Įkraunama...
Įkraunama...

Ar galima likti draugais su buvusia/-iu?

jo...draugaut su visais buvusiais, net ir istekejus???? Idomiai turetu atrodyti vaizdelis, kai ateina pas seima i svecius visi ex biggrin.gif Kaip mano vyras sake, jo ex noretu su manim susipazint, tai vyras atsake, tau su galva negerai? blink.gif
As tos nuomones, kad jokiu draugysciui su buvusiais, kas praeity, tas ir lieka praeity ir pamirstam, jei jau ne kartu, vadinasi buvo negerai, tai kokia cia dar draugyste? Savo ex, dar daug metu norejosi snuki istarkuot uz visas nieksybes, o ne draugaut biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2010 10 11, 00:26)
Situacija...na koks skirtumas kokia,juk jei priejo iki tokio zingsnio(skyrybu)...Ar is neturejimo ka veikti ,tai daro g.gif Kartais juokas ima klausantis pazistamu,va as ji pagasdinsiu,nunesiu skyrybom...taip knieti paklausti,o kas bus,jei jis neapsikentes,pats nunes...ar pasakys,kad ji tik padarys gera darba...manau atveptu lupos lotuliukas.gif Sakiau ir sakysiu,kad nereikia gasdinti,bet reikia taip isneviliuoti,kad ir moteriai gerai gyventi butu,ir vyras uz trumpo pavadzio vedziojimas butu,bet kad jis to nejaustu... mirksiukas.gif

Čia labai panašios mintys iš knygos " kodėl vyrai myli kales" mirksiukas.gif
Papildyta:
Ištikrųjų labai gera knyga, o toms kurios dar neištekėjusios iš viso tinka thumbup.gif Tokių gerų patarimų yra drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE((Lelija) @ 2010 10 13, 16:04)
jo...draugaut su visais buvusiais, net ir istekejus???? Idomiai turetu atrodyti vaizdelis, kai ateina pas seima i svecius visi ex biggrin.gif Kaip mano vyras sake, jo ex noretu su manim susipazint, tai vyras atsake, tau su galva negerai? blink.gif
As tos nuomones, kad jokiu draugysciui su buvusiais, kas praeity, tas ir lieka praeity ir pamirstam, jei jau ne kartu, vadinasi buvo negerai, tai kokia cia dar draugyste? Savo ex, dar daug metu norejosi snuki istarkuot uz visas nieksybes, o ne draugaut biggrin.gif

Aš ir nelabai norėčiau, kad ex į svečius ateitų lotuliukas.gif Nu neįsivaizduoju tokių dalykų rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mikolaitiene: 09 lapkričio 2010 - 19:02
Ne.
Atsakyti
Aš su savo ex po skyrybų bendraudavau ir toliau bendrauju g.gif Ir nesiruošiu nieko tuo klausimu keisti. Faktas tas, kad mes skyrėmės ne dėl trečio žmogaus atsiradimo, o dėl to, kad su tokiais charakteriais po vienu stogu niekaip negalėjom kartu būti, barniai prasidėjo ir t.t. O dabar jis man geras draugas, bet apie savo asmeninius santykius su antromis pusėmis mes niekada nekalbam, tai tarsi tabu. Tiesiog karts nuo karto susitinkam mieste, kartu kavos išgeriam, pasišnekam, šiaip susiskambinam. Jokios įtampos nejaučiu schmoll.gif Žinau, kad jis man visada duos gerą patarimą, pasakys tai ką galvoja, padrąsins arba atvirkščiai išpeiks, jei manys, kad sumanymas blogas ax.gif
Atsakyti
As nesuprantu tu draugysciu su exais. Nebent tik tada, kai jis buves tavo sutuoktinis ir jus sieja vaikai. Bet jei jau issiskyrei, tai kas cia per draugystes?
Atsakyti
Issiskyrus draugais buti galima, bet tikrai ne Jusu dabartniu atveju. Nesakudinkite saves ir nutraukite su juo bet kokius rysius
Atsakyti
Likti galima, bet geriau nereikia...
Atsakyti
Aš su savo buvusiu likau draugais smile.gif Be jokių problemų ar sunkumų - paplepam karts nuo karto, jis pasibedavoja, aš pasibėdavoju jam biggrin.gif Nu grynai draugeliai tokie. Abiem viens pas kitą grįžt minčių nėr net - išdraugavom tikrai ilgai, bet pamatėm, kad mum nepakeliui, išsiskyrėm ne piktuoju, abu turim antras puses dabar, tai nematau problemų būti draugais ir gerais draugais.
Atsakyti
QUOTE(ErikaErika480 @ 2010 05 25, 18:14)
isiskyriau su savo draugu su kuriuo buvome 5 metus kartu. Po menesio kankyniu jis vis ikalbinejo susitikti, ir viena vakara as ryzausi susitikimui. Cia buvo mano diziausia klaida. kai pamaciau net nezinojau kur akis deti, lyg zmogus ir rupi ir norisi apkabinti, taciau nedrysti. vel visi jausmai sugryzo i ta vieta kaip ir prie menesi. Nueje i kavine jis palydejo mane namo ir pasiprase arbatos, na ir pasimylejome. Zinau, kad negerai ivyko, vel viskas susipainiojo sirdyje, nors zinau kad nebusime kartu... keistas tas zmogus sutverimas: atrodo vien diena nekenti, o kai susitinki iskysti doh.gif
Blogiausia, kad jis skambina nori pasisneketi, o man visi jausmai atgyja ir vel susipainiojau savo mintyse.
Gal kam buve panasus atvejis?

Jei jausmai atgyja ir net pradeda painiotis mintys, tai gal verta pagalvoti apie tai kaip atstatyti santykius, na tik jau su isankstinem salygom, kad nebutu perzengtos normos ribos. Na, nelygu kas ten pas jus buvo ivyke.
Papildyta:
QUOTE(Erbe @ 2010 11 11, 15:40)
Aš su savo ex po skyrybų bendraudavau ir toliau bendrauju g.gif Ir nesiruošiu nieko tuo klausimu keisti. Faktas tas, kad mes skyrėmės ne dėl trečio žmogaus atsiradimo, o dėl to, kad su tokiais charakteriais po vienu stogu niekaip negalėjom kartu būti, barniai prasidėjo ir t.t.  O dabar jis man geras draugas, bet apie savo asmeninius santykius su antromis pusėmis mes niekada nekalbam, tai tarsi tabu. Tiesiog karts nuo karto susitinkam mieste, kartu kavos išgeriam, pasišnekam, šiaip susiskambinam. Jokios įtampos nejaučiu schmoll.gif Žinau, kad jis man visada duos gerą patarimą, pasakys tai ką galvoja, padrąsins arba atvirkščiai išpeiks, jei manys, kad sumanymas blogas ax.gif

Man atrodo, kad teisinga tavo pozicija.
Jei vyras nera kazko pridares, o viskas ivyko del to, kad nesutapo charakteriai - buvo nuolatinaiai barniai ir pan., tai labai teisingai, kad po issiskyrimo jus likote draugais.
As manau, kad taip galima likti net labai gerais draugais, ijungiant i cia ir meiles dalykus, bet gyventi atskiruose bustuose, kadangi po vienu stogu nelabai iseina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglaitė 32: 12 lapkričio 2010 - 11:01
QUOTE(Hmmm... @ 2010 10 13, 16:28)
Nu niekaip nesuprantu, kodėl du suaugę žmonės negali likti draugais, nepaisant to, kad būti meilužiais ji negali mastau.gif

Kaip tik visai neseniai buvau susitikusi su savo kažkada buvusiu vaikinu. Pasikalbėjom, pasijuokėm, pasidalinom naujienom apie pokyčius mūsų gyvenimuose ir t.t. ir pan. Jei gyvenimiškos aplinkybės leistų, mielai bendraučiau su juo kaip su bet kuriuo kitu draugu (pažįstamu) savo gyvenime.

Butent. Juk kiek yra issiskyrusiu poru, o paskui po kiek laiko vel suejusiu ir net vel susituokusiu. Ju nedaug, bet yra. Kiekvienas atvejis skirtingas, todel vyraujanti mintis, kad reikia viska laidoti (kaip ta numirusi suniuka) yra neteisinga.
Atsakyti
QUOTE(ErikaErika480 @ 2010 05 25, 17:14)
... man visi jausmai atgyja ir vel susipainiojau savo mintyse.

Tiesiausias kelias į savo energijos nutekinimą.

Atsakyti
Perskaicius temos pavadinima kyla klausimas O KAM?!!!?????

As pvz nematau reikalo..nene, kiekvienas susitikimas tai pusei kuri buvo atstumta- peilis gylyn i pasirdzius. Kam to reikia.

Yra posakis kazkaip...- is akiu ir is sirdies...nu panasiai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roduna: 18 lapkričio 2010 - 23:30