Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralus šeimos planavimas (IV tema)

QUOTE(Raideles @ 2010 06 09, 10:15)
Aha, tie skaičiukai ir man magiškai atrodo, visi turi po dvylika, o paskutinių abiejų mėnesiai ir dienos tiesiog susikeitę.
MildukasK, aš norėjau kad būtų labiau vasarą, bet deja, gavosi tada, kada gavosi, nepriklausomai nuo mano norų. Ir labiausiai trikdė tai, kad buvo net mėnesių, kai matavau temperatūrą, ovuliacija įvykdavo, o po to ateidavo mėnesinės ir likdavo klausimas "kodėl?" Gal čia ir slypi atsakymas, kodėl NLA atrodo patikimas? Pirmagimio laukėm tris mėnesiu, dukros laukėm pusę metų... O mažiukas pats nusprendė pasirodyti smile.gif

tai va va... tas ir yra, kad tu gali planuoti kaip nori, o jau kaip gausis - nieks nzn smile.gif
mes sian su vyru kaip tik kalbejom apie tai, kad "kas sesta seima Lietuvoje yra nevaisinga"... ir net nupurte abu blink.gif Tikiuosi mums ilgai laukti nereiks blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbanelele @ 2010 06 09, 07:33)
O as va O nesulaukiu. Jau 22 CD, o vis dar nieko  doh.gif . Rodos ir nesinervinau iki siandienos taip, kad galetu nusivelint. Siandien tai jau nerimauju, ryt viesas gynimas  scare.gif

Sėkmės per gynimus, Garbanelele mirksiukas.gif

QUOTE(MildukasK @ 2010 06 09, 10:33)
mes sian su vyru kaip tik kalbejom apie tai, kad "kas sesta seima Lietuvoje yra nevaisinga"... ir net nupurte abu  blink.gif Tikiuosi mums ilgai laukti nereiks  blush2.gif

Vaje, o iš kur tokia statistika liūdna? Kažkas man buvo užkliuvę už akių aut. stotelėj, atseit kas šešta šeima negali pastoti be gyd. pagalbos, bet nepasigilinau daugiau kas ten tokio. Keista, nejaugi iš tiesų ta statistika tokia? Nors pagalvojus - jei nežinai NŠP, tai labai lengva pražiopsoti tas kelias vaisingas dieneles, gal kai kurioms poroms taip ir būna? g.gif
Atsakyti
QUOTE(suri kata @ 2010 06 09, 12:14)
Vaje, o iš kur tokia statistika liūdna? Kažkas man buvo užkliuvę už akių aut. stotelėj, atseit kas šešta šeima negali pastoti be gyd. pagalbos, bet nepasigilinau daugiau kas ten tokio. Keista, nejaugi iš tiesų ta statistika tokia? Nors pagalvojus - jei nežinai NŠP, tai labai lengva pražiopsoti tas kelias vaisingas dieneles, gal kai kurioms poroms taip ir būna?  g.gif

vyras sake per radija girdi vis "reklamuojant"...
Aisku, jei neseki ciklo ir neturi supratimo, kada tos tavo vaisingos dienos ir bandai tik prabegom karta per sav. - gal ir gali tada tas pastojimas uztrukti.. Ir kol nesikreipsi i gydytoja ir jis tau nepaaiskins kas ir kaip, tol galvosi, kad gal kazkas negerai? Bet tai cia dar tas gerasis variantas, nes juk yra poru, kurios labai nuosirdziai bando butent tomis dienomis ir vistiek nieko... nes ten jau rimtesnes bedos sad.gif
fui, net nupurte.. Tikiu, kad viskas bus gerai, ner ko prisigalvoti blogybiu anksciau laiko smile.gif
Atsakyti
Man toji reklama kažkaip labai jau rėžia ausį. Nesitiki. Na, gal kas šešta nepastoja iškart, kai tik suplanuoja, bet kad nevaisinga... g.gif

Aš savo Jurgio irgi laukiau gerą pusmetį (berods, 7 mėnesius), mylėjomės išimtinai tik per vaisingas dienas biggrin.gif Aišku, skaičiavau kalendoriniu metodu, temperatūros nematavau, tai tikrai labai lengvai galėjau prašauti, nors ciklai buvo tiesiog pavyzdiniai (pagal trukmę). O va antroji atėjo iškart, pastojau patį pirmą kartą padėjus į šalį apsaugos priemones. Taip kad žmogus planuoja, o gandras juokiasi biggrin.gif

Aš laukiu savo O, jau ant dienų ir turėtų pasirodyti
Atsakyti
QUOTE(MildukasK @ 2010 06 09, 11:57)
vyras sake per radija girdi vis "reklamuojant"...
Aisku, jei neseki ciklo ir neturi supratimo, kada tos tavo vaisingos dienos ir bandai tik prabegom karta per sav. - gal ir gali tada tas pastojimas uztrukti.. Ir kol nesikreipsi i gydytoja ir jis tau nepaaiskins kas ir kaip, tol galvosi, kad gal kazkas negerai? Bet tai cia dar tas gerasis variantas, nes juk yra poru, kurios labai nuosirdziai bando butent tomis dienomis ir vistiek nieko... nes ten jau rimtesnes bedos sad.gif
fui, net nupurte.. Tikiu, kad viskas bus gerai, ner ko prisigalvoti blogybiu anksciau laiko smile.gif

MildukasK, baik nervuotis, ateis labai greitai tavo lėliukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(suri kata @ 2010 06 09, 14:39)
MildukasK, baik nervuotis, ateis labai greitai tavo lėliukas  4u.gif

rami, as rami biggrin.gif kaip sako - ateis laikas, bus ir vaikas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiogelis @ 2010 06 09, 13:19)
Man toji reklama kažkaip labai jau rėžia ausį. Nesitiki. Na, gal kas šešta nepastoja iškart, kai tik suplanuoja, bet kad nevaisinga...  g.gif

Tas "iškart" - 6 mėnesiai (t.y. jei pora per tiek laiko pastoja, laikoma, kad vaisingumo problemų ji neturi), o tarp nedidelių problemų ir visiško nevaisingumo skirtumas irgi nemenkas. Tikrai sunku patikėti. g.gif
Papildyta:
QUOTE(Žiogelis @ 2010 06 09, 13:19)
Aš laukiu savo O, jau ant dienų ir turėtų pasirodyti

Aš irgi laukiu... frusty.gif
Papildyta:
QUOTE(Garbanelele @ 2010 06 09, 08:33)
ryt viesas gynimas  scare.gif

Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Smalsutė_: 09 birželio 2010 - 21:23
Sveikutės, vasarotojos smile.gif
Mes jau su vyru, nuo kito ciklo pradėsim vaikiuką planuoti wub.gif wub.gif
Pradėjau gerti folinę rūgštį ir šiaip gyvenu planavimo nerimu ir džiaugsmu smile.gif
Atsakyti
drugeli, kokios smagios naujienos smile.gif sekmes!!! 4u.gif
Atsakyti
drugeli, thumbup.gif
O aš dar kartelį noriu padėkoti Raideles už lentelę. Man dabar viskas daug aiškiau 4u.gif na tiesiog tobulai aišku, net fertilityfriend ne tiek daug naudoju, nei tą lentelę. nes ji tikrai super thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Horo: 10 birželio 2010 - 14:50
Drugeli, sėkmės!! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2010 06 10, 11:47)
Mes jau su vyru, nuo kito ciklo pradėsim vaikiuką planuoti  wub.gif  wub.gif
Pradėjau gerti folinę rūgštį ir šiaip gyvenu planavimo nerimu ir džiaugsmu smile.gif

Sveikinu su apsisprendimu 4u.gif ir linkiu, kad gandrai neužtruktų. mirksiukas.gif
Atsakyti