Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralus šeimos planavimas (IV tema)

Horo, gera atrakcija, tik aisku, nefaina, kad mmm biski reikala gadins doh.gif
Papildyta:
QUOTE(drugelis. @ 2010 07 02, 08:29)
Sveikutės, o pas mane liūdnokos naujienos. Šiuo metu yra 4 Cd, tikėjomės planuoti jau lėliuką, bet aš kaip visad su ligom savo.
Dabar man didelis akies uždegimas, jau kokią dešimt dienų, lašinu stiprius hormoninius antibiotikus ir dar porą sav. lašinsiu... Taip kad jaučiu ir šį ciklą teks praleisti  verysad.gif

o kaip gaila sad.gif niu nesiseka jums... tau cia gal jaudulys daro savo? Ar koks issekimas? Valgyk vaisius darzoves vasara ir atstatyk imuninteta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Horo @ 2010 07 02, 08:21)
Mano vyras man atrakciją su broliu sugalvojo biggrin.gif Su broliu važiuojam mudu į kaimą savaitgaliui thumbup.gif o vyras pasilieka su mažiukais. Ir keliaus pas savo mamą ant pievutės (mes gyvenam bute, o anyta tam pačiam rajone name). Man tokie prieštaringi jausmai. Pirmą kartą miegosiu be abiejų vaikų ir dar kiek norėsiu biggrin.gif bet labai jų visų pasiilgsiu.

Puiki vyro dovanėlė. thumbup.gif Pailsėk. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(drugelis. @ 2010 07 02, 08:29)
Sveikutės, o pas mane liūdnokos naujienos. Šiuo metu yra 4 Cd, tikėjomės planuoti jau lėliuką, bet aš kaip visad su ligom savo.
Dabar man didelis akies uždegimas, jau kokią dešimt dienų, lašinu stiprius hormoninius antibiotikus ir dar porą sav. lašinsiu... Taip kad jaučiu ir šį ciklą teks praleisti  verysad.gif

Neliūdėk - niekada negali žinoti, kaip geriau. console.gif Ateis jūsų lėliukas tada, kai jam bus pats tinkamiausias laikas. Dabar svarbiausia atgauti jėgas. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(MildukasK @ 2010 07 01, 16:18)
Nu idomiai cia.. Gal tikrai nuovargis ta BT numusa kazkiek, kas siaip nera labai sveika  unsure.gif Na, bet kadangi kol kas gimdyti nesiruosi, tai gal neverta galvos sukti biggrin.gif

Nemanau, kad jau siekiu tą ribą, už kurios būtų nesveika. g.gif Vis dėlto telpa tas mano grafikas į standartinę lentelę. Dar pagalvojau, kad gal ir termometras truputį reikšmės turi (dabar naudoju tokį, kuris sunkokai nusikrečia unsure.gif ).
Atsakyti
o as zinokit paemiau ta gyvsidarbini termometra, kuri gariunuose pavasari pirkau ir dziaugiausi, kad turesiu atsargai, tai pasirodo jis jau sugedes... Ta gyvsidabrio juostele su tarpukais... doh.gif Vyras siulo ji uzkaitinti iki maximumo ir tada nukresti, ziureti gal dings? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MildukasK @ 2010 07 02, 19:24)
o as zinokit paemiau ta gyvsidarbini termometra, kuri gariunuose pavasari pirkau ir dziaugiausi, kad turesiu atsargai, tai pasirodo jis jau sugedes... Ta gyvsidabrio juostele su tarpukais...  doh.gif Vyras siulo ji uzkaitinti iki maximumo ir tada nukresti, ziureti gal dings? smile.gif

Tikrai verta pakišti po karštu vandeniu. mirksiukas.gif Tik ties susiaurėjimu gali nepavykti panaikinti tarpelio. Jei lieka tik toje vienoje vietoje, sako galima ramiai toliau naudoti net BT. mastau.gif Nors pati vieną tokį "sutaisytą" turiu, visgi nežinau, ar kada jį naudosiu NŠP tikslais g.gif .
Atsakyti
Niu kokios naujienos? Naujų nestuke.gif dar neturim? biggrin.gif Pas mane atkeliavo tos dienos, taip keistai kartais mano antra fazė būna 15 dienų, kartais 13. Tai šįkart buvo 13. Ir mmm man jau beveik baigėsi, tik vos vos tepa (4CD) o anksčiau plaukdavau, kokias 4 dienas ir tepdavau beveik dar 3. Tai thumbup.gif labai.
Atsakyti
Horo, tau mmm lengvesnes manau del vasaros karsciu ir gal su tuo susijusiu skysciu trukumu??
o pas mane 22 CD.. BT zemai.. niekaip nekyla, tai jau ne nzn ar O buvo? blink.gif Ar verta cia koki NT daryti ar laukti mmm kada nors? Zodziu, grynas pasimetimas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MildukasK @ 2010 07 06, 16:14)
o pas mane 22 CD.. BT zemai.. niekaip nekyla, tai jau ne nzn ar O buvo?  blink.gif Ar verta cia koki NT daryti ar laukti mmm kada nors? Zodziu, grynas pasimetimas  doh.gif

Kantrybės. 4u.gif Man jau 41 CD blink.gif , bet net neįsivaizduoju, ko laukti - ar mm, ar O. unsure.gif Jau net nebejuokinga - gleivės 20 d. kaip vaisingo, taip vaisingo tipo. Kažin ar taip iš viso gali būti? g.gif Gal aš jau visai nusiinterpretuoju. unsure.gif Su kakleliu išvis "nebesusišneku" - keičiasi kas antrą dieną be jokių dėsningumų. doh.gif Taip tai jau ko gero tikrai būti negali ir turbūt prireiks ne vieno normalaus ciklo, kad pradėčiau teisingai atskirti. verysad.gif Ilgiausias ciklas gyvenime yra buvęs 46 d. (po pirmojo gimdymo), bet panašu, kad šis tęsis dar ilgiau. doh.gif Džiugina tik tai, kad anas išsišokėlis buvo jau ovuliacinis. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2010 07 02, 07:29)
Dabar man didelis akies uždegimas, jau kokią dešimt dienų, lašinu stiprius hormoninius antibiotikus ir dar porą sav. lašinsiu... Taip kad jaučiu ir šį ciklą teks praleisti   verysad.gif

Užjaučiu, Drugeli, linkiu greičiau pasveikti 4u.gif

Man irgi buvo problemų su sveikata.. verysad.gif Po O labai gerai jaučiausi, 7DPO vos vos rausvai patepė - pasidžiaugiau, kad turbūt implantacija, bet tą pačią dieną nuvažiavom į kaimą pas močiutę, kur buvo daug vaišių - valgėm visi, bet blogai buvo tik man, kiaurą naktį vėmiau, žiauriai skaudėjo skrandį.. Kitą rytą BT buvo 37,35. Sekantį rytą - 36.7 doh.gif , jaučiausi dar silpnai. Vėliau po truputį stabilizavosi BT, išvažiavom į tą dviračių žygį. 11 DPO vėl patepliojo. Šiandien 13 DPO - BT pašokus iki 37,2, bet NT - neigiamas verysad.gif Ir dar jaučiu nugarą skaudena, lyg prieš mmm. Taip ir nežinau kaip čia yra - ar NT dar nerodo, ar pakenkė tas bjaurus apsinuodijimas.. verysad.gif Kažkaip įsivaizduoju jei buvo taip kritusi BT, matyt negerai.. g.gif Po O niekada man nebūdavo jokių tepliojimų, tad labiausiai gaila jei buvo užkibęs žirniukas, bet nepatiko jam.. Žiūriu labai tragizuoju aš šiandien, kai NT pasidariau tai net apsiverkiau, o juk planavau daryti ryt ryte, bet neišlaukiau doh.gif

Keliu grafikėlį:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo suri kata: 06 liepos 2010 - 20:49
smalsute, tavo bent jau gleives vaisingo tipo biggrin.gif o mano kaip kremines, taip kremines.. viena diena lyg sakyciau gimdos kaklelis buvo aukstai/minkstas/atsidares... Zodziu, apsisarvuoju vel kantrybe ir laukiu smile.gif Bet kai toks neaiskus ciklas tai ir II sunku butu tiketis... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(suri kata @ 2010 07 06, 21:25)
Taip ir nežinau kaip čia yra - ar NT dar nerodo, ar pakenkė tas bjaurus apsinuodijimas..

Suri kata, nagi aukščiau nosį. console.gif Nereikia taip tvirtai įsitikinti, kad būtinai pirmą planavimo mėnesį ir pastosi. Puiku, jei jau esi nebe viena nestuke.gif , bet juk nieko baisaus, jei ir teks dar mažumėlę palaukti. Mažiau galvok apie neva pamestą žirniuką - tie patepliojimai dar nieko nesako, net jei ir anksčiau nėra taip buvę.
Papildyta:
QUOTE(suri kata @ 2010 07 06, 21:25)
Žiūriu labai tragizuoju aš šiandien, kai NT pasidariau tai net apsiverkiau, o juk planavau daryti ryt ryte, bet neišlaukiau  doh.gif

Tikriausiai paverksi ir kai rodys II - tik jau iš džiaugsmo. mirksiukas.gif Turi tie NT savybę taip veikti moteriškes. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(MildukasK @ 2010 07 06, 21:44)
smalsute, tavo bent jau gleives vaisingo tipo biggrin.gif

Tai kad aš jau viskuo tuoj pradėsiu abejoti. unsure.gif Suprantu, kad gal perdaug aš čia spirgu tikėdamasi, jog taip anksti po gimdymo viskas sugrįš į vėžias, bet dabartinės situacijos paaiškinimo nerandu verysad.gif - na nebūtų tų vaisingų gleivių, tai galėtų taip tęstis nors ir iki kol baigsiu žindyti, o dabar vis tiek arba mm, arba O turi ateiti. Tik kad va neateina. g.gif O dar nuo rytdienos teks keisti BT matavimo laiką doh.gif - ir apmaudu, ir tuo pačiu kvaila taip nuogąstauti, kai vis tiek šitiek laiko iš tų matavimų naudos dar jokios.
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2010 07 06, 21:30)
Suri kata, nagi aukščiau nosį. console.gif Nereikia taip tvirtai įsitikinti, kad būtinai pirmą planavimo mėnesį ir pastosi. Puiku, jei jau esi nebe viena nestuke.gif , bet juk nieko baisaus, jei ir teks dar mažumėlę palaukti. Mažiau galvok apie neva pamestą žirniuką - tie patepliojimai dar nieko nesako, net jei ir anksčiau nėra taip buvę.
Papildyta:

Tikriausiai paverksi ir kai rodys II - tik jau iš džiaugsmo. mirksiukas.gif Turi tie NT savybę taip veikti moteriškes. 4u.gif
Papildyta:

Tai kad aš jau viskuo tuoj pradėsiu abejoti. unsure.gif Suprantu, kad gal perdaug aš čia spirgu tikėdamasi, jog taip anksti po gimdymo viskas sugrįš į vėžias, bet dabartinės situacijos paaiškinimo nerandu verysad.gif - na nebūtų tų vaisingų gleivių, tai galėtų taip tęstis nors ir iki kol baigsiu žindyti, o dabar vis tiek arba mm, arba O turi ateiti. Tik kad va neateina. g.gif O dar nuo rytdienos teks keisti BT matavimo laiką doh.gif - ir apmaudu, ir tuo pačiu kvaila taip nuogąstauti, kai vis tiek šitiek laiko iš tų matavimų naudos dar jokios.

Ačiū, Smalsute 4u.gif Stengsiuos neprisigalvoti visokių dalykų smile.gif Va išsipasakojau ir palengvėjo, aprimo ta nenaudėlė vaizduotė biggrin.gif

Ale tikrai sunku po gimdymo su NŠP žiūriu doh.gif Kantrybės Tau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo suri kata: 06 liepos 2010 - 21:41
suri kata, nuraminimui papasakosiu kas man kartą buvo 4u.gif
Buvo po Ugniaus gimimo 6 mėn praėję, žindžiau pilnu tempu, su vyru kartais (tiksliau labai kartais) naudodavom prezervatyvus, o šiaip sekiau gleives ir kaklelį, jos buvo lipnios ir tirštos į vaisingas visai nepanašios, kaklelis uždaras, na žodžiu, tipinė nevaisinga situacija. Bet susišvietė man kažkas pasidaryti NT. Pasidarau, neigiamas. Suverkė Ugnytis nuėjau pakeisti sauskelnių, o ten neryški antra juostukė doh.gif Aš į krokodilo ašaras, vyras ramina nenuramina, nulekiu pas draugę, ji sako, na tikrai yra, tada mamai pasipasakoju ir lekiu pasidaryti kraujo tyrimo... Jau galvoju, kaip pametinukus auginsiu, paskambinu atsakymo - o ten moterėlė linksmu balsu praneša, kad jokio jokio nėštumo nėra... O kitą dieną atkeliavo mmm. Taigi, jei būčiau jų sulaukusi su tom melagėm juostelėm, būčiau manius, kad persileidau.
Na ir dar į temą iš asmeninės patirties galiu papasakoti, kad kai buvau nestuke.gif su Ugnyčiu, pasidariau 13DPO NT (tiesa dieną) ir jis buvo neigiamas, tada privalgiau pastovėjusios žuvies ir velniškai apsinuodijau. Man pakilo temperatūra iki 39,7C, vėmiau, net tokie lyg patraukymai buvo prasidėję. Tokia aukšta temperatūra nelabai suderinama su nestuke.gif , nes apie 40C negrįžtamai pakinta baltymai, taigi sudie, pilvinuk. Bet Ugnius nebijojo nieko wub.gif nei to karščiavimo (kai papasakojau gydytojai, kas nutiko, ji ne tiek pasveikino, kiek papasakojo, kas vyksta persileidimo metu), nei streso (mirė mano senelis 4 dienos po to, kai sužinojau, jog nestuke.gif ) nei pasikartojančių šlapimo pūslės uždegimų. Taigi, viskas Dievo rankose thumbup.gif
Atsakyti