Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralus šeimos planavimas (IV tema)

QUOTE(Garbanelele @ 2010 06 27, 23:59)
Sveika.
Ir sveikinimai, ir uzuojauta kartu 4u.gif
Ar matavai BT visa cikla, ar tik pries numanoma O, kaip daro Horo? Kokio ilgumo tavo ciklai?

Matavau visą ciklą. Ciklo ilgumas vidutiniškai 30-32 dienos. Žiūriu praeito mėn. grafika. Temp. buvo pakilusi. Nors gal aš jau kažko ir nebesuprantu. Turbūt šis būdas ne man. Tik vieną supratau - negalima išdykauti prieš temperatūros pakilimą. Kai pakyla ir laikosi kelias dienas - pirmyn.
Atsakyti
o pas mane jau 2 d. kai BT pakilusi auksciau, nei iprastai buna I ciklo fazej.. Idomu, tai reiksia, kad O jau ivyko? g.gif Tada butu gan anksti, 11-12 CD, kai anksciau budavo 17-18 CD.. Kagi, su nekantrumu lauksiu ryt BT smile.gif o tada mmm arba II NT biggrin.gif
Su gleivem tai idomiai, neskaitant kelias dienas trukusiu kreminiu isskyru, visom kitom dienom kaip ir sausa.. Nei vieno skaidriu gleiviu laselio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ginttta @ 2010 06 27, 22:59)
Sveikos

Įsiterpsiu ir aš į jūsų pokalbį. Prisidirbau aš su NŠP. Matavau temperatūrą. Pagal temperatūrą apytiksliai nusistačiau, kada turėjo įvykti O - apie 23 CD (pagal kelias dienas pakilusią temperatūrą) ir ramiausiai laukiau mm. Tačiau jų nesulaukiau. Nėšt.testas parodė II. Šokas. Mylėjomės po mėn. praėjus 2 dienom. Tos dienos ir buvo lemiamos. Kaip norėčiau apsikeisti vietom su tom, kurios nori pastoti ir nepavyksta.

Ginttta, o tau buvo pirmas mėnesis matavimų? Gal turi parodyti savo BT grafiką?

Papildyta:
QUOTE(MildukasK @ 2010 06 28, 08:02)
o pas mane jau 2 d. kai BT pakilusi auksciau, nei iprastai buna I ciklo fazej.. Idomu, tai reiksia, kad O jau ivyko?  g.gif Tada butu gan anksti, 11-12 CD, kai anksciau budavo 17-18 CD.. Kagi, su nekantrumu lauksiu ryt BT smile.gif o tada mmm arba II NT biggrin.gif
Su gleivem tai idomiai, neskaitant kelias dienas trukusiu kreminiu isskyru, visom kitom dienom kaip ir sausa.. Nei vieno skaidriu gleiviu laselio  doh.gif

nestuke.gif su antru mažiuku nepamačius jokios tąsios išskyros hihihi.gif taip keista buvo, laukiu laukiu vaisingų dienų kada bus galima pradėti aktyviai užsiimti mažylio gamyba, jų nėr kaip nėr, o kadangi man kartais O įvyksta ir 29CD nusiraminau ir... žiūriu BT šoko, tada dar 3 dienas kilo aukštyn... na, o po 14 dienų nesulaukusi mmm pasidariau NT ir radau II wub.gif
ir ginttta, aš dar pagalvojau, Jūs visai neturėjote smileysex.gif tarkim 18-23 CD? Nes būna paveda barjerinės priemonės, tarkim prezervatyvai, o kiek teko girdėti taip pat žvakutės visai nepatikima. Iš tiesų labai įdomu būtų pamatyti Jūsų BT grafiką 4u.gif
O dėl mažiuko... Aš pati irgi pagalvoju, kad jei dabar nestuke.gif taip mielai keisčiau su kokia nevaisinga pora, bet... po to pagalvoju, kad jei tai nutiktų man, matyt taip lemta. Kai žiūriu į savo vaikus, galvoju, kad tai labai puikūs vaikai: labai gražūs, protingi, o kas yra pilvelyje niekada negali žinoti, bet manau, kad būtų kažkas ne mažiau labai gražaus ir protingo wub.gif Iš kitos pusės vaikai, kaip bebūtų yra šioks toks vargas. Kai pagalvoju nenorėčiau dar 2 metus, praleisti namie, bet kai kalba eina apie naują žmogų... kas tie du metai prieš visą gražų gyvenimą 4u.gif
Atsakyti
sveikos,
reik info - apsvieskit mane, kokia tikimybe pastot 18-21 CD? ax.gif ciklas nereguliarus, bet lygtai paskutiniu metu normalizuojasi ir yra 30 d. ax.gif
Atsakyti
Dedu visą galutinį savo šį ciklą, nes šiandien sulaukiau mm:
user posted image
Ar gali taip būti, kad tik įvykus O iškart mm? Per šiuos metus tai antras mano mistinis ciklas lotuliukas.gif Gerai, kad mm atėjo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2010 06 28, 09:06)
sveikos,
reik info - apsvieskit mane, kokia tikimybe pastot 18-21 CD?  ax.gif  ciklas nereguliarus, bet lygtai paskutiniu metu  normalizuojasi ir yra 30 d.  ax.gif

Na šito mes nepasakysim. Šiaip skaičiuojant yra maksimali, jei antra fazė trumpa. O Tu vaikiuką planuoji ar ne? Nes jei NŠP naudoji norėdama išvengti nestuke.gif , negali būti jokių "lygtai paskutiniu metu normalizuojasi"

QUOTE(V*i*k*a @ 2010 06 28, 09:13)
user posted image
Ar gali taip būti, kad tik įvykus O iškart mm? Per šiuos metus tai antras mano mistinis ciklas  lotuliukas.gif Gerai, kad mm atėjo  thumbup.gif

Skaičiuojant pagal ciklo ilgį, darant prielaidą, kad II fazė normalaus ilgio (10-16 dienų), ovuliacija turėjo įvykti 14-20 CD. Gal BT matuoji ne tuo pat metu? t.y. matuoji kai prabundi, o ne tiksliu laiku kiekvieną dieną?, nes dabar ji krito labai žemai... Jeigu gali pabandyk pamatuoti ir per mmm. Nes labai keista šį ciklą per mmm krito net iki 36,4C, o anas ciklas prasidėjo nuo 36,7C, tai gerokas šuolis...
Atsakyti
QUOTE(Horo @ 2010 06 28, 09:25)
Na šito mes nepasakysim. Šiaip skaičiuojant yra maksimali, jei antra fazė trumpa. O Tu vaikiuką planuoji ar ne? Nes jei NŠP naudoji norėdama išvengti  nestuke.gif , negali būti jokių "lygtai paskutiniu metu normalizuojasi"

tikimybe maksimali? tai tada gerai biggrin.gif nes planuoti pradejom, tai pradejau skaityt, kaip ten tas BT matuojamas ir t.t., bet dar nepradejau zymetis ax.gif
ai, dar pasitikslinsiu, ar teisingai supratau kaip reik matuot BT - kasdien tuo paciu laiku, tuo paciu termometru dar tebegulint lovoje, ne maziau kaip po 3 val. nepertraukiamo miego?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ooo: 28 birželio 2010 - 08:29
QUOTE(V*i*k*a @ 2010 06 28, 09:13)
Ar gali taip būti, kad tik įvykus O iškart mm? Per šiuos metus tai antras mano mistinis ciklas  lotuliukas.gif Gerai, kad mm atėjo  thumbup.gif

nu jo, ciklas toks idomus.. Ta BT taip zemai nukritus. II faze tikrai per trumpa, bet kazka daugiau pasakyti yra sunku.. O kitu ciklu liuteinine faze kiek d buvo?
O kodel ten dar toliau tas dienas rodo? iki 43 d, jei ciklas 30 d.? cia taip, tiesiog idomu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(V*i*k*a @ 2010 06 28, 08:13)

Man atrodo, kad labai trūksta tų kelių matavimų, kurie nepažymėti, ypač 15, 16 dienų. Gali būti, kad ovuliacija įvyko ir tada.
Atsakyti
QUOTE(Raideles @ 2010 06 28, 12:32)
Man atrodo, kad labai trūksta tų kelių matavimų, kurie nepažymėti, ypač 15, 16 dienų. Gali būti, kad ovuliacija įvyko ir tada.

drinks_cheers.gif
Hmm... o aš tai kamuojuosi su (.)(.) skausmu doh.gif šiandien dar tik 9DPO, bet mano krūtinė jau lipa lauk iš liemėnėlės ir dar skauda taip, kad net sportuoti trukdo doh.gif užsidėjau pačią tvirčiausią liemenėlę ir vistiek buvo vargas, o dar pagalvojus, jog mano antra fazė kartais siekia 16 dienų, man dar savaitė liko ir aišku, kuo toliau matyt tuo labiau maus. Man net nestuke.gif nebūdavo tokių nepatogumų! Žodžiu išvada, kad reikia kažko imtis. Gal žinote kokių natūralių priemonių ar vitaminų, nuo kito ciklo pavartočiau. Ir gal yra kažko, kas kartu palengvintų mmm skausmus, nes sienom lipu, ir tai būsenai nusakyti labai tinka žodis "sergu": skauda pilvą, šaltas prakaitas muša, o man sakė gydytoja, kad praeis po nestuke.gif nestuke.gif nė velnio protest.gif
Atsakyti

g.gif Tikrai! bigsmile.gif Jei 15 ir 16 CD BT buvo ne didesnė kaip 36,50, tada galima 11 ir 14 CD matavimus atmesti (nelabai patartina, bet dar leistina). Tada gaunasi BT pakilimas 17 CD, o gleivių pikas - 19 CD. g.gif Na irgi visai gali būti. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Smalsutė_: 28 birželio 2010 - 16:27
QUOTE(Horo @ 2010 06 28, 09:25)
Skaičiuojant pagal ciklo ilgį, darant prielaidą, kad II fazė normalaus ilgio (10-16 dienų), ovuliacija turėjo įvykti 14-20 CD. Gal BT matuoji ne tuo pat metu? t.y. matuoji kai prabundi, o ne tiksliu laiku kiekvieną dieną?, nes dabar ji krito labai žemai... Jeigu gali pabandyk pamatuoti ir per mmm. Nes labai keista šį ciklą per mmm krito net iki 36,4C, o anas ciklas prasidėjo nuo 36,7C, tai gerokas šuolis...

BT visada matuoju tuo pačiu metu, net kai savaitgalis specialiai statausi žadintuvą. Prieš mm man visada smarkiai krenta, bet šį kartą tikrai stipriai.

QUOTE(MildukasK @ 2010 06 28, 09:41)
nu jo, ciklas toks idomus.. Ta BT taip zemai nukritus. II faze tikrai per trumpa, bet kazka daugiau pasakyti yra sunku.. O kitu ciklu liuteinine faze kiek d buvo?
O kodel ten dar toliau tas dienas rodo? iki 43 d, jei ciklas 30 d.? cia taip, tiesiog idomu smile.gif

Kitų ciklų fazės buvo 10-15 dienų.
Ten toliau rodo, nes dar nebuvau pažymėjus pirmos mm dienos - įkėliau čia, o tik tada pažymėjau doh.gif

Man irgi kilo tokia mintis, tačiau tada niekaip negalėjau matuoti - galimybių nebuvo rolleyes.gif

QUOTE(_Smalsutė_ @ 2010 06 28, 17:27)
g.gif Tikrai! bigsmile.gif Jei 15 ir 16 CD BT buvo ne didesnė kaip 36,50, tada galima 11 ir 14 CD matavimus atmesti (nelabai patartina, bet dar leistina). Tada gaunasi BT pakilimas 17 CD, o gleivių pikas - 19 CD. g.gif Na irgi visai gali būti. g.gif

drinks_cheers.gif Tik va nežinau kaip naujam cikle žymėti, kaip O įvykusia ar ne? Na ar vaisingą laikyti iškart po mm ar dar kelias dienas iki vaisingų gleivių laisvai smileysex.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V*i*k*a: 28 birželio 2010 - 18:08