QUOTE(Rytine Kava @ 2010 05 26, 10:04)
O ka turi omeny pasidaryti viska kuo minimaliau? Gi nepritaupysi kaikur, nedadedant kokios pleveles kazkur, pamatamsar kokiems laiptams mazinant rotsverko kieki, dedant kokius langus pigiausius lenkiskus, nekokybiska smeli-zvyra cementui, issivedziojant minimaliai elektros, perkant pigiausius dazus (nes kai dazysi su jais 5 kart, gausis ne ka pigiau), plyteles po 10 litu uz kvadrata, namui koki tinka papygiai, kuris nubyretu po keliu metu ir t.t.t.t.
Uz minimuma padaro minimuma turbut tik statant namus pardavimui

.
Kodėl manai jei minimumas, tai jau viskas iš pigiausių ir prasčiausių medžiagų. Namo pastatymui ir įrengimui nieko netaupėm, pirkom ir dėjom viską tiek kiek priklauso, bet apdailos man nereikia brangios.
O katilinėj plyteles būtent ir pirkau nekainuojančias nei 15 lt, nes nematau reikalo
QUOTE(rytorasa @ 2010 05 26, 11:07)
mano manymu pataupyti įrenginėjant namą tikrai įmanoma. Tik neteikia taupyti ten, kur nukenčia kokybė. Bet galima atsisakyti tokių dalykų, kaip liustrų, kainuojančių po kelis tūkstančius, sendintų maišytuvų ir visokių kitokių "navarotų", kurių atsisakius tikrai nemažai sutaupoma..
Na čia kiekvieno asmeninis reikalas ir jeigu tos prabangos labai norisi ir piniginė leidžia, tai kodėl gi ne.. Man to nereikia. ...
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 05 26, 11:18)
Rutulyte parase, kad pasidarys minimuma, tai as gal ne taip supratau, o ji tiesiog des pacias pigiausias apdailos-interjero medziagas

, kur nenukencia namo kokybe

.
Namo kokybė nuo minimumo tikrai nenukentės, nes ne ta sąskaita taupoma