kaip keista, man tai nieko nešviesina kokosų aliejus
kaukės su cinamonu tai šiek tiek atspalvį keisdavo, bet kokosų aliejus, net per naktį laikomas spalvai įtakos nedaro bent man...

nežinau,ar kas nors rašė..
bet va šiandien išbandžiau tokią kaukę:
pusė avokado
+
kiaušinio trynys
+
arbatinis šaukštelis alyvuogių aliejaus
Žinokit plaukai tai nerealiai švelnūs ir blizga,žiauriai patenkinta esu.O kas svarbiausia tai kaip tos pirktinės priemonės neapsunkina plauko,tokie lengvučiai dabar
pusė avokado
+
kiaušinio trynys
+
Žinokit plaukai tai nerealiai švelnūs ir blizga,žiauriai patenkinta esu.O kas svarbiausia tai kaip tos pirktinės priemonės neapsunkina plauko,tokie lengvučiai dabar

net nezinau ka galvot jei dazius buciau naturaliais dazais sakyciau kad saule kalta o dabar nejau taip chemija nuo saules nusviesejo uj ....
QUOTE(pilveliukas @ 2010 07 14, 08:58)
net nezinau ka galvot jei dazius buciau naturaliais dazais sakyciau kad saule kalta o dabar nejau taip chemija nuo saules nusviesejo uj ....
taip taip,chemija svieseja ir net labai.Dazai be amoniako apskritai greitai nusiplauna,zinoma ziurint kaip daznai plauni galva,bet siaip greitai greitai,o dazai paprasti,kaip sakai chemija-visada tokiais daziau ir vasara plaukai ryzeja

QUOTE(winona @ 2010 07 10, 12:26)
o tavo plaukai siaip kokie,linke riebaluotis,sausi?gal ir man reikia...siaip as galvoju kodel butent kai kuriuose receptuose romas/brendis ir pan?ar tik sie stiprus gerimai turi ta geraji poveiki?ar tiktu ir kitas stiprus gerimas,pvz midus?
Mano plaukai ploni, linkę riebaluotis

kaip skalauti kavos nuoviru na gryna kava ar kaip kad palaikyti tamsuma plauku, jie pas mane ir rudai dazyti, dar ka pastebejau kad labai pasviesejo nuo acto perskalavimo
QUOTE(pilveliukas @ 2010 07 14, 21:45)
kaip skalauti kavos nuoviru na gryna kava ar kaip kad palaikyti tamsuma plauku, jie pas mane ir rudai dazyti, dar ka pastebejau kad labai pasviesejo nuo acto perskalavimo
tu gal nesenai pradejai plaukus dazyti?
Jiems labiausiai kenkia cheminiai dazai - is pat pradziu spalva buna sodri ir ryski, o po to - nusiplauna.. o plaukai tampa net sviesesni, nes dazuose esantis amoniakas ir peroksidas paveikia plauka.. Actas - tai vitaminai, palyginus su dazais..

QUOTE(pilveliukas @ 2010 07 14, 21:45)
actas galiu kazkiek nuesti spalva, gi rugstis. aliejais plaukus merginos labiau tepasi pries dazyma, nes tikrai pablukina spalva
na va pagaliau atsakymas
o dazausi tikrai seniai
tik p[o paskutinio dazymo intensyviai naudojau aliejines kaukes
o kai actu issiploviau tai iskart prie smilkiniu pasirode nedazyti plaukai net nustebau, galvoju nejau kirpeja nenudaze

QUOTE(pilveliukas @ 2010 07 15, 07:48)
na va pagaliau atsakymas
o dazausi tikrai seniai
tik p[o paskutinio dazymo intensyviai naudojau aliejines kaukes
o kai actu issiploviau tai iskart prie smilkiniu pasirode nedazyti plaukai net nustebau, galvoju nejau kirpeja nenudaze

nu va, turim nauja mita

QUOTE(hell yeah @ 2010 07 13, 18:54)
nežinau,ar kas nors rašė..
pusė avokado
+
kiaušinio trynys
+
pusė avokado
+
kiaušinio trynys
+