QUOTE(V*i*k*a @ 2010 06 28, 19:07)

Jei nėštumas tikrai nepageidautinas, geriau jau nepasikliauti spėliojimais, o jei greitu laiku vis tiek planuotumėt ir gyvenimo II nesugriautų, galima gal ir surizikuoti.

Papildyta:
QUOTE(ginttta @ 2010 06 28, 06:01)
Matavau visą ciklą. Ciklo ilgumas vidutiniškai 30-32 dienos. Žiūriu praeito mėn. grafika. Temp. buvo pakilusi. Nors gal aš jau kažko ir nebesuprantu. Turbūt šis būdas ne man. Tik vieną supratau - negalima išdykauti prieš temperatūros pakilimą. Kai pakyla ir laikosi kelias dienas - pirmyn.
Nestebint gleivių - tikrai taip. Vien kalendorinis metodas vaisingos fazės pradžiai nustatyti - labai nepatikima. Beje iš kelių ciklų skaičiavai vidurkį ir kiek atėmei iš trumpiausio ciklo? Kiek dienų truko mm? Jei ilgėliau, tai 2 dienos po mm jau galėjo būti vaisingoji fazė net ir pagal kalendorių.

Papildyta:
QUOTE(ginttta @ 2010 06 27, 22:59)
Pagal temperatūrą apytiksliai nusistačiau, kada turėjo įvykti O - apie 23 CD (pagal kelias dienas pakilusią temperatūrą) ir ramiausiai laukiau mm.
Ką reiškia "apytiksliai" ir "pagal kelias dienas"? Po BT pakilimo minimum 3 dienos yra vaisingos (priklausomai nuo gleivių piko dienos, gali būti dar ir daugiau).
Na gerai, nėštukių nervinti negalima.

Papildyta:
QUOTE(Horo @ 2010 06 28, 08:18)
O dėl mažiuko... Aš pati irgi pagalvoju, kad jei dabar
taip mielai keisčiau su kokia nevaisinga pora, bet... po to pagalvoju, kad jei tai nutiktų man, matyt taip lemta. Kai žiūriu į savo vaikus, galvoju, kad tai labai puikūs vaikai: labai gražūs, protingi, o kas yra pilvelyje niekada negali žinoti, bet manau, kad būtų kažkas ne mažiau labai gražaus ir protingo
Iš kitos pusės vaikai, kaip bebūtų yra šioks toks vargas. Kai pagalvoju nenorėčiau dar 2 metus, praleisti namie, bet kai kalba eina apie naują žmogų... kas tie du metai prieš visą gražų gyvenimą 

Kokios šviesios mintys.

Papildyta:
QUOTE(ooo @ 2010 06 28, 09:27)
ai, dar pasitikslinsiu, ar teisingai supratau kaip reik matuot BT - kasdien tuo paciu laiku, tuo paciu termometru dar tebegulint lovoje, ne maziau kaip po 3 val. nepertraukiamo miego?
Taip.