Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės"

QUOTE(Rytine Kava @ 2010 05 26, 16:08)
Oho, kaip cia galim su tuo rotbandu bigsmile.gif . Tik jau gyvate, spaideris, net siurpas nuejo, jei tokie kambary butu lotuliukas.gif
Nu idomu bus gyvai pas tave pamatyt jusu rodbando darbelius ax.gif

Pas manes tai nieko ten stebuklingo nera tik komposas ir laiptine, o kitos foto is mano pazystamu namu, vaikai tai tos gyvates pradziai bijojo, jiems budavo bausme kai neklausydavo po ta gyvate pastovet ir dar jos apsvietimas ten tikrai geras lotuliukas.gif
Na kai smones turi pinigu ir gali sau leisti tokias gozybas tikrai smagu ir linksma gyventi, vis geriau nei plikos sienos, nors ir su brangiais dazais nudazytos, bet kai nera tu lituku tai sukames ir su paprastesniais dekorais ir smulkmenom ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Taikute @ 2010 05 26, 15:07)
Manau, kad galima, bet pasiskambinsi ir tiksliau paaiskins jis tau wink.gif

nu iki kol jam paskambinsiu, dar tave klausimais pakankinsiu blush2.gif
o del praktiskumo jis kaip? kaip atsparumas vandeniui, smugiams g.gif galim ji valyti kazin,o ir batus besimaunant jei trinktelsiu (o tikrai trinktelsiu biggrin.gif )su koja ar batu nieko nenutiks g.gif
ir dar prasysiuos i svecius, nes labai jau norisi ta siena paciupineti... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indruciukas: 26 gegužės 2010 - 14:23
QUOTE(indruciukas @ 2010 05 26, 16:21)
nu iki kol jam paskambinsiu, dar tave klausimais pakankinsiu  blush2.gif
o del praktiskumo jis kaip? kaip atsparumas vandeniui, smugiams  g.gif galim ji valyti kazin,o ir batus besimaunant jei trinktelsiu (o tikrai trinktelsiu  biggrin.gif )su koja ar batu nieko nenutiks  g.gif

Nieko jam nenutiks viskas valosi thumbup.gif as pati jau laiptines virsu su slapiu skuduru visur pravaliau net uztiskusius dazus pagrandziau ir super nusivale ir jokio ibrezimo nesimato, nes jis yra dengiamas specialiu laku tai tikrai ilgaamzis reikalas wink.gif
Atsakyti
Viena ausim teko girdėt, kad rodbandu dekoruotos sienos ateity gali pradėti trupėti g.gif nu tos vietos kur labiau atsikišę . Aišku nereik pamiršt kad nemažai lemia darbų kokybė mirksiukas.gif
Teks Taikutei mus šioj srity konsultuoti, kaip ten iš tikrųjų yra ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Taikute @ 2010 05 26, 15:37)
Ikelsiu kelias foto su musu meistriuko darbais i albumeli, paziurek kokiu grozybiu gali padaryti wink.gif

Ar galėčiau ir aš meistriuko kontaktų į až paprašyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Simonne @ 2010 05 26, 16:32)
Viena ausim teko girdėt, kad rodbandu dekoruotos sienos ateity gali pradėti trupėti  g.gif  nu tos vietos kur labiau atsikišę . Aišku nereik pamiršt kad nemažai lemia darbų kokybė  mirksiukas.gif
Teks Taikutei mus šioj srity  konsultuoti, kaip ten iš tikrųjų yra  ax.gif

Papildyta:

Ar galėčiau ir aš meistriuko kontaktų į až  paprašyti blush2.gif

Su laiku ir namai nugriuna, kaip sakoma lotuliukas.gif nemanau, kad kas ten istrupes, tikrai viskas tvirtai laikosi, nebent meistras tuo laku nepadengia to rodbando gal tada po keliolikos metu ir pradetu trupeti, bet ir tai dar klausimas rolleyes.gif tai zinoma, dar matyt ir nuo meistro kokybes priklauso, maniskis meistriukas jau seniai su juo dirba, mano vyras ji pazysta tai tikrai zinojo ka samde ir mates buvo kaip dirba ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2010 05 26, 11:27)
nepirksiu ir aš pigiausių, bet kartais paskaitau, kaip moterytės kalba, kad jau pastatomo klozeto tikrai nestatys, tik pakabinamą, nes nepatogu grindis valyti... na, manau, tai jau išp....... as..  blush2.gif

cia turbut apie mane lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet tikrai nestatysiu pastatomo, nu uzknisa mane ten ta stova sveisti, matyt jau tikrai esu is.....usi lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dier @ 2010 05 26, 14:57)
cia turbut apie mane  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  bet tikrai nestatysiu pastatomo, nu uzknisa mane ten ta stova sveisti, matyt jau tikrai esu is.....usi  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

As tai norejau stovo be jokiu paraitymu ir duobiu sonuose, cia del valymo. O man pakabintas atrodo toks nestabilus, kad MB atsises 130 kg. ir sulauzys lotuliukas.gif , bet MB 1 pakabinama nupirko, i musu vonia.
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 05 26, 16:00)
As tai norejau stovo be jokiu paraitymu ir duobiu sonuose, cia del valymo. O man pakabintas atrodo toks nestabilus, kad MB atsises 130 kg. ir sulauzys lotuliukas.gif , bet MB 1 pakabinama nupirko, i musu vonia.

pas mane dabar yra su tokiais paraitymais, nu nervina, kol nuvalai kiekviena "rauksliuka", nebent tikrai tiesus, lygus be jokiu israitymu..
manasis irgi sake, o nenulus tas tulikas, kai sikna padesim? lotuliukas.gif sakaiu, eik i akropoly i tulikus pasipraktikuoti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Kokios gipskartonio kainos? MB sake, kad 1 aukste reiks 700-800 kvadratu (su lubom cia). O antram aukste stogas apsiltintas, profiliai sudeti, elektra isvedziota, liko gipsa sukt, bet cia kai persikraustysim, vietoj, kaip sakant. Daug liks darbu persikrauscius... O man nekyla rankos jau namie tvarkytis, jau noriu daiktus pakuotis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 05 26, 15:16)
O kas del valymo sudetinga? Kad ne viena, o dvi valai ax.gif ?

Aiskus dvigubas valymas-sunkiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Jei rimtai, tai as norejau pasakyt, kad musu ta dviguba pigesne ir jos tas pavirsius yra blogesnis(na nemoku pasakyt as cia aiskiai). Va pvz kai kurios demes isigeria labiau ir sunkiau nuvalyt.
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 05 26, 16:11)
Kokios gipskartonio kainos? MB sake, kad 1 aukste reiks 700-800 kvadratu (su lubom cia). O antram aukste stogas apsiltintas, profiliai sudeti, elektra isvedziota, liko gipsa sukt, bet cia kai persikraustysim, vietoj, kaip sakant. Daug liks darbu persikrauscius... O man nekyla rankos jau namie tvarkytis, jau noriu daiktus pakuotis biggrin.gif

nu kazkaip is meistreliu kalbos supratau, kad ar 7lt/kv g.gif
Atsakyti
QUOTE(sania @ 2010 05 26, 11:46)
------ranksluoscio laikiklio noriu kabinamo ant sienos mirksiukas.gif

------priklauos nuo juodzemio...Jus juodzemi papigiaja gaunat. Mes uz savo mokejom apie 500. g.gif

-nu cia yra nemazai jei tau tu is reilingo sistemos reikia 4u.gif
http://www.brasa.lt/...&...id=89&but=4
ar ir vel nepataikiau blush2.gif
- nu ka as zinau,lyg normalus- virsutinis sluoksnis susutumtas i kruvas ir pastovejes kokius metukus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indruciukas: 26 gegužės 2010 - 17:02