Smalsute, nebuvo iš vis jokio. Jei gerai pamenu, tą NT susigalvojau daryti, nes pradėjau matuoti BT ir oplia mano BT sukasi apie 37,2C. Tai kokia čia dar gali būti pirma fazė??? Taigi, tada ir sulaukiau mmm, pačių pirmųjų ir ciklas panašu, kad buvo ovuliacinis. Bet Bilingso metodas mane gražiai išdūrė tada
nes nebuvo jokio drėgnumo, ar kitų vaisingumo požymių. Nuo to laiko į Bilingso metodą žiūriu atsargiai. Nors dabar po antro mažylio gimimo, vaisingos gleivės pas mane labai aiškios būna, jų pobūdis sutampa su BT, taigi aš pasilengvinau sau darbuką ir BT pradedu matuoti pamačius kokius nors gleivių pasikeitimus. Aišku, pagal kalendorinį metodą trumpiausias ciklas - 20, naudojam gumutes. Man dar įdomus toks dalykas su ankstyvųjų dienų taisykle. Ten yra pasakyta, kad jeigu nėra jokių gleivių, tada lytiniai santykiai galimi kas antrą dieną. O ką reiškia nėra jokių gleivių? Kur jų turi nebūti? Ant kelnaičių, ar ten giliau? Nes jei giliau, man niekada nebūna, kad nėra ten gleivių. Visada yra, tik skiriasi tipas, jos būna lipnios, tirštos.

QUOTE(Horo @ 2010 07 10, 10:52)
Man dar įdomus toks dalykas su ankstyvųjų dienų taisykle. Ten yra pasakyta, kad jeigu nėra jokių gleivių, tada lytiniai santykiai galimi kas antrą dieną. O ką reiškia nėra jokių gleivių? Kur jų turi nebūti? Ant kelnaičių, ar ten giliau? Nes jei giliau, man niekada nebūna, kad nėra ten gleivių. Visada yra, tik skiriasi tipas, jos būna lipnios, tirštos.
Man tai irgi atrodo labai miglota. Pas Kiplius išskaičiau, kad paprastai tų sausų dienų tebūna 1-4 po mm (o jei mm ilgėlesnės, ir iš viso nebūna), tai galimas daiktas, kad dalis moterų nelabai ir gali žinoti, kas tai yra.

QUOTE(Horo @ 2010 07 10, 09:52)
Man dar įdomus toks dalykas su ankstyvųjų dienų taisykle. Ten yra pasakyta, kad jeigu nėra jokių gleivių, tada lytiniai santykiai galimi kas antrą dieną. O ką reiškia nėra jokių gleivių? Kur jų turi nebūti? Ant kelnaičių, ar ten giliau? Nes jei giliau, man niekada nebūna, kad nėra ten gleivių. Visada yra, tik skiriasi tipas, jos būna lipnios, tirštos.
Turi nebūti gleivių išoriškai vertinant, taip pat neturi būti šlapumo/slidumo/drėgnumo jausmo irgi išoriškai. Nes juk viduje ten visada drėgna

QUOTE(suri kata @ 2010 07 11, 18:55)
Turi nebūti gleivių išoriškai vertinant, taip pat neturi būti šlapumo/slidumo/drėgnumo jausmo irgi išoriškai. Nes juk viduje ten visada drėgna 

Manau suprantama, kad tas sausumas vertinamas tik išoriškai, t.y. ne nuo gimdos kaklelio, bet juk ir išoriškai gleivinė (kiek ten jos tėra) negali būti visiškai sausa tiesiogine šio žodžio prasme. Bent aš taip supratau Horo klausimą.

Supratau
Hmm, aš irgi galvoju jei be kalendorinės ribos stipriai sumažėja efektyvumas. Nors mano ginekologė, man siūlė būtent pagal gleives nustatyti vaisingos fazės frazę (man mano ciklas nėra ypač reguliarus), bet aš nesu tokia drąsi
ir manau gerai darau, kad nesu
Man ramu, žinau, kad nuo 11CD reikia imtis apsaugos priemonių, o va vaisingas gleives pastebiu kokiom 4 dienom, kartais dar daugiau vėliau.

kaip tylu cia... Isgeibusios visos nuokarscio?
na, bet as i jus su kl. - kaip interpretuoti pagausejusi kreminiu gleiviu kieki II ciklo dalyje? man 29 CD ir jau 3ia diena net ant kelnaiciu matosi baltos tirstos gleives...
artejancios mmm ar
Beje, tai 7 DPO
Tiesa, ir gimdos kaklelis vakar minkstas buvo, nors ir gan zemai..

na, bet as i jus su kl. - kaip interpretuoti pagausejusi kreminiu gleiviu kieki II ciklo dalyje? man 29 CD ir jau 3ia diena net ant kelnaiciu matosi baltos tirstos gleives...

QUOTE(MildukasK @ 2010 07 13, 07:57)
artejancios mmm ar
Beje, tai 7 DPO

Reikia parodyti grafiką

nesudetinga

QUOTE(MildukasK @ 2010 07 13, 07:57)
artejancios mmm ar
Beje, tai 7 DPO

Milduk, o kodėl Tu taip įsitikinusi, kad dabar II ciklo pusė? Kokio ilgio yra buvęs Tavo ilgiausias ciklas? Grafike tai aš nematau jokių įrodymų, kad O jau būtų buvusi.

niu... siaip, matyt labai jau laukiu tos antros ciklo fazes ir
Siaip trys paskutiniai ciklai (ziurint nuo dabar) buvo 30, 40 ir 47 d.... Jau po to paskutinio 30 d., tikejausi, kad grizo i vezias, nes pries tai gal del vestuviu buvo pailgeje...
nes aisku, pozymiai tai tokie migloti... Siaip keista, kad net geriant Duphastona, kas is principo gi yra progesteronas, BT nepakyla... Saltakrauje as kazkokia

nes aisku, pozymiai tai tokie migloti... Siaip keista, kad net geriant Duphastona, kas is principo gi yra progesteronas, BT nepakyla... Saltakrauje as kazkokia

QUOTE(MildukasK @ 2010 07 13, 13:09)
Siaip trys paskutiniai ciklai (ziurint nuo dabar) buvo 30, 40 ir 47 d.... Jau po to paskutinio 30 d., tikejausi, kad grizo i vezias, nes pries tai gal del vestuviu buvo pailgeje...
Tai dar visai gali laukti O. Mano ciklai beje irgi tik ilgėja (jau visus asmeninius rekordus viršijo

ech.. neguodzia...
Na, tikiuosi, kad NT greiciau parodys II, nei mmm prasides