Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralus šeimos planavimas (IV tema)

Linkiu, drugeli 4u.gif , kad angeliukas greit pas jus ateitu 4u.gif .

O as dabar kokia laiminga clap.gif , ne tas zodis. Rekt, dainuot, sokt assa.gif is tos laimes norisi yahoo.gif . Apsigyniau magistrini, beliko diplomo sulaukti...

Kol kas iki pilnos laimes betruksta, kad O pagaliau aplankytu lotuliukas.gif , nes gleives vel antra diena kaip ir vaisingos, tik kaklelis tai ne toks, koks pries O buna g.gif .
Atsakyti
QUOTE(Garbanelele @ 2010 06 10, 17:27)
O as dabar kokia laiminga  clap.gif , ne tas zodis. Rekt, dainuot, sokt assa.gif is tos laimes norisi  yahoo.gif . Apsigyniau magistrini, beliko diplomo sulaukti...

Dideliausi sveikinimai. 4u.gif
Atsakyti
Garbanele, sveikinu!!! 4u.gif
Atsakyti
Garbanele, sveikinu 4u.gif
Atsakyti
Aciu visoms 4u.gif . Ir siandien as euforijoj cool.gif .
Ir O dar vis nesulaukiau schmoll.gif
Atsakyti
Dėkui merginos už palinkėjimus, tik vis dar negalim rimtai planuot, neapleidžia manęs ligos: gerklė buvo, dabar kosėju labai, o dar taip sausai. Rimtų vaistų negeriu, bet vistiek nori sveika būti planuojant. Tad praleidžiam šio ciklo vaisingąjį laikotarpį... Lauksim kito. Ir mano sveikatos pagerėjimo.
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2010 06 13, 21:23)
Dėkui merginos už palinkėjimus, tik vis dar negalim rimtai planuot, neapleidžia manęs ligos: gerklė buvo, dabar kosėju labai, o dar taip sausai. Rimtų vaistų negeriu, bet vistiek nori sveika būti planuojant. Tad praleidžiam šio ciklo vaisingąjį laikotarpį... Lauksim kito. Ir mano sveikatos pagerėjimo.

Greičiau sveik console.gif ir nenusimink. 4u.gif (Situacija ir man pažįstama...)
Atsakyti
Aš tai vis pagalvoju, kas jeigu kada planuosiu, taikysiu, kad vaikiukas gimtų apie rugsėjo vidurį-pabaigą, na gal dar spalio pradžioje, nes vasarą su pilveliu man vaikščiot buvo daug lengviau nei žiemą, kai buvo didelė problema ką rengtis lotuliukas.gif O vasarą kojytes į tapkes, drabužių daug lengviau tinkamų rasti thumbup.gif Nors dabar žiūriu dvi mano kaimynės mažylius pagimdė balandį. Mano pačios tada gimtadienis biggrin.gif tai savotikškai thumbup.gif oras būna atšilęs jau, nebūna to tamsiojo sėdėjimo namie, o vasarą jau galima ir maudytis (man kaip maudynių mylėtojai buvo labai apmaudu, kai liepos gale pagimdžius Ugnių negalėjau maudytis doh.gif ).
Atsakyti
uhu...as jei planuosiu, tai tikrai kad tik ne vasara su pilvu vaiksciot, mano abu zieminukai, vienas sausi, kitas kova, bet kai pagalvoju apie nestuma per karscius, tai net nupurto schmoll.gif nors gyvenant uk tu karsciu kaipo ir nera, bet vistiek smile.gif
Atsakyti
Aš irgi vasaros mylėtoja, bet leliukai man rodos patys pasirenka, kada jiem geriau gimti smile.gif nors aišku, ką čia man kalbėti, nežinau kaip bus, dar neturiu smile.gif

Aš tvarkingai matuojuosi temp, jau nebepamirštu, taip idomu man dabar kada čia bus ta O, skaičiau, kad lenteles pildote? Kokios tos lentelės? Aš šiaip užsirašau blush2.gif Beje, gal žinote būdų kaip paankstinti mm, nenoriu per vestuves staigmenėlės blush2.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif Va, ir neteks man ko gero čia su jumis ilgau užsibūti, grįšiu po 9mėn. lotuliukas.gif Dar du NT išmėginau, abu teigiami. Nors visiškai nesijaučiu nestuke.gif
Tik BT (pats geriausias testas ankstyvam nėštumui mirksiukas.gif ) laikosi pakilusi. Viskas, dedu termometrą kuo toliau. Geras dalykas ta BT, bet šiaip vaisingų dienų nustatymas, tikrai sudėtingas ir ilgai trunkantis dalykas, kol perpranti.
Sėkmės merginoms, norinčioms susilaukti linkiu 2.gif , norinčioms atidėti, linkiu sulaukti tinkamiausio meto. Nors kas čia žino, kada tas tinkamiausias. Tikriausiai, kada jau ateina vaikutis, tada ir būna pats geriausias laikas, ar tai vasara, ar žiema būtų.
Atsakyti
QUOTE(pievu_kamane @ 2010 06 14, 14:30)
Sveikutės  smile.gif  Va, ir neteks man ko gero čia su jumis ilgau užsibūti, grįšiu po 9mėn.  lotuliukas.gif Dar du NT išmėginau, abu teigiami. Nors visiškai nesijaučiu  nestuke.gif
Tik BT (pats geriausias testas ankstyvam nėštumui  mirksiukas.gif  ) laikosi pakilusi. Viskas, dedu termometrą kuo toliau. Geras dalykas ta BT, bet šiaip vaisingų dienų nustatymas, tikrai sudėtingas ir ilgai trunkantis dalykas, kol perpranti.
Sėkmės merginoms, norinčioms susilaukti linkiu  2.gif  , norinčioms atidėti, linkiu sulaukti tinkamiausio meto. Nors kas čia žino, kada tas tinkamiausias. Tikriausiai, kada jau ateina vaikutis, tada ir būna pats geriausias laikas, ar tai vasara, ar žiema būtų.

Didžiausi sveikinimai thumbup.gif
Atsakyti