17, 11:23)
sveikutes!

dabar man eina septinta savaite, tai darytis echoskopo 9 arba 10 savaite, paziures ar viskas gerai, nes kai su pirmu buvau 4 savaiciu, tai tik tada prigasdina,kad dar viskas neaisku, nutariau su antru nestumu palaukti!

Teisingai drinks_cheers.gif
Jei nejauti skausmu jokiu, gerai jautieis ir nieko itartino nera, tai geriau palaukti, kai viskas aiskiau bus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Priedanga @ 2010 06 16, 13:09)
Ojojoj...Jus taip cia neagituokite labai uztikrintai nebudama medike  nono.gif
Yra daugybe atveju kai TIK abrazija reikalinga... Galimos ivairios komplikacijos, kresejimai, vaisiaus ar placentos atplaisos ir daug daug kitu atveju, kai abrazija BUTINA gimdos ertmei isvalyti... O mergaites paskaiciusios jusu posta kaip velnias kryziaus sios proceduros baidysis. nono.gif

Be to, kai kuriom mechaninis isikisimas yra priimtinesnis nei cheminis  mirksiukas.gif

pritariu. mano draugei buvo darytas tas medikamentinis isvalymas. patikekit kokius vargus jai teko patirti. gavosi gimdos uzdegimas. kamavo didziuliai skausmai. ilgai turejo problemu su moteriskom.
abrazija paciai teko patirti, nes ivyko persileidimas ir liko atplaiseliu. siaip ar taip db ir as ir drauge turim po dukryte biggrin.gif

taip, kad negali zinoti kas yra geriau. o apskritai manau reikia nepulti "gaminti" kito vaikelio po tokiu netekciu, nes organizmui reikia pailseti, atsigauti. bet visoms linkiu sekmes ir susilaukti grazuciu sveiku vaikuciu mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(air-baby @ 2010 06 15, 13:49)
Sveikos  smile.gif
Perskaiciau visa tema ir padariau tik viena isvada per anksti pajauciam,kad esam  nestuke.gif ir lekiam pas gines,o tos nieko nematydamos per ekoschopus prigazdina mus visokiausiais siaubais...paciai taip buvo...pasidariau NT jegele teigiamas kuo skubiau nulekiau pas gine ji mane tris dienas ziurejo ir nieko nemate ir vel liepe NT pasidaryti ir vel jis teigiamas...tai ji man pareiske nu tai kaip cia taip...tai tada vadinasi sako ji kad cia ne vietoj ir mazdaug vos ne kraukis daiktus ir vaziuok issivalyti doh.gif o man tada jau buvo 6 savaites...tada persirasiau pas kita daktare kuri man niestuma apciuope be jokiu ekoschopu...ir kai db ji jau patvirtino niestuma tik tada eisim i eko apziureti kokio dydzio ir panasiai...ir tai liepe ateiti tik po savaites,kad paaugtu ir kad ji jau galetu pamatyti,nes kaip zinia poliklinikose aparatura tikrai nera naujausia ir nieko jos ten padoriai nemato...o tos gines kurios iskarto tempiasi daryti ekoschopo tai galiu pasakyti yra tyngines arba visiskos neismaneles... doh.gif
Tad mielosios reikia tik kantrybes...nors pati zinau kaip sunku islaukti vizito pas daktare...nes noras, kad butu patvirtintas niestumas yra ziaurus ir nekantrus  biggrin.gif
Sekmes visoms  4u.gif  biggrin.gif

As taip pat visiskai pritariu, kad svarbiausia neskubeti mirksiukas.gif

nes kaip matau man buvo labai panasiai, kaip ir daugumai cia pasisakiusiu: 5 savaite nemate nestumo, itare, kad jis ne gimdoje vystosi, sekancia savaite jau mate, bet mane, kad jis nesivystantis, dar po savaites, kad gal jau vystosi, bet per mazas, tai gali nustoti vystytis, galu gale is niekur nieko iziurejo 9 savaite, kad salia negyvas dvynys, paskui pasirode, kad ten tik trynio maisas! taip teko prasinervinti iki 12 savaites, kada pasirode, kad viskas gerai! Buciau taip anksti nejus, buciau labai daug nervu sutaupius doh.gif
Atsakyti