QUOTE (Realiste @ 2004 09 08, 18:07) |
Ziurint kokia tema domina ![]() |
Zinosiu i ka kreiptis, kai tik suzinosiu

Nenoriu darbo is interneto.Tikrai žinau kad su tokiu nepraslysiu. Mano darbas labai konkretus-reikia isanalizuoti vieną įsakymą

QUOTE (NERA @ 2004 09 09, 05:50) |
Nenoriu darbo is interneto.Tikrai žinau kad su tokiu nepraslysiu. Mano darbas labai konkretus-reikia isanalizuoti vieną įsakymą ![]() |
O be to tuos darbus is interneto daugmaz destytojai zino

Nežinau, ar kokia musė iš pat ryto įkando, kad nusprendžiau pradėti naują diskusiją... O gal net ne diskusija - tai pasisakymas, kurio negaliu "patalpinti" nei į vieną kitą forumo temą - netinka...
Lankausi kursinių darbų skyrelyje, ir jau nebe pirmą kartą užkliūna panašaus pobūdžio skelbimėliai "ei, merginos, labai labai reikia tokio ir tokio darbelio (referato, diplominio, kursinio), jei galit, prašau atsiųskit ten ir ten, būsiu labai dėkinga". Nepaisant gana, sakyčiau, nedraugiško tono, tokio skelbimo autorius turi savo vartotojo sąskaitoje tik 1-6 žinutes...
Tai va, ir kilo klausimas - kaip jūs žiūrite į tokius "narius", kurie, mano įtarimu, prisregistruoja tam, kad galėtų iš geraširdžių nuolatinių dalyvių ir senbuvių gauti naudingų mokslinių darbelių?
Atsiprašau, jei tai- tik mano paranojiškas įtarumas, bet tokia mintis kilo, ir ne kartą..

Lankausi kursinių darbų skyrelyje, ir jau nebe pirmą kartą užkliūna panašaus pobūdžio skelbimėliai "ei, merginos, labai labai reikia tokio ir tokio darbelio (referato, diplominio, kursinio), jei galit, prašau atsiųskit ten ir ten, būsiu labai dėkinga". Nepaisant gana, sakyčiau, nedraugiško tono, tokio skelbimo autorius turi savo vartotojo sąskaitoje tik 1-6 žinutes...

Tai va, ir kilo klausimas - kaip jūs žiūrite į tokius "narius", kurie, mano įtarimu, prisregistruoja tam, kad galėtų iš geraširdžių nuolatinių dalyvių ir senbuvių gauti naudingų mokslinių darbelių?

Atsiprašau, jei tai- tik mano paranojiškas įtarumas, bet tokia mintis kilo, ir ne kartą..

Niekaip
Aš savo darbus rašau pati, o kitos sukasi, kaip išmano
Visais laikais tokių buvo
Tik dabar lengviau - užtenka po internetą palandžiot, pasiskelbti, nu dar kartais kokį litą sukrapštyti ir pasinaudoti protingų žmonių smegenais
Nei smerkiu aš jų, nei ką - paprasčiausiai negerbiu

QUOTE(Plunksnė @ 2005 04 13, 18:10)
Niekaip
Aš savo darbus rašau pati, o kitos sukasi, kaip išmano
Visais laikais tokių buvo
Tik dabar lengviau - užtenka po internetą palandžiot, pasiskelbti, nu dar kartais kokį litą sukrapštyti ir pasinaudoti protingų žmonių smegenais
Nei smerkiu aš jų, nei ką - paprasčiausiai negerbiu 

Niekam niekada gyvenime nepatikėčiau rašyti man darbo...

Ir pati galiu rašyt, ir kitam galiu duot, kad man rašytų, bet tai yra darbas, už kurį pinigai mokami
O už dyka - tai nebent artimam žmogui
Tolimam - špygą taukuotą 
Cha, su Ieva - Pieva tą patį parašėm

QUOTE(Noa @ 2005 04 13, 18:48)
Ir pati galiu rašyt, ir kitam galiu duot, kad man rašytų, bet tai yra darbas, už kurį pinigai mokami
Tolimam - špygą taukuotą 

Aha, o kalbant apie tokias personas, kurios įsiregistruoja į SM specialiai dėl darbų? Merginos čia geraširdės, dalinasi kuom turi.. atsiranda norinčių pasinaudoti...

Naivu būtų tikėtis, kad žmogus prisiregistravo gerais tikslais, ir čia šmaukšt! - tiesiai į kursinių darbų skyrelį prašyti referatų...
idomi tema, kazkas naudojasi tuo, ir dart be to uzveda nauja tema kuri turi tik keleta atsakymu

QUOTE(Noa @ 2005 04 13, 19:48)
Tolimam - špygą taukuotą 

Palaikau šių didžiai gerbtinų moterų nuomonę

Špygą - o taukus nulaižyčiau, bo pati ant dietos, labai jau maistą skaudu atiduot...
Aš taip pat rašau: ir sau, ir draugams artimiems. Ir už pinigus, žinoma. Pastarasis rašymas labiau patinka, nes jis pagerina piniginius reikalus. Ir tų darbų jau nemažai prisikaupė. Bet jei kas taip imtų ir prašytų atsiųsti, tai pacituočiau močiutės žodžius: "Gera širdelė - nuoga rūrelė"
.