Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės"

QUOTE(Rytine Kava @ 2010 05 26, 12:28)
Ir del trinkeliu klausiau, ka zadat deti vietoj ju kieme? Aciu.

artimiausius kelis metus nieko 4u.gif
Išlyginsim žemę, sutrombuosim ir tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 05 26, 12:57)
o ornamentus kaip rodziau fotkese is jo galima lipdyti  g.gif  o kaina cia tik medziagos,tikriausiai, be darbo  g.gif

Cia uz darba mokejom tiek, o rodbando pirkti ir akcijinio buvo ermitaze tai laiptinej suejo apie 5 maisiukus, dabar nebepamenu kiek ten jis kainavo tas maisas apie 24 lt berods, tiksliai nezinau ar imanoma tokius ornamentus padaryti, bet manau tikrai galima, bet uz juos atskirai gi reik moketi ar su rodbandu ar su tinku darysi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(sania @ 2010 05 26, 10:23)
Va antram aukste vonioj turim kriaukle dviguba. Ji lyginant su kitom dvigubom yra kiek pigesne(labai vargom kol suradom dviguba uz prieinama kaina), tad ir valymas-prieziura-naudojimas jos jau yra sudetingesnis doh.gif

Galim tiesiog 2 kriaukles imontuot i uzsakyta spintele ir viskas turbut.
O kas del valymo sudetinga? Kad ne viena, o dvi valai ax.gif ?

QUOTE(rutulyte @ 2010 05 26, 11:32)
artimiausius kelis metus nieko  4u.gif
Išlyginsim žemę, sutrombuosim ir tiek  smile.gif

Neuzskaityciau to uz taupyma, nes vistiek ta darba atliksit. Lygiai taip pat jei as sakyciau, mes taupom neirengdami 2 auksto, tvoros, pievos, nieko nesodinsim, bet juk ta vistiek reiks daryt cool.gif

QUOTE(Taikute @ 2010 05 26, 12:04)
Cia uz darba mokejom tiek, o rodbando pirkti ir akcijinio buvo ermitaze tai laiptinej suejo apie 5 maisiukus, dabar nebepamenu kiek ten jis kainavo tas maisas apie 24 lt berods, tiksliai nezinau ar imanoma tokius ornamentus padaryti, bet manau tikrai galima, bet uz juos atskirai gi reik moketi ar su rodbandu ar su tinku darysi wink.gif

Nu idomu cia su tuo rodbandu bigsmile.gif
Atsakyti
nu va, buvau nulekus i viena namuka meistreliu darbu pasiziureti, kur dier namukas, tik sekanciame keliuke... darbuojasi su dizaineres nurodymais... nu man nelabai... buvau fotika pasiemusi, galvojau kokiu grozybiu pasifotkinsiu, bet nereikejo... meistriukas toks normalus papliurpt pasitaike, klausiau ar duoda dizainere kokius brezinius, ar ka- nieko jie negauna doh.gif pamato paveiksliuka kaip turi buti ir daug maz ismatavimus vietoj parodo...
bet jie jau viska padarytu per 1,5menesio, o ne 3 blink.gif nu zodziu doh.gif

QUOTE(Taikute @ 2010 05 26, 13:04)

dar tas meistriukas sake,kad namie turi diskeli su kazkokiu vilnieciu darbais,kurie su tuo rotbandu darbuojasi- nu sake tikrai yra i ka paziureti, o kainos apie 100lt,uz kvadrata...
tas tinkorius kur as tariausi dirba su akriliniu tinku, tai dabar mastau,gal tas akrilinis tinkas ir yra rotbandas g.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 05 26, 15:18)
nu va, buvau nulekus i viena namuka meistreliu darbu pasiziureti, kur dier namukas, tik sekanciame keliuke... darbuojasi  su dizaineres nurodymais... nu man nelabai... buvau fotika pasiemusi, galvojau kokiu grozybiu pasifotkinsiu, bet nereikejo... meistriukas toks normalus papliurpt pasitaike, klausiau ar duoda dizainere kokius brezinius, ar ka- nieko jie negauna  doh.gif pamato paveiksliuka kaip turi buti ir daug maz ismatavimus vietoj parodo...
bet jie jau viska padarytu per 1,5menesio, o ne 3  blink.gif nu zodziu  doh.gif

dar tas meistriukas sake,kad namie turi diskeli su kazkokiu vilnieciu darbais,kurie su tuo rotbandu darbuojasi- nu sake tikrai yra i ka paziureti, o kainos apie 100lt,uz kvadrata...
tas tinkorius kur as tariausi dirba su akriliniu tinku, tai dabar mastau,gal tas akrilinis tinkas ir yra rotbandas  g.gif

Ikelsiu kelias foto su musu meistriuko darbais i albumeli, paziurek kokiu grozybiu gali padaryti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Taikute @ 2010 05 26, 14:37)
Ikelsiu kelias foto su musu meistriuko darbais i albumeli, paziurek kokiu grozybiu gali padaryti wink.gif

aciu tau labai, jei galima isgauti ta pati vaizda pigesniomis medziagomis- as tik uz biggrin.gif
ir dar kontaktu noresiu ax.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indruciukas: 26 gegužės 2010 - 13:42
QUOTE(indruciukas @ 2010 05 26, 15:38)
aciu tau labai, jei galima isgauti ta pati vaizda pigesniomis medziagomis- as tik uz  biggrin.gif
ir dar kontaktu noresiu  ax.gif aciu  4u.gif

Parasiau tau i AZ kontaktus, tikiuos pravers bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Taikute @ 2010 05 26, 14:49)
Parasiau tau i AZ kontaktus, tikiuos pravers  bigsmile.gif

dar kartra aciu 4u.gif

mano vaikas labiausiai tuo spaideriu apsidziaugtu doh.gif lotuliukas.gif
jei jau arklius padaro, tai ornamenta nuo audinio nukopinti neturtu buti sunku g.gif o kazin galima ji naudoti zidinio apdailai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indruciukas: 26 gegužės 2010 - 13:56
QUOTE(indruciukas @ 2010 05 26, 13:56)
dar kartra aciu  4u.gif

mano vaikas labiausiai tuo spaideriu apsidziaugtu  doh.gif  lotuliukas.gif
jei jau arklius padaro, tai ornamenta nuo audinio nukopinti neturtu buti sunku  g.gif o kazin galima ji naudoti zidinio apdailai  g.gif

O tai spaiderio lipduku neuztektu jam biggrin.gif ? Nepatiks, nuklijavai ir uzlipdei kitus herojus ant sienu, o cia jau padarysi toki mena ir jau ilgam. Nemanau, kad darysi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 05 26, 15:56)
dar kartra aciu  4u.gif

mano vaikas labiausiai tuo spaideriu apsidziaugtu  doh.gif  lotuliukas.gif
jei jau arklius padaro, tai ornamenta nuo audinio nukopinti neturtu buti sunku  g.gif o kazin galima ji naudoti zidinio apdailai  g.gif

Manau, kad galima, bet pasiskambinsi ir tiksliau paaiskins jis tau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 05 26, 15:03)
O tai spaiderio lipduku neuztektu jam biggrin.gif ? Nepatiks, nuklijavai ir uzlipdei kitus herojus ant sienu, o cia jau padarysi toki mena ir jau ilgam. Nemanau, kad darysi tongue.gif

nu tai aisku,kad nedarysiu, bet mazius laaaabai apsidziaugtu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Taikute @ 2010 05 26, 13:37)

Oho, kaip cia galim su tuo rotbandu bigsmile.gif . Tik jau gyvate, spaideris, net siurpas nuejo, jei tokie kambary butu lotuliukas.gif
Nu idomu bus gyvai pas tave pamatyt jusu rodbando darbelius ax.gif
Atsakyti