Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralus šeimos planavimas (IV tema)

Horo, oho kokios istorijos doh.gif Ir svarbiausia, kad su gerom pabaigom thumbup.gif thumbup.gif Matau aš be reikalo panikuoju, beje testą irgi dariau dieną.. Šiaip rapipreg rašo, kad tinka bet kurio dienos meto šlapimas, bet kas ten juos žino.. Tiesiog kažkokia užsisukus mano galvelė, arba pms, arba nestuke.gif , kas bus tebūnie rolleyes.gif Kaip sakei, viskas priklauso nuo aukštesnių jėgų drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas rytas, mergaites smile.gif
ziuriu musu NSP burelyje vis dazniau pasipila istorijos apie NSP taikyma, norint nestuke.gif Kas irgi yra labai smagu smile.gif
na, mano sios dienos NT rode tik viena ryskia I... Gaila zinoma, bet kaip smalsute ir sake - ner ko tiketis is pat pirmo karto.. Nors dar visai vilties neprarandu, nes sakau, ciklas tai toks kreivokas...
Siaip mes su drauge abi vienu metu sugalvojom bandyt gausint seima, tai abi paskaiciuojam dienas ir viena kita guodziam dabar, kad tie NT nieko gero nerodo.. sad.gif
user posted image
Atsakyti
Prasidėjo mano mmm.. Gaila, bet drauge ir džiugu, naujas ciklas - nauja pradžia smile.gif
Atsakyti
suri kata, linkiu sekmes naujajame cikle 4u.gif
Atsakyti
Ačiū, Milduk, tau irgi linkiu II mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos,

Aš ką tik iš stovyklos-Valdorfo lėlyčių siuvimo seminaro. Buvau viena su visais vaikais, gyvenom palapinėje. maniau, bus labai sunku ir nieko nepasiūsiu, o buvo labai smagu ir pasiuvau abiems panoms po lėlę smile.gif Tik va, mano temperatūrai visai palapinės nepatiko, Kaip tik O laikas, o tokių BT svyravimų aš iš viso nesu mačiusi sad.gif Kiaušinio baltymo gleivės pranyko, o BT nekyla sad.gif Na, teks apsišarvuoti kantrybe.

Suri Kata, Milduk, linkiu jums abiems kuo dideliausios sėkmės! Kaip tu, Suri Kata, ir sakai, naujas ciklas - nauja pradžia. Nors puikiai žinau, kaip tos mmm nervina, kai svajoji apie teigiamą NT ax.gif

Drugeliuk, sveik greičiau, tau irgi - kuo dideliausios sėkmės!
Atsakyti
QUOTE(suri kata @ 2010 07 07, 16:27)
Ačiū, Milduk, tau irgi linkiu II  mirksiukas.gif

as dar neprarandu vilties su siuo ciklu... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Horo @ 2010 07 06, 23:07)
Buvo po Ugniaus gimimo 6 mėn praėję, žindžiau pilnu tempu, su vyru kartais (tiksliau labai kartais) naudodavom prezervatyvus, o šiaip sekiau gleives ir kaklelį, jos buvo lipnios ir tirštos į vaisingas visai nepanašios, kaklelis uždaras, na žodžiu, tipinė nevaisinga situacija. Bet susišvietė man kažkas pasidaryti NT.
(...)
O kitą dieną atkeliavo mmm.

Tai čia buvo pirmos mm po gimdymo? g.gif
Papildyta:
QUOTE(MildukasK @ 2010 07 08, 10:28)
as dar neprarandu vilties su siuo ciklu... biggrin.gif

Tai kad sakyčiau visai ir nėra pagrindo tą viltį prarasti g.gif : nei BT pakilo, nei gleivių buvo vaisingų (o kakleliui vertinti dar ko gero trūksta įgūdžių) - būtų išties neįtikėtina, jei NT rodytų II, kai dar nė ovuliacijos nebuvo. Taigi čia tik ramiai laukti ir svajoti apie lėliuką. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Žiogelis @ 2010 07 07, 17:37)
Buvau viena su visais vaikais, gyvenom palapinėje.

Na Tu ir ekstremalė... bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Žiogelis @ 2010 07 07, 17:37)
Tik va, mano temperatūrai visai palapinės nepatiko, Kaip tik O laikas, o tokių BT svyravimų aš iš viso nesu mačiusi sad.gif Kiaušinio baltymo gleivės pranyko, o BT nekyla sad.gif Na, teks apsišarvuoti kantrybe.

Tai gal ji jau pakilusi, tik palapinės režimas sujaukė 6 temperatūras iki pakilimo? g.gif

O man, panašu, jau visgi nusimato mm, o ne O verysad.gif , nes vos spėjau čia "pasiguosti" ir jau panašu, kad vaisingų požymių mažėja. Et, pražilsiu aš belaukdama aiškumo su tokio ilgio ciklais ir dar gi anovuliaciniais. verysad.gif (Na kad bent jau ta "nauja pradžia", kaip Suri kata pavadino, pasiskubintų).
Atsakyti
Smalsute, aha, tai buvo po pirmo gimdymo 4u.gif Po to sugalvojom planuoti antrą. Bet taip kvailai su tuo NŠP po gimdymo doh.gif mane irgi nervindavo tie beprotiškai ilgi ciklai doh.gif Spėju, kad čia galbūt vienintelis akmenėlis į žindymo darželį.
Atsakyti
na, o man fertilitis nupiese O... Ka manot?
user posted image

vadinasi jei as tikejausi savo 30 d. ciklo, tai matyt negausiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Horo @ 2010 07 09, 08:03)
Smalsute, aha, tai buvo po pirmo gimdymo 4u.gif Po to sugalvojom planuoti antrą. Bet taip kvailai su tuo NŠP po gimdymo doh.gif mane irgi nervindavo tie beprotiškai ilgi ciklai doh.gif Spėju, kad čia galbūt vienintelis akmenėlis į žindymo darželį.

Na aš nevisai to klausiau. blush2.gif Man įdomu, ar tada po gimdymo nebuvo jokio kraujavimo iki pat tos Tavo minėtos dienos, kai dareisi NT? Jei ne, tada suprantu, jei taip, vadovavaisi vien Bilingso metodu? Klausiu, nes tai, ką tokioje situacijoje teigia Bilingso metodas, ir tai, ką simptoterminis, skiriasi vos ne kaip diena nuo nakties: pagal Bilingsą, 4 "sausos" dienos ir jau fazė nevaisinga, pagal simptoterminį metodą, jei nebuvo 14 tokių dienų, šios taisyklės išvis negalima taikyti ir visas laikas iki O laikytinas vaisingu. unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(MildukasK @ 2010 07 09, 08:08)
na, o man fertilitis nupiese O... Ka manot?

vadinasi jei as tikejausi savo 30 d. ciklo, tai matyt negausiu  doh.gif

g.gif Manau, kad fertilitis dar persigalvos. biggrin.gif Ir dar - jei mėginčiau čia pritempinėti iki O, dengiančiąją liniją brėžčiau per 36,65 (vieną tašką atmesčiau). g.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2010 07 08, 21:57)

Na Tu ir ekstremalė... bigsmile.gif
Papildyta:

Tai gal ji jau pakilusi, tik palapinės režimas sujaukė 6 temperatūras iki pakilimo? g.gif

O man, panašu, jau visgi nusimato mm, o ne O verysad.gif , nes vos spėjau čia "pasiguosti" ir jau panašu, kad vaisingų požymių mažėja. Et, pražilsiu aš belaukdama aiškumo su tokio ilgio ciklais ir dar gi anovuliaciniais. verysad.gif (Na kad bent jau ta "nauja pradžia", kaip Suri kata pavadino, pasiskubintų).

Ai, nieko čia ekstremalaus rolleyes.gif Šiaip jau pailsėjau kaip niekad gerai, nes vaikai su kitais vaikais laksto, valgis bendrai gaminamas - gyvenk ir norėk smile.gif

O į O man visai nepanašu:

user posted image

8 CD - pirma naktis palapinėje, tada labai sušalau, galėjo tokia žema būti dėl to, bet 13 CD jau buvau savo lovoje ir matavausi du kartus (labai netikėta buvo) - tikrai pirmą kartą rodė 36,42, antrą - 36,43. Nieko nebesuprantu sad.gif
Atsakyti