suri kata, nuraminimui papasakosiu kas man kartą buvo
Buvo po Ugniaus gimimo 6 mėn praėję, žindžiau pilnu tempu, su vyru kartais (tiksliau labai kartais) naudodavom prezervatyvus, o šiaip sekiau gleives ir kaklelį, jos buvo lipnios ir tirštos į vaisingas visai nepanašios, kaklelis uždaras, na žodžiu, tipinė nevaisinga situacija. Bet susišvietė man kažkas pasidaryti NT. Pasidarau, neigiamas. Suverkė Ugnytis nuėjau pakeisti sauskelnių, o ten neryški antra juostukė

Aš į krokodilo ašaras, vyras ramina nenuramina, nulekiu pas draugę, ji sako, na tikrai yra, tada mamai pasipasakoju ir lekiu pasidaryti kraujo tyrimo... Jau galvoju, kaip pametinukus auginsiu, paskambinu atsakymo - o ten moterėlė linksmu balsu praneša, kad jokio jokio nėštumo nėra... O kitą dieną atkeliavo mmm. Taigi, jei būčiau jų sulaukusi su tom melagėm juostelėm, būčiau manius, kad persileidau.
Na ir dar į temą iš asmeninės patirties galiu papasakoti, kad kai buvau

su Ugnyčiu, pasidariau 13DPO NT (tiesa dieną) ir jis buvo neigiamas, tada privalgiau pastovėjusios žuvies ir velniškai apsinuodijau. Man pakilo temperatūra iki 39,7C, vėmiau, net tokie lyg patraukymai buvo prasidėję. Tokia aukšta temperatūra nelabai suderinama su

, nes apie 40C negrįžtamai pakinta baltymai, taigi sudie, pilvinuk. Bet Ugnius nebijojo nieko

nei to karščiavimo (kai papasakojau gydytojai, kas nutiko, ji ne tiek pasveikino, kiek papasakojo, kas vyksta persileidimo metu), nei streso (mirė mano senelis 4 dienos po to, kai sužinojau, jog

) nei pasikartojančių šlapimo pūslės uždegimų. Taigi, viskas Dievo rankose
Allergan Natrelle® 400g apvalūs, 5,9cm ir 11,75 bazė. Ūgis 169cm, svoris 56kg. Prieš op nepilnas A