Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralus šeimos planavimas (IV tema)

QUOTE(Horo @ 2010 06 29, 17:35)
thumbup.gif tik nepamiršk kad būna, jog ir be kiaušinio baltymo gleivių II wub.gif ai, iš vis aš tos nuomonės, kad vaikų gaminimo metas pats smagiausias net  blush2.gif prisiminus biggrin.gif man atrodo reikia dažnai mylu-mylu ir mažai sukt galvą dėl ko nors. Aišku galima ir BT matuoti, bet tik šiaip, kad žinotum kada galima sužinoti  nestuke.gif ar ne.

mes ta ir praktikuojam su dideliu malonumu blush2.gif lotuliukas.gif
O visa kita tik del idomumo ir statistikos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbanelele @ 2010 06 29, 11:27)
Gali pasiskaityti cia:

http://www.fertility...d-Pregnancy.pdf 6 puslapis
http://www.gyvybe.lt/index.php?id=30

Tikrai dekui merginoms uz ta angliska nuoroda 4u.gif . Issisaugojau net biggrin.gif , kad nepamesciau

Dėkui. Atsispausdinau. Dabar analizuosiu. Kad tik tiksliai išsiversčiau iš anglų kalbos blush2.gif , nes neskaitau laisvai angliškai.
Atsakyti
QUOTE(dia.dia @ 2010 06 30, 09:10)
Dėkui. Atsispausdinau. Dabar analizuosiu. Kad tik tiksliai išsiversčiau iš anglų kalbos  blush2.gif , nes neskaitau laisvai angliškai.

Jei bus kas labai nesuprantamo, nesivaržyk klausti mirksiukas.gif - aiškinsimės bendromis jėgomis. 4u.gif

Aš irgi su klausimu blush2.gif - kaip gi jūs tuos grafikus iš FertilityFriend čia įkeliate? g.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2010 06 30, 16:50)
Jei bus kas labai nesuprantamo, nesivaržyk klausti mirksiukas.gif - aiškinsimės bendromis jėgomis. 4u.gif

Aš irgi su klausimu blush2.gif - kaip gi jūs tuos grafikus iš FertilityFriend čia įkeliate? g.gif

Labai sudėtingai blush2.gif Išsisaugau savo kompe kaip paveiksliuką, įkeliu į photobucket.com ir iš ten įkeliu čia. Bet niekaip paprasčiau man nepavyko.

Panašu, kad mano ciklas sutrumpėjo iki 25 dienų. Jau keli tokie pasikartojo sad.gif Ir krūtis per MPS pradėjo labai mausti, anksčiau nežinodavau, kas tai yra. Gaila tik, kad iš liemenėlės lauk nelipa cool.gif

Atsakyti
QUOTE(Žiogelis @ 2010 06 30, 17:55)
Labai sudėtingai  blush2.gif Išsisaugau savo kompe kaip paveiksliuką, įkeliu į photobucket.com ir iš ten įkeliu čia. Bet niekaip paprasčiau man nepavyko.

Vyliausi, kad yra ir paprastesnių būdų. unsure.gif Na šiaip ar taip, nelabai kol kas ir turiu ką kelti - buvau mažumėlę pasipiktinusi, ko tas Fertilitis mano grafike pribraižė fool.gif , bet galiausiai susiprotėjau, kad linijos taigi punktyrinės. irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiogelis @ 2010 06 30, 15:55)
Panašu, kad mano ciklas sutrumpėjo iki 25 dienų. Jau keli tokie pasikartojo sad.gif Ir krūtis per MPS pradėjo labai mausti, anksčiau nežinodavau, kas tai yra. Gaila tik, kad iš liemenėlės lauk nelipa  cool.gif

kazi gal cia vasara turi itakos ciklo ilgiui g.gif ta prasme karstis ir pan. mano praeitas buvo potrumpis 27dienu, o sis jei taip ir toliau tai ovuliacija pareis kazkur 10cd, tai bus 24-25dienu, kas man yra visai neiprasta, bet vat galvoju,kad ir mmm is karta buvo labai negausios, gal koks skysciu trukumas ra kazkas tokio g.gif

Smalsute, nupaise ovuliacija? bigsmile.gif vat as i tave ziuriu ir galvoju, kad jei trecia turesiu, tai stengsiuos,kad greiciau viskas atsistaytu, bent jau zinai, ko tiketis ir kokias taisykles taikyt smile.gif
Atsakyti
Kokie trumpučiai kai kurių iš jūsų ciklai smile.gif mano pats trumpiausias kada nors buvęs yra 31d 4u.gif Man tas krūtinės maudulys vis sukelia minčių apie nestuke.gif nors tam labai maža galimybė (nes visgi 100proc. duoda tik absoliutus susilaikymas, kas mano nuomone neįmanoma gyvenant su vyru), bet aš vis nusiraminu prisiminus, kad man taip buvo ir aną ciklą, tiesa ne taip stipriai.
Atsakyti
QUOTE(werde @ 2010 06 30, 20:24)
kazi gal cia vasara turi itakos ciklo ilgiui  g.gif

man vasara ciklas pailgeja, del karsciu nusikelia ovuliacija, kartais net savaite.
Atsakyti
QUOTE(Žiogelis @ 2010 06 30, 17:55)
Labai sudėtingai  blush2.gif Išsisaugau savo kompe kaip paveiksliuką, įkeliu į photobucket.com ir iš ten įkeliu čia. Bet niekaip paprasčiau man nepavyko.

Panašu, kad mano ciklas sutrumpėjo iki 25 dienų. Jau keli tokie pasikartojo sad.gif Ir krūtis per MPS pradėjo labai mausti, anksčiau nežinodavau, kas tai yra. Gaila tik, kad iš liemenėlės lauk nelipa  cool.gif

as tai keliu per http://imageshack.us/ smile.gif Na, biski per aplinkui, bet jau irpatau biggrin.gif

o as tai nusprendziau, kadangi mano krutine maza, tai ir nera ka ten mausti lotuliukas.gif

beje, buvau sian ryte pas gine, nu pasiklausti del nestuke.gif ir tu vaistu.. Tai sake gerk, nors iki vidurio nestumo.. Tipo tai tau pades islaikyti nestuma g.gif Na ka, gersiu vadinasi.. Bet pirma reik sulauskti II biggrin.gif
o tiesa, tas gimdos kaklelis gali tik viena diena buti aukstai ir minstas, o po to vel nusileisti ir sustangreti?? Ale mano BT taip is leto kyla po 0.05.. Iki tu reikiamu 0.2, kad uztvirtinti O gali tekti ilgai laukti biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
MildukasK, na krūtinės didumas įtakos neturi maudimui lotuliukas.gif pas mane mažas B dydis (kartais A tinka), o maudžia pragariškai. Šiandien 12 DPO BT lyg ir pakrito žemiau iki 36,9, nuo vakarykščio 37,1, bet krūtinę vis dar labai skauda:
Įdedu savo grafiką, nes žiūriu mažai kas deda blush2.gif
user posted image
Papildyta:
O dėl klausimų, bent jau man būna vieną dieną gimdos kaklelis minkštas atsivėręs ir aukštai, o va kitą dieną, jei baiginėjasi vaisingos dienos jis būna gerokai žemiau beveik užsivėręs ir kietas kaip nosies galiukas, vaisingų gleivių jau būna visai mažai, taigi, tokia būna mano piko diena.
Papildyta:
Ir dar dėl to duphastono. Jei nuspręsi gerti jį nestuke.gif metu, atsimink, kad negalėsi jo tiesiog nutraukti iki tam tikros savaitės, nes tada gali atsikabinti vaikutis. Va, man gydytojas liepė gerti, nors aš buvau visai sveika, neturėjau bėdų su nestuke.gif o paskui man buvo tiek nervų, kai pamiršau sykį išgerti tabletę doh.gif nes kai nėštumas mažas staiga sumažėja progesterono, gali atsisluoksniuoti endometriumas su visu vaikučiu. Tai va, paskui nuo 8 savaitės po tabletytės gabalėlį mažinau mažinau ir nutraukiau. Nes brangoka, jei kasdien reikia gerti. Iš kitos pusės, kaip ir apsidraudi truputį. Tik aš žinau, kad jei vėl būčiau nestuke.gif neprasidėčiau su juo.
Atsakyti
as irgi savo idedu smile.gif Dar mazutis, bet koks tai idomus g.gif Sian ziuriu gimdos kaklelis vel nepasiekiamam aukstyje ir tikrai atsiveres blink.gif
user posted image

o del D, tai man sake - dabar tu gerk, o jau po to ziuresim kiek ten jo reiks... Aisku, brangokai iseina, bet ka padarysi, apsidraudimui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MildukasK @ 2010 07 01, 09:02)
o tiesa, tas gimdos kaklelis gali tik viena diena buti aukstai ir minstas, o po to vel nusileisti ir sustangreti??

Gimdos kaklelis aukštai ir minkštas gali būti tikrai ne vieną dieną. Tik va kaklelio pikas ir gleivių pikas, kiek suprantu, turėtų sutapti g.gif (kai tuo tarpu BT pakilimas ir tie pikai gali tarpusavyje labiau varijuoti).
Papildyta:
QUOTE(MildukasK @ 2010 07 01, 09:02)
Ale mano BT taip is leto kyla po 0.05.. Iki tu reikiamu 0.2, kad uztvirtinti O gali tekti ilgai laukti biggrin.gif biggrin.gif

Aš dėl to truputį kaltinu ir karščius - juk baisiai atšilo paskutinėmis dienomis. mirksiukas.gif
Atsakyti