Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralus šeimos planavimas (IV tema)

QUOTE(_Smalsutė_ @ 2010 06 08, 13:36)
Na yra porų, kurios ir metų metus siakia nėštumo, o - nieko, bet tai nekeičia nenuginčijamo fakto, kad NLA - viena iš nepatikimiausių kontracepcijos priemonių.

šiap tikra tiesa tai ir man labai keista, kad labai daug ypač jaunų žmogeliukų (vyresniųjų klasių mokinukai, bei studentai ) kaip kontracepsijos priemonę renkasi NLA blink.gif taigi jaunystėj tokioj pats kibimas
O aš šiandien tokia tinginė miegalė... Jau turėjau pardėti matuoti BT, tai pramiegojau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice @ 2010 06 07, 14:30)
o va ka reiks daryti (kai matuosiu, si cikla dar nematuoju), kai ateis gyvas "zadintuviukas" ?  tongue.gif Snooz funkcijos pas ji tai nera  lotuliukas.gif

Aš matuoju 5.30, nes vyras tuo metu į darbą eina ir pamatuoja praktiškai, ty įduoda išim
a pažiūri. tai ir viena būdama matuoju tuo laiku - tada atkrinta žadintuviuko atėjimo galimybė smile.gif nes kažkada matė, tai norėjo iš burnos atimti smile.gif)) Tai sakyčiau, kad reikia matuoti anksčiau, nei vaikai anksčiausiai keliasi, o po to parpti toliau:) O kas rašėt apie sekmadienį 8 val. - bepigu, kai gali pamiegot smile.gif Mane kasdien praktiškai tokiu laiku mažasis kelia smile.gif sekmadienis šeštadienis negalioja wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Horo @ 2010 06 08, 15:27)
šiap tikra tiesa tai ir man labai keista, kad labai daug ypač jaunų žmogeliukų (vyresniųjų klasių mokinukai, bei studentai ) kaip kontracepsijos priemonę renkasi NLA blink.gif taigi jaunystėj tokioj pats kibimas

Toks tai ir "rinkimasis". irnesakyk.gif
Papildyta:
QUOTE(dia.dia @ 2010 06 08, 15:22)
Pas mane taip pat yra temperatūros sumažėjimas. Tačiau dar nemoku tiksliai nustatyti O . Nors ir galvoju, kad tam tikru laikotarpiu turėjo įvykti O, tačiau bijau po jos drąsiai  smileysex.gif . Išdrąsėju tik į ciklo pabaigą.

O kokie neaiškumai? g.gif (Pačios O labai tiksliai nustatyti nei būtina, nei įmanoma - svarbu, kad požymiai atitiktų taisykles mirksiukas.gif ).
Atsakyti
Sveikos, vakar pagaliau baigėsi mano ilgasis ciklas - truko 50 dienų, liuteininė fazė - 14 dienų smile.gif BT nukrito iki 36,7 - vis dėlto naujasis termometras bent per porą padalų žemesnes temperatūras rodo g.gif Kai pradėjau juo matuoti, iškart visos temperatūros žemesnės, po ovuliacijos šįkart tik 37,1 - 37,15, o su senuoju būdavo iki 37,3.. o pirmą mmm dieną krisdavo iki 36,9.

Beje, pakalbėjom su vyriškiu, kad jau 8 mėn. naudojam NŠP (tiksliau vaisingumo pažinimą) thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(suri kata @ 2010 06 08, 22:16)
Sveikos, vakar pagaliau baigėsi mano ilgasis ciklas - truko 50 dienų

Na ir ilgumėlis... unsure.gif Bet aš vis tiek jums visoms baltai pavydžiu. blush2.gif verysad.gif
Atsakyti
na, mano sis ciklas jei nesibaigs nestuke.gif , tai bus normalus jau (pagaliau), apie 30 d. biggrin.gif O tai du paskutiniai irgi buvo 47 ir 40 d. doh.gif
sian jau apie 10 DPO, bet matyt dar kol kas naturaliai lauksiu mmm, as gi kantri biggrin.gif Jei iki kitos sav. nepasirodys, tada jau tikrinsim padeti su NT biggrin.gif
Atsakyti
Sekmes laukiant, Milduk 4u.gif

O as va O nesulaukiu. Jau 22 CD, o vis dar nieko doh.gif . Rodos ir nesinervinau iki siandienos taip, kad galetu nusivelint. Siandien tai jau nerimauju, ryt viesas gynimas scare.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbanelele @ 2010 06 09, 07:33)
Sekmes laukiant, Milduk 4u.gif

O as va O nesulaukiu. Jau 22 CD, o vis dar nieko  doh.gif . Rodos ir nesinervinau iki siandienos taip, kad galetu nusivelint. Siandien tai jau nerimauju, ryt viesas gynimas  scare.gif

Sėkmės, tau Garbanėle, ryt. Ir parašyk savo el paštą į až, išsiųsiu lentelę.
Atsakyti
Raideles, čia ne į temą, bet kokie gražūs Tavo vaikučių gimimo datos skaičiukai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Horo @ 2010 06 09, 09:41)
Raideles, čia ne į temą, bet kokie gražūs Tavo vaikučių gimimo datos skaičiukai smile.gif

ir visi kazkaip i metu gala smile.gif cia taip suplanuota buvo, ar netycia gavosi? blush2.gif
Atsakyti
Aha, tie skaičiukai ir man magiškai atrodo, visi turi po dvylika, o paskutinių abiejų mėnesiai ir dienos tiesiog susikeitę.
MildukasK, aš norėjau kad būtų labiau vasarą, bet deja, gavosi tada, kada gavosi, nepriklausomai nuo mano norų. Ir labiausiai trikdė tai, kad buvo net mėnesių, kai matavau temperatūrą, ovuliacija įvykdavo, o po to ateidavo mėnesinės ir likdavo klausimas "kodėl?" Gal čia ir slypi atsakymas, kodėl NLA atrodo patikimas? Pirmagimio laukėm tris mėnesiu, dukros laukėm pusę metų... O mažiukas pats nusprendė pasirodyti smile.gif
Atsakyti
Raideles, aciu dar karta uz lentele 4u.gif
Atsakyti