QUOTE (zanet @ 2004 05 11, 08:50) |
As diplomini pati rasiau. Gavau 10 balu. Tuo tarpu tos, kur pirko, nepasakyciau, kad visos gavo gerus balus, viena net buvo praspirta. Kas del to poziurio "as kvailele, nes nepirkau", tai pamirskit. Kvaileles tos, kur perka. Vargstant igijama ziniu. Pinigais diploma gali nusipirkti, o stai proto ir isminties jokiais budais. Tos gabios, kurios pirko, matyt ne tokios jau ir gabios ir priedo dar nepasitikincios savo jegom, jei bijojo pacios rasyti. Kitas dalykas gali buti, kad tos, kur perka, yra tiesiog tingines. Na nejau skelbsi visiems "As pirkau, nes tingiu smegenis pasukti, o be to netikiu, kad esu pakankamai protinga pati parasyti". Daug prestiziskiau apsimesti piniginga ir gudria, nors tas gudrumas tik salyginis. Kas del laiko suradimo ir gabumu, patikekit, as nesu kazkokia ypatinga sioj srity. Rasymo stilius ir klaidos siaubingos, bet tam yra draugai, kurie gali greit perbegti akimis ir istaisyti klaidas. As pati sededavau vakarais po darbo ir po virsvalandziu iki isnaktu, bet parasiau ir dziaugiuosi tuo. |
Pritariu 100 procentų

Savo nelaimei nusprendžiau praplėsti akiratį ir įstojau į verslo vadybą, tęstines studijas. Dabar kai prasidėjo kursiniai darbai supratau, ką reiškia 'intensyvus mokymasis'. Kai informacija sukišama į galvą per pora metų, praktiškai nuo ekonomikos pradžiamokslio ir po to reikia tai normaliai išdėstyti kursiniam darbe, jautiesi kaip pirmokas, priverstas laikyti abitūros egzaminus.
O dar pats atsiskaitymo principas - verslo planas duodamas ruošti trijų žmonių grupei. Tai mano bendraautoriai jau terorizuoja, kad metamės ir perkam. Bet aš kol kas laikausi ir bandau pati. Jau 4 lapus sukurpiau... o reikia 40. Viltys blėsta
Gal kas žinot, kas tuo užsiima ir kiek tai kainuoja?
O dar pats atsiskaitymo principas - verslo planas duodamas ruošti trijų žmonių grupei. Tai mano bendraautoriai jau terorizuoja, kad metamės ir perkam. Bet aš kol kas laikausi ir bandau pati. Jau 4 lapus sukurpiau... o reikia 40. Viltys blėsta

Gal kas žinot, kas tuo užsiima ir kiek tai kainuoja?
patarciau kaip cia kazkas sake pradeti varvinti akis, aifa
ka padarysi,bet reikia juk parasyti ar ne??? va mane sis postumis ir varo,as butinai turiu pabaigti si universiteta, nes toliau turiu kitu planu ir nusitesusi sesija iki rudens man sutrukdytu,be to mane varo dar ir vidinis variklis-nejaugi as esu durnesne uz tuos zioplius, kurie tiek tevaiksciojo i univiera, bet puikiai ji baige
o kuo as blogesne?
susimeiau as i rankas ir jau sivakar spejau puikiai padirbet, bijau kad toks geras rezultatas,nes pavyko anksciau gryzt is darbo, okai gryztu kokia 8-9 val, tai jau nieko nenoriu, net nevalgau (to pasekmes jau numestas 1 kg per pastarasias dvi savaites),tai kokios cia kalbos apie kazkokio meninio produkto gamyba
o mano darbas ypac meninis-reikalingas ikvepimas ir cia jokiu lygciu ar algoritmu nesudarysi-netaskrenda Pegasas tai neatskrenda,......
visgi
as va tokia kaip sis zmogeliukas,parasysiu ir pabaigsiu, kad ir koks velnias begriebtu
va sitaip pasidrasinu save ir vel prie knygu ir popieriaus-nedaug beliko pakentet tik pora savaiciu

susimeiau as i rankas ir jau sivakar spejau puikiai padirbet, bijau kad toks geras rezultatas,nes pavyko anksciau gryzt is darbo, okai gryztu kokia 8-9 val, tai jau nieko nenoriu, net nevalgau (to pasekmes jau numestas 1 kg per pastarasias dvi savaites),tai kokios cia kalbos apie kazkokio meninio produkto gamyba

visgi

va sitaip pasidrasinu save ir vel prie knygu ir popieriaus-nedaug beliko pakentet tik pora savaiciu

As irgi pati rasau bakalaurini. Nemanau, kad kiti uz mane geriau gali parasyt. Beje, vadove, irgi pagyre, kad darbas neblogas
Manau turesiu privaluma ginantis, nes viskas bus isnagrineta iki smulkmenu.

as manau, kad vienas is svarbiausisu dalyku rasant darba yra geras vadovas
deja, man tai nenuskilo,nes gavau, blogesnes nebuna, be savo nuomones, abejojancia, net klaidu dorai neistaiso
o patarimu tai amziais nesulauksi...
dar blogiau, kad ji turi maza vaika ir ateina tik karta per savaite i univiera ir tai daznai veluoja net po 3 val
as gerbiu motinas,taciau siuo atveju daznai buna pikta, kad ji savo vaiku pasiteisina, kodel neatejo, pavelavo ar neistaise darbo-mano vaikas serga,mano vaikas blogai jautesi-as zinoma uzjauciu, taciau diplominis man taip pat lab svarbu ir ji turetu ir i mus studentus atsizvelgti
p.s o gal kai kas galetu pasidalinti ir parasyti savo diplominiu darbu temas
butu labai idomu pasiskaityti
aciu

dar blogiau, kad ji turi maza vaika ir ateina tik karta per savaite i univiera ir tai daznai veluoja net po 3 val

p.s o gal kai kas galetu pasidalinti ir parasyti savo diplominiu darbu temas

as jau rasiau
mano magistrinio darbo tema "veiksniai lemiantys zmogui tapti socialiai atskirtu", butent apie homoseksualus as rasau
o jus ka?

As irgi rasau diplomini pati, taciau is grupioku didzioji dalia tai daro irgi patys nors yra tokiu kurie nusipirko..
mano padaryta dar tikrai mazai o katedrinis gynimas birzelio7diena
dar siaip mokslu kruva nesutvarkyta nors ka as cia kruva vienas darbas kuri kaip tik baigiu
sudetingiausia man yra nubraizyti brezinius teorija nieko sunkaus nors vistiek prideti darbo ir laiko tam reikia...
Papildyta @ [mergetime]1084547452[/mergetime]
MAno tema 'kaip ukininko sodyboje saugotis nuo gaisru"
aprasinejo tevu sodyba
mano padaryta dar tikrai mazai o katedrinis gynimas birzelio7diena

sudetingiausia man yra nubraizyti brezinius teorija nieko sunkaus nors vistiek prideti darbo ir laiko tam reikia...
Papildyta @ [mergetime]1084547452[/mergetime]
MAno tema 'kaip ukininko sodyboje saugotis nuo gaisru"
aprasinejo tevu sodyba

KAZKADA RASYDAVAU IR BUVO LIUKS, TIEK APIE RASYTOJUS TIEK APIE PIRKEJUS VADINAMUS STUDENTUS GALIU PASAKYTI, KAD NEZINIA ANT KO UZSIRAUSI....
ZINAU, KAD MANO DARBAI BUVO VIENETINIAI IR JOKIO PLAGIJATO + INFORMACIJA IR MEDZIAGA KIEK IMANOMA MINIMALIAI IS INETO, DAUGIAUSIA KNYGOS, KONFERENCIJU MEDZIAGA IR T.T.
TACIAU BUNA KEISTA KAI ZMOGUS ATEINA IR SAKO NORIU TO NEZINAU KO, TAI MAN VISADA KILDAVO KLAUSIMAS O TAI KAIP TU GINSIESI... JEI NEZINAI ELEMENTARIU DALYKU....
BUVO VISOKIU NIUANSU, BUVO KAD ZMOGUI PER KETURIAS DIENAS PARASIAU DARBA JIS ATVARE PASIEME PAZIUREJO SAKO CIA NE TAIP , CIA IR GI NE TAIP... NU AS ZMOGUS PAPRASTAS VISKA PERASIAU KAIP PONAITIS PAGEIDAVO, NUEJO JIS PAS VADOVA TAS JI PRAMETE, KAD TEN NUSISNEKETA IR GRYZO MANO KLIENTAS PIRMO VARIANTO, KURI APSIGYNE -9 , TAI NE TAIP IR BLOGAI....
BET LABAI NEMEGSTU ZMONIU KURIE RASO DARBUS PERASYDAMI AR PLAGIJUODAMI KITUS DARBUS, VA TOKS DALYKAS MANE NERVINA....
O KAS DEL PERKANCIU TAI GALIU PASAKYTI , KAD DAUGUMA PIRKUSIU TIKRAI NEBUVO DURNIUKAI IR PANASEI, BET BUVO TOKIU KURIE ISTISAI KOMANDIRUOTESE, BUVO TOKIU KURIE PROTINGI IR GABUS ZMONES BET RASYTI NESUGEBA, KITA KATEGORIJA ZMONIU KURIE APSKRITAI NET NENUTUOKIA KA MOKOSI IR KA DARO, BET JU TIKRAI MAZUMA... DAUGUMOJ ATEIDAVO ZMONES SU MEDZIAGA, BET NEMOKEDAVO JOS SUDELIOTI..... PROBLEMA PAS ZMONES DEL STILIAUS IR MINCIU RAISKUMO, TAI NE JAUGI NEPADETI, JEI JAM GERAI IR MAN GERAI...
KAS DEL KAINU TAI GALIU PASAKYTI, KAD TAI NERA LABAI PIGU, BET KIEKVIENAS RENKASI KAS JAM TINKA...

BET LABAI NEMEGSTU ZMONIU KURIE RASO DARBUS PERASYDAMI AR PLAGIJUODAMI KITUS DARBUS, VA TOKS DALYKAS MANE NERVINA....

O KAS DEL PERKANCIU TAI GALIU PASAKYTI , KAD DAUGUMA PIRKUSIU TIKRAI NEBUVO DURNIUKAI IR PANASEI, BET BUVO TOKIU KURIE ISTISAI KOMANDIRUOTESE, BUVO TOKIU KURIE PROTINGI IR GABUS ZMONES BET RASYTI NESUGEBA, KITA KATEGORIJA ZMONIU KURIE APSKRITAI NET NENUTUOKIA KA MOKOSI IR KA DARO, BET JU TIKRAI MAZUMA... DAUGUMOJ ATEIDAVO ZMONES SU MEDZIAGA, BET NEMOKEDAVO JOS SUDELIOTI..... PROBLEMA PAS ZMONES DEL STILIAUS IR MINCIU RAISKUMO, TAI NE JAUGI NEPADETI, JEI JAM GERAI IR MAN GERAI...