QUOTE(Horo @ 2010 07 06, 23:07)
Buvo po Ugniaus gimimo 6 mėn praėję, žindžiau pilnu tempu, su vyru kartais (tiksliau labai kartais) naudodavom prezervatyvus, o šiaip sekiau gleives ir kaklelį, jos buvo lipnios ir tirštos į vaisingas visai nepanašios, kaklelis uždaras, na žodžiu, tipinė nevaisinga situacija. Bet susišvietė man kažkas pasidaryti NT.
(...)
O kitą dieną atkeliavo mmm.
Tai čia buvo pirmos mm po gimdymo?
Papildyta:
QUOTE(MildukasK @ 2010 07 08, 10:28)
as dar neprarandu vilties su siuo ciklu...
Tai kad sakyčiau visai ir nėra pagrindo tą viltį prarasti

: nei BT pakilo, nei gleivių buvo vaisingų (o kakleliui vertinti dar ko gero trūksta įgūdžių) - būtų išties neįtikėtina, jei NT rodytų
II, kai dar nė ovuliacijos nebuvo. Taigi čia tik ramiai laukti ir svajoti apie lėliuką.
Papildyta:
QUOTE(Žiogelis @ 2010 07 07, 17:37)
Buvau viena su visais vaikais, gyvenom palapinėje.
Na Tu ir ekstremalė...
Papildyta:
QUOTE(Žiogelis @ 2010 07 07, 17:37)
Tik va, mano temperatūrai visai palapinės nepatiko, Kaip tik O laikas, o tokių BT svyravimų aš iš viso nesu mačiusi

Kiaušinio baltymo gleivės pranyko, o BT nekyla

Na, teks apsišarvuoti kantrybe.
Tai gal ji jau pakilusi, tik palapinės režimas sujaukė 6 temperatūras iki pakilimo?
O man, panašu, jau visgi nusimato mm, o ne O

, nes vos spėjau čia "pasiguosti" ir jau panašu, kad vaisingų požymių mažėja. Et, pražilsiu aš belaukdama aiškumo su tokio ilgio ciklais ir dar gi anovuliaciniais.
(Na kad bent jau ta "nauja pradžia", kaip Suri kata pavadino, pasiskubintų).
❀ Tiesa - visai ne tai, ką galima įtikinamai įrodyti, bet tai, kas viską daro paprasta ir suprantama (A.de Sent Egziuperi)