MildukasK, na krūtinės didumas įtakos neturi maudimui

pas mane mažas B dydis (kartais A tinka), o maudžia pragariškai. Šiandien 12 DPO BT lyg ir pakrito žemiau iki 36,9, nuo vakarykščio 37,1, bet krūtinę vis dar labai skauda:
Įdedu savo grafiką, nes žiūriu mažai kas deda
Papildyta:O dėl klausimų, bent jau man būna vieną dieną gimdos kaklelis minkštas atsivėręs ir aukštai, o va kitą dieną, jei baiginėjasi vaisingos dienos jis būna gerokai žemiau beveik užsivėręs ir kietas kaip nosies galiukas, vaisingų gleivių jau būna visai mažai, taigi, tokia būna mano piko diena.
Papildyta:Ir dar dėl to duphastono. Jei nuspręsi gerti jį

metu, atsimink, kad negalėsi jo tiesiog nutraukti iki tam tikros savaitės, nes tada gali atsikabinti vaikutis. Va, man gydytojas liepė gerti, nors aš buvau visai sveika, neturėjau bėdų su

o paskui man buvo tiek nervų, kai pamiršau sykį išgerti tabletę

nes kai nėštumas mažas staiga sumažėja progesterono, gali atsisluoksniuoti endometriumas su visu vaikučiu. Tai va, paskui nuo 8 savaitės po tabletytės gabalėlį mažinau mažinau ir nutraukiau. Nes brangoka, jei kasdien reikia gerti. Iš kitos pusės, kaip ir apsidraudi truputį. Tik aš žinau, kad jei vėl būčiau

neprasidėčiau su juo.
Allergan Natrelle® 400g apvalūs, 5,9cm ir 11,75 bazė. Ūgis 169cm, svoris 56kg. Prieš op nepilnas A