Įkraunama...
Įkraunama...

Perkami ir parduodami mokslo darbai

Apklausa: ar esate kada pirkusi (-es) diplomini darba universitete? (571 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Laisvė @ 2005 04 13, 22:47)
Aš taip pat rašau: ir sau, ir draugams artimiems. Ir už pinigus, žinoma. Pastarasis rašymas labiau patinka, nes jis pagerina piniginius reikalus. Ir tų darbų jau nemažai prisikaupė. Bet jei kas taip imtų ir prašytų atsiųsti, tai pacituočiau močiutės žodžius: "Gera širdelė - nuoga rūrelė" biggrin.gif .

O jei per tuos darbus neturėtum laiko sau rašyti - ar patikėtum kitam žmogui? g.gif
Atsakyti
pirmiausia tai nesuprantu, kaip už ačiū galima savo darbą kažkam atiduot? turiu omeny žmogui, kurio gyvenime nesi matęs ir nieko apie jį nežinai g.gif manęs čia irgi klausė ar galėčiau... galėjau. bet ne darbą nusiųst, o parašyt nuorodas į literatūrą cool.gif
žiūriu, čia labai daug kas rašo darbus savo draugams, artimiesiems... na aš sesei gal ir parašyčiau (jei gerai sumokėtų biggrin.gif ), bet draugams niekad nerašau. kažkaip atsakomybė tada didesnė žymiai būtų. o neduokdie už tą darbą ne 10, o 9 parašys blush2.gif gėda būtų neišpasakytai... doh.gif man patinka vieną darbą vienam žmogui rašyt. sandoris pasibaigė ir viso gero amžiams, kad nebūtų visokių "aš gi nuolatinis klientas, tai gal nuolaidą" ir pan. schmoll.gif
laikykit kumščius - rytoj ginasi mano rašytą kursinį, per kurį pati kelias skolas įsipaišiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Virdzinija @ 2005 04 13, 23:55)
O jei per tuos darbus neturėtum laiko sau rašyti - ar patikėtum kitam žmogui? g.gif

Nu, matyt, schmoll.gif , nes savi marškiniai visuomet arčiau kūno. Pirmiausiai darbus atlikčiau sau, galvočiau apie save. Juk "skęstančiųjų gelbėjimas - pačių skęstančiųjų reikalas, ar ne?
Atsakyti
Manau, kad visaip buna, o ir reikia. As ir sau darbus pati rasau, draugems rasau, cia jau biznis, sesei rasau - cia tai jau pravalas, bo visiskai kita specialybe nei mano, bet pernai rasiau gavo 9, labai dziaugiuosi, siaip nezinau kaip cia yra, bet kitam geriau parasau nei sau ax.gif

Darbu ir prasau, bet ne tam kad juos tokius ir nunesti, bo bunu jau ir tema kursinio susigalvojus, bet kazkaip drasiau kai pvz turiu pries nosi ir savo mielai duodu, kai tikrai zinau, kad neplagijuos, o tiesiog pasiziures kaip padaryti, pas mus tai ir nepaplagijuosi, bo katedroje studentus gali ant dvieju ranku pirstu susukaiciuot.

Manu kiekvieno asmeninis turi buti nusistatymas, duoti ar neduoti, padeti ar nepadeti, as uz padeti, man negaila, be to nezinai kada tau prireiks tos pagalbos smile.gif
Atsakyti
Na, daugiausia vis tik darbų pasidarau pati - bent jau taip stengiuosi. Užsakau rašto darbą tik tuo atveju, jei dalykas atrodo nelabai svarbus, ir man norisi daugiau laiko skirti svarbesniems. Kitiems nesu rašiusi, neturėčiau laiko, nors sugebėjimų užtektų biggrin.gif , tik vyrui teko šį bei tą moksluose pagelbėt, na bet juk čia beveik kaip ir sau, o ir jis man dabar padeda su visokiais techniniais dalykais.
Aš už tokius sandėrius, kai vienas moka, o kitas padaro jam konkretų darbelį, o kažkokių prašinėjimų nemėgstu, na nebent kaip pavyzdžio. Plagijuoti nedrįsčiau, o ir sąžinė neleistų schmoll.gif
Atsakyti
As tai nepirkau niekad, o pazymiu geru gavau ir nelabai, zodziu, visaip. O is kur kas perka toks pasitikejimas rasanciuoju?O jei dar gynimas...Bet ne tame dalykas, as nesmerkiu perkanciuju (kai kas gyvena is rasymu), bet pati tai jau ne...
Atsakyti
QUOTE(Burbulytis @ 2005 04 14, 12:26)
...O jei dar gynimas....

Perskaitai darbe, plius dar info susirenki ir kuo puikiausiai apsigini.

Manau yra dvi rušys perkančiųjų:
1. Perka darbą, kad tik nunešti ir viskas. Pažimys nėra labai svarbu.
2. Tie kurie labai neturi laiko vaikščioti po skaityklas ir bibles, bet apie rašančią temą domisi ir nuraukia.
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(PUka @ 2005 04 14, 12:42)
Perskaitai darbe, plius dar info susirenki ir kuo puikiausiai apsigini.

Manau yra dvi rušys perkančiųjų:
1. Perka darbą, kad tik nunešti ir viskas. Pažimys nėra labai svarbu.
2. Tie kurie labai neturi laiko vaikščioti po skaityklas ir bibles, bet apie rašančią temą domisi ir nuraukia.
smile.gif

Aš į tuos antruosius pretenduoju biggrin.gif , nors tikrai tik keletą darbų esu pirkusi. Visada gerai išsistudijuoju atliktą darbą, kai ką pataisau, jei reikia - pridedu. O taip, kad nesugebėčiau apginti - dar nebuvo. Kai dalyką išmanau, tai perskaičiusi galėčiau apginti bet kurį darbą tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2005 04 14, 16:20)
perskaičiusi galėčiau apginti bet kurį darbą tongue.gif

kambariokė šiemet gynėsi magistrinį. ėjo viena iš paskutiniųjų, kai komisijos nariai jau nenuotaikoj ir pavargę. tai jos paklausė apie literatūrą naudotą. kai paminėjo apie labiausiai analizuotą knygą, gavo tokių klausimėlių... blink.gif prašė pacituoti, papsakoti smulkiau ir pan. kaži ar tokį ir galėtum apsigint g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lemone @ 2005 04 15, 20:26)
kambariokė šiemet gynėsi magistrinį. ėjo viena iš paskutiniųjų, kai komisijos nariai jau nenuotaikoj ir pavargę. tai jos paklausė apie literatūrą naudotą. kai paminėjo apie labiausiai analizuotą knygą, gavo tokių klausimėlių...  blink.gif  prašė pacituoti, papsakoti smulkiau ir pan. kaži  ar tokį ir galėtum apsigint  g.gif

Matai, tokių darbų, kaip magistrinis, bakalaurinis ar net kursinis - tikrai nepirkčiau, rimtus darbus darau visada pati. Minėjau, kad leidžiu sau nerašyti pati tik tokių, kurie daugmaž formalūs ir nelabai svarbūs, pvz. pirmame kurse, kai reikia prirašyti krūvas darbų iš dalykų, kurie dažnai būna tik vieną semestrą.
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2005 04 15, 21:52)
Minėjau, kad leidžiu sau nerašyti pati tik tokių, kurie daugmaž formalūs ir nelabai svarbūs

atsiprašau, nepastebėjau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lemone: 16 balandžio 2005 - 12:51
Niekada nepirkau. Nepasitikiu tiesiog kitais ir viskas. O mano magistrinio temos tai niekas normaliai neparašytų, tema tokia, kad kažkur iš praktikos nepaimsi, reikia viską išgalvot, tikrai labai sunkus darbas. Be to, kam mokėt pinigus, jei galima sau nemokamai pasidaryt:P
Atsakyti