Įkraunama...
Įkraunama...

Ar galima likti draugais su buvusia/-iu?

Be abejo galima. Ne su viena ex esame like draugais - susitinkame, papliurpiame, smagiai praleidziame laika (ne sex prasme, laika leisti galima ivairiai). Tikrai nematau jokiu kliuciu su ex likti draugais.
Atsakyti
Neimanoma buti draugais su tuo, kuri vis dar myli ar nori, nors jis ir ex...
Atsakyti
QUOTE(evelyna @ 2010 11 11, 15:12)
As nesuprantu tu draugysciu su exais. Nebent tik tada, kai jis buves tavo sutuoktinis ir jus sieja vaikai. Bet jei jau issiskyrei, tai kas cia per draugystes?

Paprasta draugystė, tiesiog žiūri kaip į jį kaip ir į savo "draugę". Mano atveju, tai Jis buvo mano pirma meilė, daugavom ne pirmi metai ir viskas jau buvo suruošta vestuvėms: rūbai, žiedai pas juvelyrą padaryti, kursai bažnyčioje atlankyti ir t.t. Bet man viduje kažkoks netikrumo jausmas atsirado g.gif Paprašiau draugo, kad dar palaukutme su vedybomis, nes man kažkoks keistas jausmas... Taip pralaukėm metus, paskui antrus ir per tą laiką Jis atsiskleidė... Na, žodžiu mes kartu po vienu stogu gyventi nebegalėjom schmoll.gif Todėl išsiskyrėm, bet kaip draugai puikiai po šiai dienai sutariam ax.gif . Geras jis žmogus, bet tiesiog mes nebuvom vienas kitam skirtieji.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erbe: 20 lapkričio 2010 - 10:52
QUOTE(alisia28 @ 2010 11 20, 10:00)
Neimanoma buti draugais su tuo, kuri vis dar myli ar nori, nors jis ir ex...

Jeigu ta meile senai istorija, ir dabar esi su kita, tai draugauti galima be jokiu problemu.
Atsakyti
QUOTE(Gordon @ 2010 11 20, 15:10)
Jeigu ta meile senai istorija, ir dabar esi su kita, tai draugauti galima be jokiu problemu.

Klausimas, ar ir kitai pusei tai - istorija cool.gif
Atsakyti
Na, cia jau jos reikalas. Juk jeigu jai ne istorija, tai bendrauti niekas nevercia.
Atsakyti
O as papriestarausiu didziajai daliai cia pasisakiusiu. Manau, kad galima likti draugais. Jei ne iskart, tai bent po kiek laiko. Bet is savo patirties (beveik 5 metai kartu, issiskyrimui dideles priezasties nebuvo, na tiesiog pamatem, kad atsalom abu) galiu pasakyti, kad vaikinas gali tapti geru draugu. Juk tiek laiko prabuvus jis yra bene artimiausias zmogus. Bent jau man. (Beje, mes dar netgi gyvenam kartu, apsipirkinejam kartu ir siaip daznai laika leidziam visiskai taip pat, kaip iki issiskyrimo, tik be jokiu lytiniu santykiu ir daug laisviau, pvz. nebereikia sakyt, kur, su kuo eini, jei negrizti nakvoti - uztenka sms).
Atsakyti
Ooo, taip... mes va su buvusiu žiauriai gerais draugais čia ne per seniausiai patapom, paguodžiam vienas kitą, palaikom, ruošiam pietus kartu, apsipirkinėjam, žiūrim filmus ir seksas kaip senais gerais laikais doh.gif žodžiu tikra nuoširdi draugystė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Luella @ 2010 11 23, 21:14)
... ir seksas kaip senais gerais laikais ...

Į dešimtuką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Luella @ 2010 11 23, 21:14)
Ooo, taip... mes va su buvusiu žiauriai gerais draugais čia ne per seniausiai patapom, paguodžiam vienas kitą, palaikom, ruošiam pietus kartu, apsipirkinėjam, žiūrim filmus ir seksas kaip senais gerais laikais  doh.gif  žodžiu tikra nuoširdi draugystė  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif va va
Atsakyti
Jeigu seksas, tai kazin ar cia tik draugai.
Atsakyti
QUOTE(Gordon @ 2010 11 24, 11:56)
Jeigu seksas, tai kazin ar cia tik draugai.

Matai, kartais tokiu būdu iš naujo patikrinama, ar teisingai buvo apsispręsta likti tik draugais biggrin.gif
Atsakyti