Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės"

QUOTE(indruciukas @ 2010 05 26, 11:17)
rumuose siaip klasika, o pas mus baldukai labiau i moderna bus  mirksiukas.gif ....
vat cia sakykim tokios uzuolaidos ir motyvas is ju perkeltas ant zidinio wub.gif :
user posted image

gražu, gražu... biggrin.gif Svarbiausia, kad jums patiems patiktų, o kietiems nebūtinai.. visiems niekada neįtiksi.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos as su klausimu...
Gal kas kur uzmatet popieriniu ranksluosciu laikikliu . Man reik i virtuve, ir noreciau matinio metalo, o ne blizgaus. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 05 26, 11:18)
O tai kabinti lubas zada menesi? Keliese dirbs?
Irenginejant nama ne tik kad imanoma pataupyti, bet ir reikia taupyti biggrin.gif  (nebent miljonai kisenej). O apie tokius dalykus kaip liustras ir kranus, kainuojancius tuuukstancius, net negalvojau. Rutulyte parase, kad pasidarys minimuma, tai as gal ne taip supratau, o ji tiesiog des pacias pigiausias apdailos-interjero medziagas g.gif , kur nenukencia namo kokybe rolleyes.gif . Bet ir tuliku, kranu nepirkciau pigiausiu, nes krana keis greitai, tulike s... is pirmo karto nenusileis doh.gif . Taigi ne pats pigiausias kluzikas manau butu ne koks prabangos reikalas ax.gif

nepirksiu ir aš pigiausių, bet kartais paskaitau, kaip moterytės kalba, kad jau pastatomo klozeto tikrai nestatys, tik pakabinamą, nes nepatogu grindis valyti... na, manau, tai jau išp....... as.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sania @ 2010 05 26, 11:25)
Merginos as su klausimu...
Gal kas kur uzmatet popieriniu ranksluosciu laikikliu . Man reik i virtuve, ir noreciau matinio metalo, o ne blizgaus. g.gif

o neziurejai kokiam puslapy, kur prekiauja baldu furnitura g.gif as lyg kazkuriam esu macius... ir reik kad koks sunkus butu,nes turejau blizganti paprasta- tai ismeciau po kokio menesio ir issitraukiau savo senuka medini- nes nestabilus labai tas metalinis budavo- virsdavo ir virsdavo doh.gif

MB skambino,sake issiaiskinti, ar gera kaina juodzemio po 350lt uz ta didele masina g.gif
Papildyta:
QUOTE(rytorasa @ 2010 05 26, 11:27)
nepirksiu ir aš pigiausių, bet kartais paskaitau, kaip moterytės kalba, kad jau pastatomo klozeto tikrai nestatys, tik pakabinamą, nes nepatogu grindis valyti... na, manau, tai jau išp....... as..  blush2.gif

o jei finansai leistu rintis ta pakabinama vis tiek nepirktum bigsmile.gif as zinau,kad yra dalyku,kuriu negaliu sau leisti (pvz tas odinis kampas uz36t doh.gif ), bet jei tik galimybes leistu, tai pirmu taikymu numauciau ta kampa nusipirkti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 05 26, 11:32)
o jei finansai leistu rintis ta pakabinama vis tiek nepirktum  bigsmile.gif  as zinau,kad yra dalyku,kuriu negaliu sau leisti (pvz tas odinis kampas uz36t  doh.gif ), bet jei tik galimybes leistu, tai pirmu taikymu numauciau ta kampa nusipirkti  biggrin.gif

na, nežinau ką pirkčiau, jeigu ... . rolleyes.gif Tik žinau, kad dabar nepirksiu ir nesijaučiu dėl to nuskriausta... galiu grindis ir apie pastatomą pavalyt... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 26 gegužės 2010 - 10:46
Kodel Jus visos ant to dekoratyvinio tinko uzsikabinote, pas mus va laiptine dare su rodbandu ir niekuo jis nesiskiria nuo tinko, gavosi tikrai graziai (tik fotkese nelabai matosi su kazkokiais plemais nusifotkino, nesuprantu kodel ) Ir mokejom 45 lt uz kv wink.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 05 26, 12:32)
o neziurejai kokiam puslapy, kur prekiauja baldu furnitura  g.gif as lyg kazkuriam esu macius... ir reik kad koks sunkus butu,nes turejau blizganti paprasta- tai ismeciau po kokio menesio ir issitraukiau savo senuka medini- nes nestabilus labai tas metalinis budavo- virsdavo ir virsdavo  doh.gif

MB skambino,sake issiaiskinti, ar gera kaina juodzemio po 350lt uz ta didele masina  g.gif
Papildyta:
o jei finansai leistu rintis ta pakabinama vis tiek nepirktum  bigsmile.gif  as zinau,kad yra dalyku,kuriu negaliu sau leisti (pvz tas odinis kampas uz36t  doh.gif ), bet jei tik galimybes leistu, tai pirmu taikymu numauciau ta kampa nusipirkti  biggrin.gif

------ranksluoscio laikiklio noriu kabinamo ant sienos mirksiukas.gif

------priklauos nuo juodzemio...Jus juodzemi papigiaja gaunat. Mes uz savo mokejom apie 500. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sania: 26 gegužės 2010 - 10:47
QUOTE(Taikute @ 2010 05 26, 11:46)
Kodel Jus visos ant to dekoratyvinio tinko uzsikabinote, pas mus va laiptine dare su rodbandu ir niekuo jis nesiskiria nuo tinko, gavosi tikrai graziai (tik fotkese nelabai matosi su kazkokiais plemais nusifotkino, nesuprantu kodel ) Ir mokejom 45 lt uz kv wink.gif

a kas čia per dalykas? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2010 05 26, 12:49)
a kas čia per dalykas?  blush2.gif

Sunku net paaiskinti kas cia toks, bet ta kose Rodbando tepi ir gauni is jo ko nori, na zinoma kas moka su juo dirbti wink.gif va mums ir komposas is rodbando padarytas ir tos plytos ir laiptine, esu maciusi kaip is jo yra padaryta gyvate lubose ir "spidermenas" vaiku kambary (turiu fotkes kazkur jei norite ikelsiu i savo albumeli) wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Taikute @ 2010 05 26, 11:46)

o ornamentus kaip rodziau fotkese is jo galima lipdyti g.gif o kaina cia tik medziagos,tikriausiai, be darbo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 05 26, 10:04)
O ka turi omeny pasidaryti viska kuo minimaliau? Gi nepritaupysi kaikur, nedadedant kokios pleveles kazkur, pamatamsar kokiems laiptams mazinant rotsverko kieki, dedant kokius langus pigiausius lenkiskus, nekokybiska smeli-zvyra cementui, issivedziojant minimaliai elektros, perkant pigiausius dazus (nes kai dazysi su jais 5 kart, gausis ne ka pigiau), plyteles po 10 litu uz kvadrata, namui koki tinka papygiai, kuris nubyretu po keliu metu ir t.t.t.t.
Uz minimuma padaro minimuma turbut tik statant namus pardavimui biggrin.gif .

Kodėl manai jei minimumas, tai jau viskas iš pigiausių ir prasčiausių medžiagų. Namo pastatymui ir įrengimui nieko netaupėm, pirkom ir dėjom viską tiek kiek priklauso, bet apdailos man nereikia brangios.
O katilinėj plyteles būtent ir pirkau nekainuojančias nei 15 lt, nes nematau reikalo biggrin.gif

QUOTE(rytorasa @ 2010 05 26, 11:07)
mano manymu pataupyti įrenginėjant namą tikrai įmanoma. Tik neteikia taupyti ten, kur nukenčia kokybė. Bet galima atsisakyti tokių dalykų, kaip liustrų, kainuojančių po kelis tūkstančius, sendintų maišytuvų ir visokių kitokių "navarotų", kurių atsisakius tikrai nemažai sutaupoma..  rolleyes.gif
Na čia kiekvieno asmeninis reikalas ir jeigu tos prabangos labai norisi ir piniginė leidžia, tai kodėl gi ne.. Man to nereikia. ... rolleyes.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Rytine Kava @ 2010 05 26, 11:18)
Rutulyte parase, kad pasidarys minimuma, tai as gal ne taip supratau, o ji tiesiog des pacias pigiausias apdailos-interjero medziagas g.gif , kur nenukencia namo kokybe rolleyes.gif .

Namo kokybė nuo minimumo tikrai nenukentės, nes ne ta sąskaita taupoma schmoll.gif

Atsakyti
QUOTE(rutulyte @ 2010 05 26, 08:09)
tikrai neturėjau, žinojau kad turiu minimalią sumą už kurią galiu viską pasidaryti kuo minimaliau.

QUOTE(rutulyte @ 2010 05 26, 11:13)
Kodėl manai jei minimumas, tai jau viskas iš pigiausių ir prasčiausių medžiagų. Namo pastatymui ir įrengimui nieko netaupėm, pirkom ir dėjom viską tiek kiek priklauso, bet apdailos man nereikia brangios.
O katilinėj plyteles būtent ir pirkau nekainuojančias nei 15 lt, nes nematau reikalo  biggrin.gif

Namo kokybė nuo minimumo tikrai nenukentės, nes ne ta sąskaita taupoma  schmoll.gif

Tai tada sakyciau, nelabai jau cia minimali ta suma yra, jei tik paciam gale pataupysit ant kazkokiu plyteliu, tapetu ir dar keletos dalyku rolleyes.gif

Ir del trinkeliu klausiau, ka zadat deti vietoj ju kieme? Aciu.
Atsakyti