Įkraunama...
Įkraunama...

Perkami ir parduodami mokslo darbai

Apklausa: ar esate kada pirkusi (-es) diplomini darba universitete? (571 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE (zanet @ 2004 05 11, 08:50)

Kas del to poziurio "as kvailele, nes nepirkau", tai pamirskit. Kvaileles tos, kur perka. Vargstant igijama ziniu. Pinigais diploma gali nusipirkti, o stai proto ir isminties jokiais budais.

o as is kitos puses paziureciau. Dabar daug kas mokosi tik del popieriuko, nes tas popieriukas yra labai sureiksminamas, o ir aukstuju mokyklu pas mus pridyge kaip grybu po lietaus, kazkaip abejoju ar dar kurioj nors valstybej yra tiek daug aukstuju. Juk praktiskai visos aukstesniosios mokyklos, bent jau VLN, tapo kolegijomis - t.y. aukstasis neuniversitetinis diplomas. Bet ar per kelis metus spejo pasikeisti ju destymo kokybe ir destytoju specilizacija, tai labai abejoju.
Dieniniam kurse studijuojant dar galima paciai rasyti darbus, bet kaip tai daryti neakivaizdinese studijuose, tai jau atleiskit, bet tikrai neisivaiduoju...
Palyginimui - man matricos buvo destomos kelis men. Broliene pasirinko isligynamasias studijas ir jiems visa informacija buvo pateikta per 4-5 valandas. Tai ar imanoma ka nors suprasti ir isiminti, ypac jei tai nera tavo pagrindinias specialybes dalykas?
Atsakyti
QUOTE (Drakulaite @ 2004 05 14, 16:35)
as manau, kad vienas is svarbiausisu dalyku rasant darba yra geras vadovas smile.gif deja, man tai nenuskilo,nes gavau, blogesnes nebuna, be savo nuomones, abejojancia, net klaidu dorai neistaiso rolleyes.gif o patarimu tai amziais nesulauksi...
dar blogiau, kad ji turi maza vaika ir ateina tik karta per savaite i univiera ir tai daznai veluoja net po 3 val wink.gif as gerbiu motinas,taciau siuo atveju daznai buna pikta, kad ji savo vaiku pasiteisina, kodel neatejo, pavelavo ar neistaise darbo-mano vaikas serga,mano vaikas blogai jautesi-as zinoma uzjauciu, taciau diplominis man taip pat lab svarbu ir ji turetu ir i mus studentus atsizvelgti

p.s o gal kai kas galetu pasidalinti ir parasyti savo diplominiu darbu temas smile.gif butu labai idomu pasiskaityti biggrin.gif aciu wink.gif

Man irgi nepasiseke su darbo vadovu. Kai atejau pirma karta su i savo mintimis ir pradetu darbu, jis viska i siukslyna nurase. Kai atejau antra karta, viska paruosusi pagal jo pageidavimus, vis tiek vel viskas buvo blogai. Nusispjoviau ir daugiau aps ji nebejau. Parasiau, kaip norejau ir be jo pagalbos. Tik gaila buvo sugaisto laiko, bebandant vadovui itikti.
Atsakyti
mano magistro tema "televizijos žiūrovo kultūros ugdymas pradinese klasese" rolleyes.gif Buvo labai idomu dirbti ir vadove super turejau!!!Nors kiti apie ja ne kokios nuomones wink.gif
Atsakyti
AŠ tai už pirkimus . Bet čia iškyla kita problema kaip neišmesti sumokėtus pinigus už darbą veltui . Aš pvzd. dirbu dviejose darbuose . Iki tol visus darbus pati rašydavau . Dabar turesiu gintis diplomini. Vaikščiojau pas vadovą tvarkingai , rašiau teoriją , tas vis taisė ir taisė , vis blogai , blogai . Galų gale likus 4 sav. Man truko kantrybė . Nes pradėjau nesuprast ko jis iš manęs nori , pašlijo nervai , sveikata . Nutariau savo diplominį dapirkt . Visą medžiagą kurią turėjau perdaviau "rašytojui" . Gavusi užkoduotą darbą . Sumokėjau 1200 lt. o kai perskaičiau visą darbą verkiau visą naktį . Nes tokių nesąmonių aš per kelias dienas galėjau prirašyt. Dabar bijau eit pas vadovą , nes perskaitys negyvai išsijuoks ir pasiūs ... Va taip ir pinigai į balą. Teks per naktis nemiegoti gal pavyks išsikapstyti ir dasikasti iki gynimo.
Vot taip vot sad.gif

Atsakyti
va kol neveike forumas tai aciu dievui turejau siek tiek laiko parasineti darbus ir jau turiu siek tiek diplominio laugh.gif ir dar turiu minciu, bet laiko nebeturiu, nes jis mano priesas unsure.gif
tos kurios pirko dabar darbus labai pertaisinejo, o jos mane, kad nusipirkusios ir sumojeusios jos gaus absoliut produkta tongue.gif
as nesmerkiu tu, kurie tokius darbus raso, bet visiskai nepateisinu tu, kurie juos perka, leiskite palyginti (pvz grubokas, bet tik nesupykit) blink.gif Svedijoje uz prostitucija baudzia ne parsidavinejancias, bet klientus perkancius tas moteris rolleyes.gif taip panasiai ir cia- jei esi gabus ir gali parasyti ir taip uzsidirbti sau pragyvenimui- prasom thumbup.gif tai saziningai uzdirbti [inigai, nes as zinau kaip sunku parasyti tikrai gera darba
o stai tie, kurie perka isvis neverti diplominio, o uz ka jiems jis? uz svetimas mintis?
deja kaip cia isties kazkas ir rase musu saly diplomo popieriukas labai sureiksminamas, kai eini ieskot darbo neklausia nei pazymiu nei temos tuo labiau, tik turi porieriuka ar ne... g.gif o juk tai klaidinga, yra tiek daug zmoniu, baigusiu profkes ar siaip tik kursus ir dar daugiau jie gabesni nei tie su ayusktuoju, tik gal zmones neturejo galimybiu ir pinigu tiems aukstiesiems mokslams, nes jie velniskai brangus, o juk konstitucija mums garantuoja nemokama moksla, deja jau seniai laikas konstitucija nuleist i unitaza
Atsakyti
As irgi savo magistrini rasau pati, prakeikiau viska, darba, darbo vadova, dabar jau aisku, viskas i pabaiga, bet kai reikedavo ir dirbti, ir diplomini rasyti, ir paskaitas vaikscioti, ir sesija issilaikyti, ir su darbo vadovu susitikti, ir seimai valgyt pagaminti, keikiau save, kad apsiemiau pati rasyti, nes dabar esu baltai melynos spalvos is nuovargio. Pas mus grupeje, beje, didzioji dalis darbus nusipirko, tai man taaip saves gaila pasidarydavo kai istisais savaitgaliais merdedavau prie savo darbo. Pasiziuresim tik kokiu pazymiu man uz ta varga bus atlyginta smile.gif
Atsakyti
QUOTE (Drakulaite @ 2004 05 18, 14:19)
bet visiskai nepateisinu tu, kurie juos perka, leiskite palyginti (pvz grubokas, bet tik nesupykit) blink.gif Svedijoje uz prostitucija baudzia ne parsidavinejancias, bet klientus perkancius tas moteris rolleyes.gif taip panasiai ir cia- jei esi gabus ir gali parasyti ir taip uzsidirbti sau pragyvenimui- prasom thumbup.gif tai saziningai uzdirbti [inigai, nes as zinau kaip sunku parasyti tikrai gera darba
o stai tie, kurie perka isvis neverti diplominio, o uz ka jiems jis? uz svetimas mintis?

Biški manau nusišnekėjai . Nu kitaip tariant mano nuomonė kitokia ... Lyginti su prostitucija ? biggrin.gif
Tada tas kas rašo už pinigus darbą - prostitutas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Žinia Lietuvos visuomenė (prie ko Švedijos) labiau smerkia prostitutus . O ne tomis paslaugomis besinaudojančius klientus biggrin.gif
Kaip tos firmos pvzd. kurios sudarinėja verslo planus , rengia projektus , tai reiškia , kad imonė , kuri naudojasi jų paslaugomis blogiukai , kvaileliai ? Paprasčiausiai kiekvienas daro tai ką geriausiai išmano ir daro tai profesionaliai.
Darbą parašyti - tai dar nereiškia , kad tu jau profas ir gerai išmanai apie tą discipliną , kurią studijuoji ar studijavai.
Aš pažįstu grupėje tokių , kur rašo pats darbą , reguliariai lankosi pas vadovą konsultacijų , bet absoliučiai nenutuokia , ką rašo , kam to reikia.
Optimaliausias variantas - teorinę dalį (visą medžiagą surankioja ) už pinigus , o va tik praktinėjė dalyje atsispindi visa tavo išmintis kaip tu gali tai gyvenime realiai pritaikyti ir pasiekti gerus rezultatus , padaryti išvadas .
"Išmintingas ne tas , kuris daug išmano , o tas , kurio išmintis yra vertinga" (Escbilas)...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rina: 19 gegužės 2004 - 14:35
Na as savo magistrini darba jau parasiau, ginsiuos birzelio 3 d. Aisku sunku, darbe n nuo ryto iki vakaro, namie laukia vaikas, i koja isikabines nepaleidzia, namu ruosa. Bet viska spejau padaryt, gal todel savo magistrini rasiau nuo pat pirmo magistraturos kurso, kai mazius buvo vos 1 savaites, atsiklaupiau ant kedes prie kompo nes sedet negalejau ir rasiau. Visi mano kursiniai buvo susieti su magistriniu darbu, gal todel ir nekilo po to didilio strioko naktimis rasyt.
Kas liecia darbu pirkima, tai nezinau ar pasitikeciau kito rasytu darbu, beto kazkaip nesijausciau gerai nesdama kito darba, nes net kai egzamino metu nusirasydavau, kazkaip labai nesmagu budavo, net gavus gera pazymi. Matyt esu perdaug sazininga.
Atsakyti
Miela, Rina, nemanau, kad nusisnekejau laugh.gif tiesiog palyginau galbut drastisku pvz ir tiek (beje, apie tai perspejau rasydama) blink.gif
o del Eschilo minties, tai butu gerai, kad pagal ja ir diplomus dalintu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE (Drakulaite @ 2004 05 19, 14:51)
Miela, Rina, nemanau, kad nusisnekejau laugh.gif tiesiog palyginau galbut drastisku pvz ir tiek (beje, apie tai perspejau rasydama) blink.gif
o del Eschilo minties, tai butu gerai, kad pagal ja ir diplomus dalintu tongue.gif

Na taip taip pat labai miela Drakulaite . Aš apie tą patį ir todėl nereikia numenkint tų , kurie tą laiką kai reikia po knygas raustis ir perašinėti teoriją , naudingiau praleidžia .
Ir vaizduoti protingą jei pati darbus rašai. Yra tokių kurie 4 diplomus turi ir ką - dirba pardavėja arba namų šeimininke . (Jų specialybės nemenkinu) . Bet kam tada reikia pačiai tuos darbus rašyti ir diplomus spintoj džiovinti ?
Va Uspaskich (ar kaip ten rašos) , neseniai gavo diplomą . Rašė pats ? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
O jo pasiekimų laipsnis , sukauptas kapitalas ? N...chr.. jam to diplomo ... biggrin.gif biggrin.gif
tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rina: 19 gegužės 2004 - 15:08
QUOTE (Rina @ 2004 05 18, 11:44)
AŠ tai už pirkimus . Bet čia iškyla kita problema kaip neišmesti sumokėtus pinigus už darbą veltui . Aš pvzd. dirbu dviejose darbuose . Iki tol visus darbus pati rašydavau . Dabar turesiu gintis diplomini. Vaikščiojau pas vadovą tvarkingai , rašiau teoriją , tas vis taisė ir taisė , vis blogai , blogai . Galų gale likus 4 sav. Man truko kantrybė . Nes pradėjau nesuprast ko jis iš manęs nori , pašlijo nervai , sveikata . Nutariau savo diplominį dapirkt . Visą medžiagą kurią turėjau perdaviau "rašytojui" . Gavusi užkoduotą darbą . Sumokėjau 1200 lt. o kai perskaičiau visą darbą verkiau visą naktį . Nes tokių nesąmonių aš per kelias dienas galėjau prirašyt. Dabar bijau eit pas vadovą , nes perskaitys negyvai išsijuoks ir pasiūs ... Va taip ir pinigai į balą. Teks per naktis nemiegoti gal pavyks išsikapstyti ir dasikasti iki gynimo.
Vot taip vot sad.gif

VIENAS IS PATARIMU BUTU..NIEKADA NEPIRKITE KODUOTO DARBO.... VISADA RASYDAVAU IR ZMOGUS ATEJAS PAS MANE SKAITYDAVO 5-6 VAL. DERINDAVOME KAS NE TINKA, DAR DURNIUKE PRISIMETUSI SU JAIS SUGALVODAVAU PAS VADOVA NUVARYTI IR PAKLAUSYTI KA TAS SAKO.... smile.gif
RINA, LABAI NEVERK, MESTELK MAN SAVO TEMOS PAVADINIMA IR KUR MOKAISI SU VADOVO PAVARDE, GAL KA GALESIU TAU RASTI.... g.gif
Atsakyti
QUOTE (Eligute @ 2004 05 19, 14:47)
o darba, nes net kai egzamino metu nusirasydavau, kazkaip labai nesmagu budavo, net gavus gera pazymi. Matyt esu perdaug sazininga.

sažiningi nenusirašinėja wink.gif
Papildyta @ [mergetime]1085034223[/mergetime]
ka tik atlikau apklausa pries savaite apsigynusio asmens ar verta pirkti darba? Sake, -verta, tik reik labai atidziai viska kontroliuoti kad neliktu apmaudu, kad sumokejai o rezultatai tik minimalus... unsure.gif
Atsakyti