Gal galit pasakyt keik mazdaug kainuoja magistro kursinis darbas apie 20 psl?
QUOTE(vedeja @ 2005 05 06, 15:49)
Gal galit pasakyt keik mazdaug kainuoja magistro kursinis darbas apie 20 psl?
vieno lapo kaina svyruoja nuo 12 iki 35 litų. priklauso nuo temos ir nuo to, per kiek laiko reikia parašyti (kuo trumpesnis laiko tarpas, tuo brangiau teks mokėt)
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 05 06, 16:28)
nu negąsdink taip žmonių
aš pvz. už 20 lapų noriu 150 Lt, kaina kinta priklausomai nuo temos ir skubumo. tai ką, visai nusipiginau

aš pvz. už 20 lapų noriu 150 Lt, kaina kinta priklausomai nuo temos ir skubumo. tai ką, visai nusipiginau

na aš dar pernai mažgaug tiek imdavau už 20 lapų, bet kai susidarė ilgiausios eilės dėl pigumo, geri žmonės mane paprotino

žodžiu teeeip... rašau tiesiai šviesiai kiek imu aš (nerašau darbo visai, jei duoda tris dienas):
rašto darbas - referatas - lapas 8;
kursinis - lapas 10 (iš soc srities, psichologijos), 12 (iš teisės srities);
diplominio dar nerašiau

QUOTE(Lemone @ 2005 05 06, 17:47)

na aš dar pernai mažgaug tiek imdavau už 20 lapų, bet kai susidarė ilgiausios eilės dėl pigumo, geri žmonės mane paprotino

žodžiu teeeip... rašau tiesiai šviesiai kiek imu aš (nerašau darbo visai, jei duoda tris dienas):
rašto darbas - referatas - lapas 8;
kursinis - lapas 10 (iš soc srities, psichologijos), 12 (iš teisės srities);
diplominio dar nerašiau

Labai norėčiau pamatyti nors keletą lapų, kurio vertė 10 - 12 Lt ar tikrai jie to verti

Nes žiūriu dauguma pradėjo, brangiau imti bet nepadaro to darbo kokybiškai, va tame yra problema.
Kitas dalykas - kaina labai priklauso iš kokio miesto žmogus rašo; Vilnius, Kaunas, Klaipėda ar Panevėžys

Asmeniškai man teko pirkti darbus ir iš Kauno ir iš Vilniaus ir Panevėžyje

Kitas dalykas ne kainoje esmė, o kas rašo tą darbą.
Vienu žodžiu apie tuos darbus visą DARBĄ

Dabar žinau tik vieną rašantį žmogų, kurio galiu paprašyti darbo pagal visus reikalavimus
(galėčiau pareklamuoti, jei prižadėtų man pirmenybę
)

QUOTE(PUka @ 2005 05 06, 19:32)
Dabar žinau tik vieną rašantį žmogų, kurio galiu paprašyti darbo pagal visus reikalavimus
(galėčiau pareklamuoti, jei prižadėtų man pirmenybę
)

PUka, nejaugi kiti rasydami nesilaiko reikalavimu?

na paskutinį kursinį rašiau savaitę - labai maža laiko davė ir laaaabai prašė, tai ir mokėjo po 12. prisipažinau tam žmogeliui kad darbas toli gražu ne super, nes per tiek laiko gali tik tyrimą padaryti, o kur dar teorija... pati labai nustebau, kad darbas buvo įvertintas 9.
yra kitas dalykas: bent jau mūsų universitete kursinį gali taisyti kelis kartus, todėl darbą įduodu savaitę anksčiau nei reik pristatyt, kad dėstytotas pažiūrėtų. jei kas blogai - pataisau.
turiu subjektyvią nuomonę apie tuos, kurie perka - jei pats nerašai, vadinasi turi pakankamai pinigų mokėt. o aš iš to gyvenu. o intensyvus ie kokybiškas darbas apmokamas nepigiai.
yra kitas dalykas: bent jau mūsų universitete kursinį gali taisyti kelis kartus, todėl darbą įduodu savaitę anksčiau nei reik pristatyt, kad dėstytotas pažiūrėtų. jei kas blogai - pataisau.
turiu subjektyvią nuomonę apie tuos, kurie perka - jei pats nerašai, vadinasi turi pakankamai pinigų mokėt. o aš iš to gyvenu. o intensyvus ie kokybiškas darbas apmokamas nepigiai.
mano mama uz magistrini ima 1200lt 
klientu belenkiek, vos speja.
o siaip referato lapo kaina 10-12lt.
vat.

klientu belenkiek, vos speja.
o siaip referato lapo kaina 10-12lt.
vat.

Pigiau ir aš nerašyčiau-juk jei nori kokybišką darbą parašyti-oi, kiek turi laiko ir žinių įdėti. Pats to nenori daryti-mokėk.
Atsakykit mergytės kokiomis temomis esat rašiusios darbus?
Labai įdomu sužinoti. Kiek skaičiau, tai vyrauja ekonomika, vadyba, teisė.
Negi nėra kitokių?
Jei darbas vertinamas puslapiais tai suprantu tik tekstinis darbas?
O jei reikia programą parašyt? Niekam netetko? Nes programos ataskaitą parašyt, kad ir 50 psl tai vos ne juokų darbas.

Labai įdomu sužinoti. Kiek skaičiau, tai vyrauja ekonomika, vadyba, teisė.
Negi nėra kitokių?
O jei reikia programą parašyt? Niekam netetko? Nes programos ataskaitą parašyt, kad ir 50 psl tai vos ne juokų darbas.
QUOTE(kvaki @ 2005 05 06, 23:40)
O jei reikia programą parašyt?
O jei reikia programą parašyt?
oj čia tai jau visai kitos kainos