Įkraunama...
Įkraunama...

Perkami ir parduodami mokslo darbai

Apklausa: ar esate kada pirkusi (-es) diplomini darba universitete? (571 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE (Realiste @ 2004 09 08, 18:07)
Ziurint kokia tema domina smile.gif

Zinosiu i ka kreiptis, kai tik suzinosiu wink.gif
Atsakyti
Nenoriu darbo is interneto.Tikrai žinau kad su tokiu nepraslysiu. Mano darbas labai konkretus-reikia isanalizuoti vieną įsakymą sad.gif
Atsakyti
QUOTE (NERA @ 2004 09 09, 05:50)
Nenoriu darbo is interneto.Tikrai žinau kad su tokiu nepraslysiu. Mano darbas labai konkretus-reikia isanalizuoti vieną įsakymą sad.gif

O be to tuos darbus is interneto daugmaz destytojai zino wink.gif
Atsakyti
Nežinau, ar kokia musė iš pat ryto įkando, kad nusprendžiau pradėti naują diskusiją... O gal net ne diskusija - tai pasisakymas, kurio negaliu "patalpinti" nei į vieną kitą forumo temą - netinka... g.gif
Lankausi kursinių darbų skyrelyje, ir jau nebe pirmą kartą užkliūna panašaus pobūdžio skelbimėliai "ei, merginos, labai labai reikia tokio ir tokio darbelio (referato, diplominio, kursinio), jei galit, prašau atsiųskit ten ir ten, būsiu labai dėkinga". Nepaisant gana, sakyčiau, nedraugiško tono, tokio skelbimo autorius turi savo vartotojo sąskaitoje tik 1-6 žinutes... blink.gif
Tai va, ir kilo klausimas - kaip jūs žiūrite į tokius "narius", kurie, mano įtarimu, prisregistruoja tam, kad galėtų iš geraširdžių nuolatinių dalyvių ir senbuvių gauti naudingų mokslinių darbelių? g.gif
Atsiprašau, jei tai- tik mano paranojiškas įtarumas, bet tokia mintis kilo, ir ne kartą.. blush2.gif
Atsakyti
Niekaip schmoll.gif Aš savo darbus rašau pati, o kitos sukasi, kaip išmano user posted image Visais laikais tokių buvo sad.gif Tik dabar lengviau - užtenka po internetą palandžiot, pasiskelbti, nu dar kartais kokį litą sukrapštyti ir pasinaudoti protingų žmonių smegenais user posted image Nei smerkiu aš jų, nei ką - paprasčiausiai negerbiu schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Plunksnė: 13 balandžio 2005 - 18:13
QUOTE(Plunksnė @ 2005 04 13, 18:10)
Niekaip  schmoll.gif  Aš savo darbus rašau pati, o kitos sukasi, kaip išmano user posted image Visais laikais tokių buvo sad.gif Tik dabar lengviau - užtenka po internetą palandžiot, pasiskelbti, nu dar kartais kokį litą sukrapštyti ir pasinaudoti protingų žmonių smegenais user posted image Nei smerkiu aš jų, nei ką - paprasčiausiai negerbiu  schmoll.gif

Niekam niekada gyvenime nepatikėčiau rašyti man darbo... schmoll.gif O pati rašau kitiems blush2.gif
Atsakyti
aš irgi pati rašau ir sau, ir kitiems, todėl nelabai dalinu darbus veltui blush2.gif nebent draugams reikia ax.gif
Atsakyti
Ir pati galiu rašyt, ir kitam galiu duot, kad man rašytų, bet tai yra darbas, už kurį pinigai mokami smile.gif O už dyka - tai nebent artimam žmogui smile.gif Tolimam - špygą taukuotą tongue.gif

Cha, su Ieva - Pieva tą patį parašėm smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 13 balandžio 2005 - 18:49
QUOTE(Noa @ 2005 04 13, 18:48)
Ir pati galiu rašyt, ir kitam galiu duot, kad man rašytų, bet tai yra darbas, už kurį pinigai mokami smile.gif O už dyka - tai nebent artimam žmogui smile.gif Tolimam - špygą taukuotą tongue.gif

Aha, o kalbant apie tokias personas, kurios įsiregistruoja į SM specialiai dėl darbų? Merginos čia geraširdės, dalinasi kuom turi.. atsiranda norinčių pasinaudoti... doh.gif
Naivu būtų tikėtis, kad žmogus prisiregistravo gerais tikslais, ir čia šmaukšt! - tiesiai į kursinių darbų skyrelį prašyti referatų...
Atsakyti
idomi tema, kazkas naudojasi tuo, ir dart be to uzveda nauja tema kuri turi tik keleta atsakymu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2005 04 13, 19:48)

Palaikau šių didžiai gerbtinų moterų nuomonę drinks_cheers.gif
Špygą - o taukus nulaižyčiau, bo pati ant dietos, labai jau maistą skaudu atiduot...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ratatankė: 13 balandžio 2005 - 20:02
Aš taip pat rašau: ir sau, ir draugams artimiems. Ir už pinigus, žinoma. Pastarasis rašymas labiau patinka, nes jis pagerina piniginius reikalus. Ir tų darbų jau nemažai prisikaupė. Bet jei kas taip imtų ir prašytų atsiųsti, tai pacituočiau močiutės žodžius: "Gera širdelė - nuoga rūrelė" biggrin.gif .
Atsakyti