QUOTE(ErikaErika480 @ 2010 05 25, 18:14)
isiskyriau su savo draugu su kuriuo buvome 5 metus kartu. Po menesio kankyniu jis vis ikalbinejo susitikti, ir viena vakara as ryzausi susitikimui. Cia buvo mano diziausia klaida. kai pamaciau net nezinojau kur akis deti, lyg zmogus ir rupi ir norisi apkabinti, taciau nedrysti. vel visi jausmai sugryzo i ta vieta kaip ir prie menesi. Nueje i kavine jis palydejo mane namo ir pasiprase arbatos, na ir pasimylejome. Zinau, kad negerai ivyko, vel viskas susipainiojo sirdyje, nors zinau kad nebusime kartu... keistas tas zmogus sutverimas: atrodo vien diena nekenti, o kai susitinki iskysti
Blogiausia, kad jis skambina nori pasisneketi, o man visi jausmai atgyja ir vel susipainiojau savo mintyse.
Gal kam buve panasus atvejis?
Jei jausmai atgyja ir net pradeda painiotis mintys, tai gal verta pagalvoti apie tai kaip atstatyti santykius, na tik jau su isankstinem salygom, kad nebutu perzengtos normos ribos. Na, nelygu kas ten pas jus buvo ivyke.
Papildyta:
QUOTE(Erbe @ 2010 11 11, 15:40)
Aš su savo ex po skyrybų bendraudavau ir toliau bendrauju

Ir nesiruošiu nieko tuo klausimu keisti. Faktas tas, kad mes skyrėmės ne dėl trečio žmogaus atsiradimo, o dėl to, kad su tokiais charakteriais po vienu stogu niekaip negalėjom kartu būti, barniai prasidėjo ir t.t. O dabar jis man geras draugas, bet apie savo asmeninius santykius su antromis pusėmis mes niekada nekalbam, tai tarsi tabu. Tiesiog karts nuo karto susitinkam mieste, kartu kavos išgeriam, pasišnekam, šiaip susiskambinam. Jokios įtampos nejaučiu

Žinau, kad jis man visada duos gerą patarimą, pasakys tai ką galvoja, padrąsins arba atvirkščiai išpeiks, jei manys, kad sumanymas blogas
Man atrodo, kad teisinga tavo pozicija.
Jei vyras nera kazko pridares, o viskas ivyko del to, kad nesutapo charakteriai - buvo nuolatinaiai barniai ir pan., tai labai teisingai, kad po issiskyrimo jus likote draugais.
As manau, kad taip galima likti net labai gerais draugais, ijungiant i cia ir meiles dalykus, bet gyventi atskiruose bustuose, kadangi po vienu stogu nelabai iseina.