Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralus šeimos planavimas (IV tema)

o va ka reiks daryti (kai matuosiu, si cikla dar nematuoju), kai ateis gyvas "zadintuviukas" ? tongue.gif Snooz funkcijos pas ji tai nera lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbanelele @ 2010 06 06, 21:39)
Isivaizduojat, veterinarijos vaistinej radau pirkti gyvsidabriniu termometru  thumbup.gif . Kazkaip netiketai akis uz ju uzkliuvo. Sake, kad veterinarijos vaistines dar gali jais prekiauti.

Čia tai bent. bigsmile.gif Nors dabar aš vis pagalvoju, kad nesaugus visgi tai daiktas, ypač kai namie sukiojasi mažų vaikų - gali ne tik sudaužyti, bet dar ir nepasisakyti iš karto, kad sudaužė. (O ir sudaužyto, po teisybei, nėra kur dėti, jei nenori teršti aplinkos).
Papildyta:
QUOTE(Ice @ 2010 06 07, 14:30)
o va ka reiks daryti (kai matuosiu, si cikla dar nematuoju), kai ateis gyvas "zadintuviukas" ?  tongue.gif Snooz funkcijos pas ji tai nera  lotuliukas.gif

Belieka pasirinkti tokį matavimosi laiką, kada tikimybė ateiti "žadintuviukui" mažiausia (aišku pasitaikys ir taip, kad ateis visiškai netikėtai, bet vienas kitas iš grafiko iškritęs taškas - ne tragedija).
Papildyta:
QUOTE(Misija-vestuves @ 2010 06 07, 10:01)
o kaip dėl bt matavimo, tikrai butina visai tuo paciu metu? nes kai kur raso ne daugiau nei 0,5 val skirtumu, bet tai negi matuotis 8:00 sekmadieni?

O kas gi čia tokio matuotis 8:00, kad ir sekmadienį? biggrin.gif Esu matavusis 5:00, kai vertė aplinkybės - didžiausia problema, kad temperatūros tuomet labai žemos ir tenka koreguoti standartinę lentelę, o šiaip, jei tik "gyvi žadintuviukai" leidžia, apsiverti ant kito šono ir miegi toliau. irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Smalsutė_: 07 birželio 2010 - 14:07
Mergaites, as cia biski susimasciau.. g.gif Del visu tu vestuviniu reikalu as kelias dienas nematavau BT (ir gleiviu nelabai stebejau, t.y. didesniu pakitimu nemaciau)ir kaip tik tuo metu matyt ivyko O.. Zinoma, pirma vestuviu naktis ir siaip tas saldus medaus savaitgalis, tai buvo XX... Dar nenoredami iskart vaikiuko taikem NLA. Kokia tikimybe uzkibti? Nes juk po keliu dienu darem afterparty, kur skaniai sau vyniuka geriau smile.gif II NT atveju kiek tai galejo pakenkti?

Idedu grafikiuka del aiskumo smile.gif
user posted image

20 CD "ismesta" BT kaip tik del to vyniuko is vakaro blush2.gif
Atsakyti
MildukasK, na, grafikiukas tavo ir "skylėtas"... Net neįsivaizduoju,ar galėjo kas būti. Man atrodo, turi dar laukti ir daryti NT arba sulaukti mmm.

Aš tai jau nesulaukiu tyrimų rezultatų pas endokrinologę. Visa pradėjau tinti - krūtinė padidėjo 2 dydžiais per paskutines 2 savaites. Negana to, dar ir skysčio pasirodė. doh.gif Prolaktinas garantuotai. O jau galvą kai užeina skaudėt, tik mirt greičiau noris. Skambinau gydytojai, ta liepia laukti rezultatų ir kentėti. Bet kentėti jau kartais neturiu jėgų. Miegoti negaliu nei ant šono, krūtinė skausminga, net atrodo tarpais dega. Net nežinau, kaip dar kęsti. unsure.gif BT mano laikosi apie 37, žemiau net nebekrenta jau. O antroje ciklo pusėje ji vis mėgdavo pasvyruoti tarp 36,7 ir 36,9. Kad laikytųsi 37 ir auksčiau dar neturėjau ciklo. Bet visada pirmas kartas būna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Big_trouble: 08 birželio 2010 - 09:16
QUOTE(MildukasK @ 2010 06 08, 08:24)
Dar nenoredami iskart vaikiuko taikem NLA. Kokia tikimybe uzkibti?

Didelė.
Papildyta:
QUOTE(Big_trouble @ 2010 06 08, 10:14)
Aš tai jau nesulaukiu tyrimų rezultatų pas endokrinologę. (...)

console.gif
Atsakyti
O man atrodo, kad nedidelė tikimybė. Jau mes kiek kartų NLA taikėm pačio piko laiku ir nieko ir kai pagalvoju, kad buvo keli kartai kai dieną ar dvi prieš O buvo seksas be jokių apsaugos priemonių ir vėl nieko irnesakyk.gif Bet dabar kai mes nenorim daugiau atžalų esam atsargesni ir netaikom NLA. Nors turiu pora draugių, kurios kitos apsaugos nuo nėštumo priemonės neįsivaizduoja, na ir nieko, nenėščios, nors tai taiko jau kelis metus. Vis dėlto viena draugė pastojo...
Atsakyti
QUOTE(MildukasK @ 2010 06 08, 07:24)
... Nes juk po keliu dienu darem afterparty, kur skaniai sau vyniuka geriau smile.gif II NT atveju kiek tai galejo pakenkti?

"<<Per maždaug 3–6 paras gemalas pasiekia gimdos ertmę. <<...>> Pasiekus gimdos ertmę, gemalas dar porą dienų neturi patvaraus ryšio su motinos organizmu ir tik po 8–10 dienų nuo apvaisinimo jis įsiskverbia į gimdos gleivinę. Šis procesas vadinamas implantacija.
Kol gemalas neįsiimplantavo, jis lengvai pažeidžiamas, todėl iki implantacijos visi vaisiui kenksmingi faktoriai (įvairūs medikamentai, toksinės medžiagos ir kt.) yra pražūtingi. Tai reiškia, kad jų paveiktas gemalas žūva ir pasišalina per mėnesines. Taigi, neretai moteris taip ir nesužino, kad buvo pastojusi.>>"

Dar skaiciau, kad jei gemalas turi rezervu atstatyti padarytus pazeidimus (jei tokiu yra), tai jokiu pasekmiu nelieka ir viskas buna labai gerai.
Atsakyti
sveikos, pritariu Horo del nla, mes tik tai naudojam per vaisingas dienas ir as vis dar ne nestuke biggrin.gif ir jau kaip taisykle taip gaunasi, kad per vaisingas dienas mylu mylu buna dazniau nei per leistinas blush2.gif

Big_trouble, blink.gif te tau balioncikas 4u.gif kad greiciau viskas susitvarkytu. kada tie rezultatai turi buti?

Del leliuku stiprumo.... as su savo pirmuoju pastojau Ispanijoj ir po poros dienu sugebejau saules smugi gauti, na uzkilo temperatura, ziauri savijauta buvo, priedo dar turejau skrist atgal i londona, vaistus temp mazint geriau kas 3-4val, cia viskas pora dienu po pastojimo, aisku, as net minties neturejau kad galeciau buti nescia, bet aciu Dievui niekas napakenke ir siandien mano dziaugsmui jau 5metai biggrin.gif bet siurpas nupurto,kai pagalvoju,kad galejo pakenkti..... siaip tai negalvoju,kad tas vynelis galetu labai kazka padaryt, juk nenusigerei gal iki zemes graibymo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(werde @ 2010 06 08, 13:29)
Big_trouble,  blink.gif te tau balioncikas  4u.gif kad greiciau viskas susitvarkytu. kada tie rezultatai turi buti?

Vakar skambinau, jau buvo mėnuo kaip tyrimai priduoti, tai liepė pasiskambint dar po kokių 2 savaičių, nes iš 13 tyrimų buvo gauti tik 3-jų rezulatai. Gali būti, kad pasikankint gausiu dar panašiai mėnesį. Na, kad svoris neaugtų taip, kad nesijausčiau kaip gyvas lavonas, galėčiau tvert.Bet ištversiu. Kas neužmuša, tas sustiprina. Jei jau pagimdžiau ir vis dar gyva, tai visa kita ko gero - juokas.

O dėl vaikelio stiprumo, tai tiesa.Aš gėriau netgi antibiotiką, kol nežinojau, kad nėščia su Matu. Sirgau tada. Ir tik 7 savaičių nėštumo sužinojau, kad esu ne viena. Bet, ačiū Dievui, vaikas sveikas, stiprus.Nors nėštumas buvo labai sunkus.Bet čia jau kitos priežastys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Big_trouble: 08 birželio 2010 - 11:51
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2010 06 08, 11:22)

na, gal ir nemaza, bet mes irgi pastaruoju metu vietoj prezervatyvu renkames NLA, nors po truputi visas apsaugos priemones i sona stumam biggrin.gif biggrin.gif
zodziu, dar kelias dienas palauksiu ir tada jau tikrinsiu - uzkibo kas neplanuotai ar ne? blush2.gif Bet tai vistiek, koks simbolinis sutapimas - O per pacias vestuves ar iskart po ju smile.gif

QUOTE(Garbanelele @ 2010 06 08, 11:49)
"<<Per maždaug 3–6 paras gemalas pasiekia gimdos ertmę. <<...>> Pasiekus gimdos ertmę, gemalas dar porą dienų neturi patvaraus ryšio su motinos organizmu ir tik po 8–10 dienų nuo apvaisinimo jis įsiskverbia į gimdos gleivinę. Šis procesas vadinamas implantacija.
Kol gemalas neįsiimplantavo, jis lengvai pažeidžiamas, todėl iki implantacijos visi vaisiui kenksmingi faktoriai (įvairūs medikamentai, toksinės medžiagos ir kt.) yra pražūtingi. Tai reiškia, kad jų paveiktas gemalas žūva ir pasišalina per mėnesines. Taigi, neretai moteris taip ir nesužino, kad buvo pastojusi.>>"

Dar skaiciau, kad jei gemalas turi rezervu atstatyti padarytus pazeidimus (jei tokiu yra), tai jokiu pasekmiu nelieka ir viskas buna labai gerai.

jooo.... prognozes tai tokios ne kokios..... Bet reik tiket geriausiu variantu, kad jei kas ir buvo, tai nieko nenutiko smile.gif
Bet dabar reik biski atidziau i viska ziureti - kaip vyras sake - baigsis baliai mums abiems lotuliukas.gif bus galima tik per mmm pasivaisint, nes po ju reik prasivalyt tarkim organizma, o po O - laukti ir ziureti ar jau nestuke.gif ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Horo @ 2010 06 08, 11:43)
O man atrodo, kad nedidelė tikimybė. Jau mes kiek kartų NLA taikėm pačio piko laiku ir nieko ir kai pagalvoju, kad buvo keli kartai kai dieną ar dvi prieš O buvo seksas be jokių apsaugos priemonių ir vėl nieko irnesakyk.gif

Na yra porų, kurios ir metų metus siakia nėštumo, o - nieko, bet tai nekeičia nenuginčijamo fakto, kad NLA - viena iš nepatikimiausių kontracepcijos priemonių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Smalsutė_: 08 birželio 2010 - 12:37
QUOTE(Garbanelele @ 2010 06 07, 10:18)
"Apie 30 proc. visų ciklų prieš pakilimą būna nedidelis temperatūros sumažėjimas."

Pas mane taip pat yra temperatūros sumažėjimas. Tačiau dar nemoku tiksliai nustatyti O . Nors ir galvoju, kad tam tikru laikotarpiu turėjo įvykti O, tačiau bijau po jos drąsiai smileysex.gif . Išdrąsėju tik į ciklo pabaigą.
Atsakyti