Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės plaukų kaukės

QUOTE(pilveliukas @ 2010 07 14, 09:58)
net nezinau ka galvot jei dazius buciau naturaliais dazais sakyciau kad saule kalta o dabar nejau taip chemija nuo saules nusviesejo uj ....

Ir cheminiai dažai labai blunka nuo visokių aliejų, nebūtinai kokosų. Geriausia jų nenaudoti savaitę - dvi po plaukų dažymo.
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 07 15, 00:14)
actas galiu kazkiek nuesti spalva, gi rugstis. aliejais plaukus merginos labiau tepasi pries dazyma, nes tikrai pablukina spalva

as tepuosi jau 2 menesius ir nesvieseju, plaukai tamsiai tamsiai rudi doh.gif o noriu dazytis rudai, bet teks sviesinti chemija
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eve-line: 16 liepos 2010 - 12:53
nelabai turiu dabar laiko permest temuke visa, bet gal galit pasakyt, mergaites, ka naudoti tamsiai dazytiems plaukams, kad juos pamaitint?

P.S. nes kaip suprantu aliejai netinka, nes blukina, o mano kaip tik ant sviesiu darzyti (na jau 3kart) g.gif
Atsakyti
Išbandžiau dar vieną kaukę - juodos duonos. Poveikio praktiškai jokio nepastebėjau unsure.gif O jau ją užtepti doh.gif , krenta, byra tie trupinukai, pusė suėjo ant galvos, pusė į vonią hihihi.gif Na gal dar kartelį pabandysiu su kitokia rugine duona hihihi.gif
Atsakyti
as norejau paklaust ar jums kaukes uztenka tik saknims ar ir plaukams? dariausi su vienu tryniu, saukstu gal daugiau ricinos aliejaus., saukstas medaus, saukstas c.sulciu ir 1 a.s. vodkytes, nes brendzio neturejau, tai man vos saknims uzteko g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eveliina: 25 liepos 2010 - 10:06
QUOTE(bamba @ 2010 05 26, 14:34)
aš irgi planuoju bandyt mielių kaukę, nusibodo jau ta pati medus-aliejus-kiaušinis, noris kažko naujo. O nesausina mielės plauko? gal galima aliejaus į ją ipilt kažkiek? ar geriau nereikia? g.gif

o matau iš DK esi, tai jei rasi normalių mielių, tai būčiau labai dėkinga jei parašytum kaip atrodo ir kur radai  4u.gif
aš irgi DK randuos ir planuoju rytoj fotexe ieškot.. unsure.gif

Sveikos merginos, as gyvenu DK. paprastu mieliu gali rasti visose maisto prekiu parduotuvese. jas gali rast ten kur saldytuvas kur pieno produktai pardavinejami. kainuoja beros 1kr.
Atsakyti
noriu pasidalint su jumis irgi plauku kaukiu receptu. as darau su ricinos aliejumi. aisku kaip isiplauni galva plaukai siurkstus palieka bet kaip isdziuna tai pasaka svelnumas neapsakytas

1 sauksteliu ricin.al.
1 saukst. medaus
1 kiausinis.
viska sudedu i dubeneli o ta dubenele idedu i silta vandeny ir maisau kol pasidarys vientisa mase. tada tepu ant dregnu (suslapinti ir ranksluosciu nusausinti plaukai) plauku. apvinioju galva maistui skirta plevelia ir dar ant virsaus ranksluosciu ir laikau kokia 1,5 arba 2 val. tada gerai isplaunu. plaukai bus stipresni ir greiciau augantys thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
nu as jau po kaukes, kolkas nieko is pirmo karto nepastebejau, tiek pat daug isslinko, galai sausi, na bet matyt vieno karto neuztenka, tik stebiuos kaip kitoms is pirmo karto pastebimi rezultatai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2010 07 25, 10:04)
as norejau paklaust ar jums kaukes uztenka tik saknims ar ir plaukams? dariausi su vienu tryniu, saukstu gal daugiau ricinos aliejaus.,  saukstas medaus,  saukstas c.sulciu ir 1 a.s. vodkytes, nes brendzio neturejau, tai man vos saknims uzteko  g.gif

Man užteko viskam mirksiukas.gif
QUOTE(Eveliina @ 2010 07 25, 13:06)
nu as jau po kaukes, kolkas nieko is pirmo karto nepastebejau, tiek pat daug isslinko, galai sausi, na bet matyt vieno karto neuztenka,

Jei viską sutepėt tik ant odos ,tai poveikio dėl to ir nepasijuto , nes ši kaukė plaukus pamaitina, suteikia žvilgesio, o šaknims po pirmo karto ypatingo poveikio nepadarys. Tepkit ją daugiau ant plaukų, o šaknis šiek tiek pamasažuokit ir pakaks. Aš tokiai kaukei dėjau maždaug pusę šaukšto ricinos al., tiek pat citrinos sulčių, brendžio 2 šaukštus, medaus 1š. ir trynys. Kieno plaukai sausesni, šiurkštesni, tai bandykit daugiau medaus dėt ir trynius 2 ir gal dar šlakelį kokio aliejaus, pvz. alyvuogių ( aš kartą pyliau simondsijų mirksiukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(baltagėlė @ 2010 07 25, 14:49)
Man užteko viskam mirksiukas.gif

Jei viską sutepėt tik ant odos ,tai poveikio dėl to ir nepasijuto , nes ši kaukė plaukus pamaitina, suteikia žvilgesio, o šaknims po pirmo karto ypatingo poveikio nepadarys. Tepkit ją daugiau ant plaukų, o šaknis šiek tiek pamasažuokit ir pakaks. Aš tokiai kaukei dėjau maždaug pusę šaukšto ricinos al., tiek pat citrinos sulčių, brendžio 2 šaukštus, medaus 1š. ir trynys. Kieno plaukai sausesni, šiurkštesni, tai bandykit daugiau medaus dėt ir trynius 2 ir gal dar šlakelį kokio aliejaus, pvz. alyvuogių ( aš kartą pyliau simondsijų  mirksiukas.gif )

na o as kaip tik galvojau kad svarbu saknis pamaitint, uztat saziningai viska i sknis sutryniau...dekui, bandysiu kita kart didesni kieki kaukes pasigamint 4u.gif
Atsakyti
na o as siandien bandydiu avokada medu ir alieju oaRASYSIU SAVO PASTEBEJIMUS:)
Atsakyti
man tai labai gera kauke kosmetinio zibalo su ricina dar galima ilasinti citrinu sulciu smile.gif
Atsakyti