Įkraunama...
Įkraunama...

Perkami ir parduodami mokslo darbai

Apklausa: ar esate kada pirkusi (-es) diplomini darba universitete? (571 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Aš seniai žinojau apie diplomų, tiksliau diplominių darbų, pirkimą, nes pati esu parašiusi ne vieną kursinį ir diplomonį darbą, tuo "prisidurdama", kartais ir gana padoriai, prie algos. Kitaip tariant, esu baigusi jau ne vieną universitetą ir įgijusi ne vieną specialybę, deja, diplomą turiu tik vieną.
Atsakyti
visos musiskes raso literaturinius darbus ir visos nusipirko-to pasekme: siandien va nunesem keletas ir pasiklausem komentaru,manasi neblogas, bet neaisku ir painu-skaitydama dar karteli as jau tisiog prisimenu tas pavargusias akimirkas, kai jau nusilpus as rasau bet ka, kad tik parasyciau, nes galva visai nebedirba...taigi teks nemazai ka perrasys
va kitas pagyre, sako rasot kaip magistrantes, laugh.gif o tai kaip nebus geras, rase juk doktorantas blink.gif stafke 600 litu, jei kelteas daliu, tai kaina mazeja wink.gif
didziausias mano priesas laikas, bet as savo principams nepasiduosiu ir parasysiu pati, never mind kad mazesnis pazymis...viskas atsisuka kitu galu
lazda turi du galus rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Drakulaite: 10 gegužės 2004 - 16:10
Juk negalima pykti ant tu kurie perka? nes ne visi yra tokie protingi??? mad.gif
Tai kam ir uz ka jiems tas diplomas, jei jie nera protingi?..... g.gif
Atsakyti
siaip as tame iziuriu dar viena blogybe...kaip sukontroliuoti ir zinori bei suprasti, kad studentas darba nusipirko? o va cia visa atsakomybe krinta ant vadovu peciu-as jos buna nematau po visa menesi, taigi galeciau simta milijonu kartu ta darba nusipirkt, persiskaityt ir papasakot daugmaz atseit kaip rasiau.....
zinoma, kad pikta, diplomus gausim visos, bet dirba tai ne visi, kiti nesaziningai ta popieriu gaus...zinoma, nera ko cia kaukti...kaip ten sakoma- gera sirdele plika subinele. taip ir siam atvejui tinka, pats darysi tai ir liksi plikas kaip tilvikas t.y su mazu pazymiu sad.gif
o zinot, kas baisiausia, kad jos nesislepia ir net vaizduoja didvyres kad darba nusipirko,netgi pabrezia suma atseit stai kike pinigu as turiu ir nesugebu nusiopirkt darba...ir uz ka joms diplomas jei va tokios kiauros smegeneles bash.gif
Atsakyti
Prie ko čia dabar kam tas diplomas. Aš pavyzdžiui ir vaiką auginau (gimė antrame kurse) ir sugebėdavau paskaitose sedėti ir dėstytojai labai teigiamai į mane žiūrėjo, bet nesugebėdavau gerai parašyti darbų. Tai ką reiškia, kad man diplomo įteikti neverta?
Atsakyti
Dauguma perka ne tik diplominius, bet nesivargina net ir kursiniu rasyt! As irgi buciau pirkus, bet pavede finansai sad.gif . Kaip kokia zombe rasiau pora savaiciu vien naktimis (iki 5-6h). Susiduriau su asmeniskumais, taigi pirkimas galejo padet... O del pazymio galit pacios isivaizduot: vieni atnesa doktorantu rasytus darbus (tipo, savo), kiti paprasto bakalauro... Nesunku susiprast dry.gif
Yra ir pas mane tokiu, kurios neslepia sumos, o dar prideda pastabu apie mamos dede ar pan... dry.gif
Atsakyti
Na aš tai pati vargstu, o tuo pačiu ir žinių bagažas didėja. Aišku, gaila laiko ir akių beveik išvarvėjusių, bet pati norėjau mokytis, o ne pirkti diplomą, va kur didysis skirtumas rolleyes.gif Nes per laiką pastebėjau, kad labai daug informacijos virsta žiniomis tuomet, kai pati tą info susirandi ir susidėlioji į stalčiukus. O be to, kažkaip nekyla rankos apgaudinėti žmones, t.y. dėstytojus, kuriuos gerbiu smile.gif
Atsakyti
as va irgi taip pat, saziningai vargstu ir man pyktis tikrai nekyla, nes jauciuosi kaip pati tobuleju viduje, kaip kasdien vis daugiau ir daugiau suzinau,taciau pyktis nekilo iki siol,kol nesuzinojau, kad visos nusipirko darbus sad.gif ir kas idomiausia, suprantu jei nsuipirkusios butu tik tos kaip vadinu kvaileles rolleyes.gif nes yra tokiu, kurios tikrai nesugebetu, nes jas ir taip ikiso per kysius, tai jos visus keturis metus taip ir baige, bet kad nusipirko ir tos gerosios, kurios tikrai mano manymu gabios ir turi ka pasakyti g.gif vienu zodziu- pasak ju...tai jau ir aisku is ju tono ir kalbu...durneles vietoj esu as doh.gif nes:
1. kam paciai vargti jei gali gauti
2. as esu vargsele ubagele, nes neturiu pinigu uz ka nusipirkt
3. as net laisvo laiko neturiu, o kai reikejo sesija susideti tai as pasakiau kad reik padaryt didesne pertrauka tarp egzu kad spetumem ismokti, tai jos nesutiko, o kam...man tos kelios dienos pravers rasant diplomini, o jos juk jau nusipirko ir dar man priekaistauja, kad as esa zirziu, jog nespeju nieko sad.gif cia tai isvis naglumo virsune- taigi cia susikirtineja visu musu interesai unsure.gif

nemegstu nesaziningu zmoniu- jei pagauciau tokius pirkinejimus- negautu diplomo isvis dry.gif
Atsakyti
buvau susidurusi su diplomo pirkimu asmeniskai ir dar karta jau pazistama susrizikavo ta padaryti(siandien darba ji ginasi)
Mano atveju: kai per dien dirbi ir vakare neturi nei kompo nie laiko nei sveikatos tai buvo vienintelis sprendimas, bet kas is to isejo: susiradau rasytoja, apie kurio gabumus nieko nezinojau...pateikiau teorine dali(papildyti info reikejo vienu aspekteliu) paTEIKIAu duomenis SPSS e.Ka gavau naudingo- tai papilde lit sarasa internetiniais saltiniais, padare grafikus bei siokia tokia kiekybine analize, daug moralines paramos. O darba paskui paciai teko daug taisyt, nes as savo darbo vadova geriau pazinojau ir jo stiliu, bet gerai kad kritikuot ir taisyti yra mano stiprioji puse. thumbup.gif Taip kad siuo atveju diplominio nenusipirkau, o tik moraline pagalba...
Pazistama pirko. Skaitant matesi kad silpnai parasyta, spaudem rasytoja pataisyti, bet finale vistiek nieko nepataise tik argumentavo tipo darbo vadovas pats nezino ko nori?! Reziume ka tik gavau zinute is gynejos_ vertins minimaliai sad.gif jai liudna...
Atsakyti
Keista. As net nezinojau, kad yra toks toks verslas- diplominiai. Net i galva neatejo, kad kazkas is mano kurso galetu pirkti. Nors, gal g.gif ...

Man rodos, kad diplominis, kaip garbes reikalas. Nusipirkti diplomini kazkaip tolygu visu studiju metu nurasymui.

Ir mano vyras, nors tuo metu jau labai intensyviai dirbo, taciau diplomini rase pats. Ir tema rinkos ilgai, pamastydamas, kokia tema turi ka naujo ir izvalgaus pasakyti...

Nors. .. jei kai kas mokosi tik del popieriuku, tai tegul perkasi. Vis vien tokie mums ne konkurentai smartass.gif .
Atsakyti
As diplomini pati rasiau. Gavau 10 balu. Tuo tarpu tos, kur pirko, nepasakyciau, kad visos gavo gerus balus, viena net buvo praspirta.

Kas del to poziurio "as kvailele, nes nepirkau", tai pamirskit. Kvaileles tos, kur perka. Vargstant igijama ziniu. Pinigais diploma gali nusipirkti, o stai proto ir isminties jokiais budais. Tos gabios, kurios pirko, matyt ne tokios jau ir gabios ir priedo dar nepasitikincios savo jegom, jei bijojo pacios rasyti. Kitas dalykas gali buti, kad tos, kur perka, yra tiesiog tingines. Na nejau skelbsi visiems "As pirkau, nes tingiu smegenis pasukti, o be to netikiu, kad esu pakankamai protinga pati parasyti". Daug prestiziskiau apsimesti piniginga ir gudria, nors tas gudrumas tik salyginis.

Kas del laiko suradimo ir gabumu, patikekit, as nesu kazkokia ypatinga sioj srity. Rasymo stilius ir klaidos siaubingos, bet tam yra draugai, kurie gali greit perbegti akimis ir istaisyti klaidas. As pati sededavau vakarais po darbo ir po virsvalandziu iki isnaktu, bet parasiau ir dziaugiuosi tuo.

Atsakyti
Dabar rašau savo bakal. darbą, labai kankinuosi, nes visą dieną būnu darbe, dar reikia ruoštis įskaitom ir egzaminam. Laiko trūkst, vadovas visai nieko nepadeda. Baisu. Tikrai žinau, kad iš mūsų grupės nei vienas neperka darbo. Aš irgi nepirkčiau, ne dėl pinigų. Paprasčiausiai nepasitikiu kitais žmonėmis. Nupirkęs niekada negali būti garantuotas, kad jis gerai parašytas. Tuo labiau, kad mano specialybė priskiriama prie tiksliųjų mokslų, vien perskaitęs darbą jo nesuprasi ir pats nesukuręs modelio per ginimąsi nesugebėsi paaiškinti kokie buvo niuansai kuriant jį, su kokiom problemom susidurei, nepadaręs šio krūvino darbo tikrai jame pasiklysi.
Praeitais metais mūsų fakultete taip vienas magistrantas ir neapsigine savo darbo, komisija suprato, kad jis ne pats darė.
Galbūt mokslose, kurie nėra tikslus, arba grynai teorinius darbus ir galima pirkti... Bet aš to tikrai nepalaikau. Jei nesugebi mokytis pats, tai nesi vertas ir diplomo. Ne visi gi turi yurėti aukštąjį išsilavinimą, jei visi jį galėtų gauti, tai ko jis tada būtų vertas ?
Atsakyti