QUOTE(ginttta @ 2010 06 27, 22:59)
Sveikos
Įsiterpsiu ir aš į jūsų pokalbį. Prisidirbau aš su NŠP. Matavau temperatūrą. Pagal temperatūrą apytiksliai nusistačiau, kada turėjo įvykti O - apie 23 CD (pagal kelias dienas pakilusią temperatūrą) ir ramiausiai laukiau mm. Tačiau jų nesulaukiau. Nėšt.testas parodė II. Šokas. Mylėjomės po mėn. praėjus 2 dienom. Tos dienos ir buvo lemiamos. Kaip norėčiau apsikeisti vietom su tom, kurios nori pastoti ir nepavyksta.
Ginttta, o tau buvo pirmas mėnesis matavimų? Gal turi parodyti savo BT grafiką?
Papildyta:
QUOTE(MildukasK @ 2010 06 28, 08:02)
o pas mane jau 2 d. kai BT pakilusi auksciau, nei iprastai buna I ciklo fazej.. Idomu, tai reiksia, kad O jau ivyko?

Tada butu gan anksti, 11-12 CD, kai anksciau budavo 17-18 CD.. Kagi, su nekantrumu lauksiu ryt BT

o tada mmm arba II NT
Su gleivem tai idomiai, neskaitant kelias dienas trukusiu kreminiu isskyru, visom kitom dienom kaip ir sausa.. Nei vieno skaidriu gleiviu laselio
Aš

su antru mažiuku nepamačius jokios tąsios išskyros

taip keista buvo, laukiu laukiu vaisingų dienų kada bus galima pradėti aktyviai užsiimti mažylio gamyba, jų nėr kaip nėr, o kadangi man kartais O įvyksta ir 29CD nusiraminau ir... žiūriu BT šoko, tada dar 3 dienas kilo aukštyn... na, o po 14 dienų nesulaukusi mmm pasidariau NT ir radau II
ir
ginttta, aš dar pagalvojau, Jūs visai neturėjote

tarkim 18-23 CD? Nes būna paveda barjerinės priemonės, tarkim prezervatyvai, o kiek teko girdėti taip pat žvakutės visai nepatikima. Iš tiesų labai įdomu būtų pamatyti Jūsų BT grafiką
O dėl mažiuko... Aš pati irgi pagalvoju, kad jei dabar

taip mielai keisčiau su kokia nevaisinga pora, bet... po to pagalvoju, kad jei tai nutiktų man, matyt taip lemta. Kai žiūriu į savo vaikus, galvoju, kad tai labai puikūs vaikai: labai gražūs, protingi, o kas yra pilvelyje niekada negali žinoti, bet manau, kad būtų kažkas ne mažiau labai gražaus ir protingo

Iš kitos pusės vaikai, kaip bebūtų yra šioks toks vargas. Kai pagalvoju nenorėčiau dar 2 metus, praleisti namie, bet kai kalba eina apie naują žmogų... kas tie du metai prieš visą gražų gyvenimą
Allergan Natrelle® 400g apvalūs, 5,9cm ir 11,75 bazė. Ūgis 169cm, svoris 56kg. Prieš op nepilnas A